Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

No, hlavně by se měl kát Bartoš. Copak jsou dredy bělošský vynález? Ostříhat a pokleknout!!;-D

30 0
možnosti
SB

Kdykoli přijdu na návštěvu k sestřenici, tak její desetiletá vnučka a její sedmiletý vnuk po mně chtějí, abych jim na klavír zahrál písničku "Moje střevíčky jsou jako ze zlata, když je mám, připadám si hrozně bohatá."

Budou jim muset vysvětlit, že to nepůjde. Za prvé nemohu hrát lidovou písničku amerických černochů a za druhé bych mohl urazit feministky, protože text je evidentně ženský.

14 0
možnosti
PD

konec dabingu v čechách, Ben Christo, Teo Gebre a Zuzana Tvarůžková to všechno nemají šanci stihnout

1 0
možnosti
VK

Mohli by dabovat jen mulaty, nikoliv černochy

1 0
možnosti
MR

Plne to podporuju. Plne vyzaduju omluvu vsech hercu co dabovali Cernocha. Idealni to bude formou verejne ritualni sebevrazdy, protoze nic jineho nemuze odcinit jejich hanbu. A pokud uz nahodou umreli a nebudou se moci tedy ritualne zabit. Tak exhumace hrobu a ostatky vysypat na hnuj. Rasismus v teto podobe musime znicit stuj co stuj.

3 0
možnosti
JF

J69i98ř96í 21F10o49g74e28l

19. 4. 2021 8:07

A proč to píšete sem, kde je to naprosto jasné.

Vystupte s těmito názory veřejně v Bruselu.

Pak to teprve nebude váš typický iDNES populismus.

32 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.