Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RV

Mimoriadne propagandistický článok.

0 0
možnosti
JF

Pane Zdechovský pojedou letos zástupci KDU na sjezd sudeťáků

2 0
možnosti
GK

Článek je zajímavý a jistě i pravdivý. Jen bych chtěl vyjádřit nesouhlas s údajnou rizikovostí Marine Le Pen či rakouských Svobodných. Mají-li vazby na Rusko nevím a pokud ano, je mi to naprosto lhostejné. "Vazby" jsou nepodstatné, nezpůsobí, aby občané evropských států na náměstích vzývali Putina. Naopak tyto strany jsou schopny zajistit, aby na náměstích nebyl vzýván Mohamed, což pro mne má prioritu.

4 0
možnosti
JV

Z doby, kdy jsem se staral o počítačovou síť a toto jsem sledoval, si pamatuji, že 80 % všech bezpečnostních průšvihů vycházelo z CIA.

1 0
možnosti
Foto

Autorovi definitivně hráblo :-P?

2 0
možnosti

Cina a RF z obludneho udelaji jeste obludnejsi. Tim driv tu obludnost prokoukneme.

0 0
možnosti
JR

Na úvod předesílám, že nejsem odborník. Nicméně vždycky mě fascinovala jedna vlastnost konkrétně ruských a čínských hackerů - oni se dostanou i do databází NATO či Pentagonu, ale nejsou schopni po sobě zamést stopy, takže každý hned pozná, že jsou to Rusové nebo Číňani.

Zatímco kriminální skupiny s mnohem menším zázemím, které napadají systémy firem či bank, následně je vydírají nebo kradou informace, stopy po sobě zamést umí, takže je nikdo nedohledá.

To snad aby k nim šl ruské a čínské tajné služby do učení, ne?

2 0
možnosti

kdyz taky vsude nechavaji zpravy v azbuce a tom cinskem rozsipanem caji, tak se neni co divit :-)

0 1
možnosti
MG

Na jedné straně jste, pane Zdechovský, skvěle popsal čínské propagandistické praktiky a cením, že se stavíte proti nim - na rozdíl od jiných politiků, pro které je postoj k čínské diktatuře zcela otázkou byznysu a i to jen jejich vlastního. Za to, jak se stavíte k problému jako takovému, Vám děkuji.

Na druhé straně ta mentální zkratka, že za vše vlastně mohou liberálové, kteří pořád existující trhliny v naší demokracii pojmenovávají, nikoli konzervativní a populistické strany, které tyto trhliny v minulosti vytvořily a dodnes až fanaticky brání i tomu jejich pojmenovávání, natož aby se je pokusily spravit...promiňte, ale musím konstatovat, že zde jste se zachoval jako pravý katolibanský farizej. Stejný vzorec myšlení a chování, jako u těch biskupů, co v případech pedofilních kněží obviňují oběti za to, že nemlčely.

1 1
možnosti
PM

P55a66v26e25l 58M64a93c95h

6. 4. 2021 5:00

Kdyz je mysleni lidi podobne tak take pouzivaji podobny ci stejny slovnik. Vlady Ruska, Ciny nebo dnesni pokrokari jsou stejna sorta. Jen nicit slusne lidi a vsechno zakazovat. Bohuzel.

1 1
možnosti
PN

A co americky stat, ktery hackuje kde se mu zachce? Snowden, ktery prozradil co mnozi tusili, se musi skryvat. Co odposlouchavani telefonu nemecke kanclerky? Neni tam souvislost se zmenou nazoru na imigranty? Pred lety prohlasila, ze multikulturalismus selhal (den nato se pridal francousky prezident a britsky premier) a pak otocila o 180 stupnu. USA je pro EU nebezpecnejsi, pac nas chce dotlacit k ukonceni odberu plynu z Ruska a draze platit za US zakapalneny plyn. Rusko je proverny stabilni dodavatel plynu, ropy a jaderneho plaiva. Jak spolehilve by byly USA? Nebudou politicky vydirat? Moralizovani o pravnich a moralnich zavazcich EU vuci africko-islamskym migrantum se ozyvaly prave z USA. Ted nejaka aktivistka z USA kritizuje EU za pouzivani moderni techniky na odhaleni nelegalnich migrantu na jejich hranicich. Ze sve halvy to aktivistka nema.

10 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.