Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EM

Aha. Musíme si dát pozor, abysme nekoho neurazili??? Voe, go and fcuk yourself. S takovou z nás za chvíli budou jenom roboti. Kde je svoboda vyjadřování?

1 0
možnosti
Foto

To si bohužel někteří levicoví aktivisté myslí.

0 0
možnosti
Foto

V mohutném předstihu rasové rovnosti je filmový muzikál Popelka z r. 1997, kde královnu hraje Whoopi Goldberg, tedy afroameričanka, král je běloch a jejich syn - princ je asiat.... Tam je tak dokonalý mix ras, že se na to ani nedá koukat. Ale fakt je, že předběhli dobu, obsazení je špičkové (víla Whitney Houston), ale pohádku to prostě nezachránilo.

0 0
možnosti
Foto

M60i15l64a49n 56S22u85t21a

19. 4. 2021 19:55

Kdyz nekteri pomateni progresiviste v NHL navrhovali "premalovat cernou barvu puku v hokeji protoze do nej kazdy tluce" nebo ze by v sachu meli zacinat pro zmenu cerni, docela me to pobavilo... ale ve chvili kdy dekanku univerzity v US vyhodi z prace za tezko zpochybnitelny nazor "all lives matter", to uz jde o praci, karieru, zivot a k smichu to neni...

https://echo24.cz/a/SbVEr/univerzita-vyhodila-dekanku-napsala-v-mailu-ze-na-kazdem-zivote-zalezi

11 0
možnosti
Foto

Proto je potřeba tyto témata otevírat. Bude to stále častější. Podle mě toto je už za hranou "normálnosti"

0 0
možnosti
Foto

J20i15ř42í 11B92i94l22í90k

19. 4. 2021 19:03

Myslím, že ani mladí by neměli hrát staré, muži ženy. A hlavně lidi by neměli hrát zvířata a naopak. A hlavně levičáci pravičáky!

1 0
možnosti
AV

A94d69a38m 24V59í56c82h74a

19. 4. 2021 18:22

nechápu, že se někde ještě pálí černé a hnědé uhlí a že někdo může pít bílou kávu a bílý čaj! Bílá mouka je taky rasistická, tak doufám, že černí rasisti nejí bílé pečivo...

4 0
možnosti
KT

Níže jsem se dopustila zjevného faux pas, protože mnou uvedeným osobnostem a panem Krátkým ještě doplněnou nelze svěřit takovou náročnou úlohu, jen proto že mají krásnou medovou pleť. Pro svou bílou polovinou genů nemají nárok, ale myslím, že všichni žijí šťastně a spokojeně, jsou úspěšní a nemají zapotřebí se zabývat nesmysly.:-)

0 0
možnosti
ZK

Předpokládám, že zanedlouho nebudou moci bílí umělci hrát a zpívat v jazycích užívaných černými, především v angličtině a francouzštině.

0 0
možnosti
Foto

M18i12l47a41n 63S80u61t44a

19. 4. 2021 16:34

Čerstvá zkušenost s Facebook Marketplace: zadávám inzerát "Bílé obklady, rozměr 150x100mm,...", odesílám... zamítnuto... pak mě osvítilo a mažu z titulku "Bílé"...odesílám znovu ke schválení... inzerát zveřejněn... takže asi takhle8-o

12 0
možnosti
ZH

No... Mně smázli citát verše z Koránu jakožto projev nenávisti. ;-D Blbé je, že je problém se dostat na nějakého člověka, se kterým si to lze vyříkat.

5 0
možnosti
VV

Naprosto souhlasím. Např. nechápu, jak mohou naše televize bez sebemenšího uzardění vysílat třeba Hvězdné války nebo Star Trek, když je na první pohled zřejmé, že ztvárnění mimozemšťané vůbec nejsou mimozemšťané, navíc jde o dabované filmy a ani jednoho mimozemšťana prokazatelně nedaboval jiný mimozemšťan.

V jiném oblíbeném seriálu se sci-fi tematikou - Tisková konference vlády ČR - který má navíc vysokou sledovanost a formuje postoje a názory mnoha lidí, naopak vystupují mimozemšťané, kteří často velmi neumětelsky hrají členy jakési pozemské vlády, přičemž někteří z herců ani nezvládají věrohodně hovořit místním pozemským dialektem. Shromáždění před místní školou pro straky s veselými příběhy a hádankami je určitě zajímavý nápad, některé chobotnice, Arachnidé i pozemšťané se ale právem mohou cítit dotčeni, jakým způsobem jsou v seriálu znázorněni.

7 0
možnosti
ZH

Například projev hlavního mimozemšťana ani nemá smysl dabovat. Stačí pustit v originále, protože jeho projev je stejně (ne)srozumitelný komukoliv na světě bez ohledu na jazyk.

3 0
možnosti
Foto

Jen klid. Víte, jak to v USA dopadlo s prohibicí. R^

0 0
možnosti
MK

Jo, ale projít si tím museli:-/ Nevím, jak dlouho trvala prohibice, ale z různých pramenů je zřejmé, že se alkohol pálil načerno nebo pašoval z Kanady. Jak budeme načerno (!) dabovat nebo hrát?;-D;-D A teď jsem napsala to slovo, čtěte, než mě smažou!8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.