Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

A zakázat Star Wars - přece nelze dopustit, aby mimozemskou havěť hráli pozemšťané!

8 0
možnosti
JS

V USA jsou dnes napadani i cerni umelci, kteri ve svych rolich se chovaji priliz "bile". Tedy chodi slusne obleceni, nepouzivaji cernosskeho slangu a konverzuji normalne s bilymi lidmi.

13 0
možnosti
HM

Naposledy dokonce Idris Elba za to, že v seriálu Luther nejí karibské jídlo....

2 0
možnosti
JB

Paralela s rokem 1948: tenkrát také normální občany ani ve snu nenapadlo, kam nás komunisté zavedou -když jim to konečně došlo, bylo již pozdě na jakýkoli zvrat! A následovalo 40 let totality..

A dnešní nástup "správného smýšlení" je v mnohém podobný. Občanům EU to dojde až v okamžiku, kdy již bude pozdě..

17 0
možnosti
OV

Už jsem se lekl, že je to myšleno vážně.

1 1
možnosti

Dobře napsáno, až jsem si zprvu myslel, že nejde o ironii...

6 0
možnosti
ZB

Doporučuji serialy na HBO tam mají dokonce i černá Ruská knížata a kněžny. To člověk čumí. Ohýbání reality z per těchto dobrodějů je neuvěřitelné.

24 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
IK

I28g59o90r 47K93a23š46p81a66r

19. 4. 2021 13:56

dvě mouchy jednou ranou po vzoru politické korektnosti v USA:

vrámci ochrany mládeže před alkoholem a jinými toxiny, zároveň kvůli boji proti rasové nesnášenlivosti se "RUMcajz," musí přejmenovat na "ROMcajz."

a to loupežnictví musí z těch příběhů zmizet!!!

12 0
možnosti
IM

No to se na mě nezlobte, ale to je naprostý blábol!! Nepovede to k ničemu dobrému, představa že to pomůže vymíceníá rasismu je zcela mimo. Opak je pravdou. Jediné řešení je přestat řešit kdo je bílej černej, žlutej nebo jakej a jestli hareje černocha enbo bělocha...

3 1
možnosti
Foto

Ten blog je od začátku do konce ironie, nebyl míněn vážně.;-)

2 0
možnosti
JV

No a to jste neviděl minulý týden na ČT art představení Jesus Christ Superstar, kde byl Ježíš ztvárněn v pohodě jako nakrátko ostříhaný černoch. No, černoch byl i Jidáš a mnoho dalších. Světlou výjimku dostala lehká děva Máří. Tu mohla hrát běloška:-(

14 0
možnosti
Foto

Existují i názory, že Ježíš byl černoch nebo že Jidáš byl jeho brácha. Takže v tomto směru to bylo v souladu s některými menšinovými názorovými proudy. Osobně si myslím, že duo Střihavka+Bárta v české verzi bylo pěvecky minimálně o level výš a o původním nahrávce s Gillanem ani nemluvě, ale na druhou stranu Máří, Kaifáš a zejména Herodes byli skvělí. Jako celek se mi to docela líbilo, rád jsem si to po letech zase poslechl.:-)

0 0
možnosti
KT

U nás to bude těžké Rey Koranteng a Lejla Abbasová všechny filmy nadabovat nestihnou.

14 0
možnosti
Foto

Ještě jste zapomněl na Zuzanu Tvarůžkovou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.