Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Už roky říkám že ta nová doba je navlas stejná jako nejhlubší doba komunismu. Za komunistů nebylo důležité zda máte předpoklady pro danou práci nebo funkci. Důležité bylo patřit do té správné skupiny. Stranická knížka vás dostala na místo kde mohl a měl sedět někdo daleko vhodnější. Šlo to i obráceně stačilo osobu označit jako málo snaživou nebo nedostatečně zapálenou pro jejich věc. Klasický seznam nedůvěryhodných stačilo aby děda nadával na kolektivizaci a bum vnuk byl na seznamu. Ostatně seznam mají i naši Piráti a popravdě většina jejich požadavků je regulérní a pochopitelná ale je tam i bod který do svobodné společnosti prostě nepatří "Sdílení dezinformační portálů" protože tento bod je prostě snadno zneužitelný.

https://www.pirati.cz/assets/pdf/mpsv-manual-dobra-praxe.pdf

0 0
možnosti
VB

Zavedla bych i kvóty na "neinteligenci", po dosažení kvóty by už nikdo další neinteligentní nesměl působit např. na ministerstvech.

0 0
možnosti
JS

Myslím, že náš ouřad na šíření nežádoucích informací už na tom pracuje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.