Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

a co by jste očekával od rozdělené společnosti....zkuste to jako v Dánsku, empatie ve školách

0 1
možnosti
Foto

Svoboda projevu? Co to je?

1 0
možnosti

Podle Evropské komise je to zřejmě nějaký náckovský výmysl

5 0
možnosti

Co ti europoslanci dělají, že takové návrhy mohou ti eurokomisaři beztrestně pronášet !

;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Jj, dobré úmysly. Já si je ještě moc dobře pamatuju. A klidně bych se vsadil, že všechny ty dobré úmysly nás přivedou přesně tam, kde jsme už jednou byli. Je to jako přes kopírák, jen ty metody jsou zatím takové soft.

2 0
možnosti

J51a90n 49R62á60ž

31. 5. 2021 14:23

Čím víc podobných kravin Evropská komise (komisařka Jourová) vymyslí, tím dřív EU v této podobě skončí. Osobně jsem pro EU, ale v podobě roku 1993, ale jsem tvrdě proti EU podobě roku 2021.

3 1
možnosti

Souhlas. Nikdo přece nemůže dávat rovnítko mezi nenávistný projev a jiný, než mainstreamový názor (samozřejmě pokud se obejde bez urážek). A kdo bude určovat míru korektnosti a nenávisti?

0 0
možnosti

J77a65k89u28b 91Š42o23l28c

31. 5. 2021 13:13

Rozhodně by měl každý dostávat manuál se správnými názory, aby se člověk nechtěně nedostal do problémů. Každý problém by měl doporučenou reakci. Třeba téma migrace - doporučené komentáře - existovala vždy, obohacuje společnost, zlepšuje genofond atd. Člověk by se podíval do brožury a hned by věděl, co je správný názor. Svět by byl krásný, skoro až sluníčkový.

4 0
možnosti

Jasně, v diskuzích bude možnost kliknout na správnou odpověď nebo nekliknout vůbec. Ať žije svoboda projevu!:-)

0 0
možnosti

V naší virtualizující se společnosti se dostáváme na hranu mnohého, včetně vztahu k nejtěžším hříchům člověka. Nenávist, stejně jako závist, nezřízené bažení po něčem... patří mezi nejtěžší hříchy člověka vedoudcím k závažným trestným činům. Ale jejich vymezování v našem pozitivním právu je nesmírně obtížné. Každý vnímáme, co je to nenávist. Stačí se podívat na Hrad, který je nebezpečný svojí nenávistí k nejrůznějším občanům v Česku. Ale zbavit Česko této nenávisti je problém, který nikdo není schopen řešit! :-)

1 6
možnosti

No, já spíše vidím, jak vyjící nenávistná smečka útočí na prezidenta Zemana za výroky, které mi přijdou naprosto rozumné.

6 3
možnosti

Za tento blog by jste měl jít bručet,podněcujete k nenávisti k EU a jejím orgánům!

0 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.