Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Jsem senior a takové myšlenky nemám.

Podobné články a úvahy mladých autorů mi připomínají vtip o Eskymákovi , který je ochoten poradit obyvatelům Konga , jak přežít období veder.

3 0
možnosti

Podle mne zbytečně mnoho seniorů opouští předčasně své domovy a odchází do různých zařízení pro důchodce, zhusta jen proto, aby uvolnili byty "mladým". Přitom mnoho z nich by ještě zvládlo běžný život bez "ústavního pořádku". Ze svého okolí znám hodně takových manželských párů i solitérů, a řekl bych, že jim to náramně svědčí.

2 0
možnosti
RP

Neodvolávejte se stále na seniory s pokusy k sebevraždě , mám jich v tom věku dost kolem sebe a řeknu že to jsou kecy, nikdo sebevražedné sklony nemá.. A kdo ty sklony má tak byl labilní už před covidem. Ta sedmašedesátiletá žena se bude omílat do nekonečna.. Naopak kolem mě se všichni senioři těší jak se rádi naočkují a užijí si opět důchodu.

7 0
možnosti
Foto

Jednotlivé případy jsou samozřejmě tragédií. Jsou ale už k dispozici nějaká data, ukazující, jek moc se během pandemie u nás změnil počet sebevražd oproti předchozím letům?

0 1
možnosti
Foto

Sebevraždí se jen ten, který má k tomu genetické předpoklady. Tudíž ten rostoucí počet má svoje limity.

1 1
možnosti
VV

Genialni myslenka. Jak jste na to pane Bicero prisel? Vy jste zkoumal treba Predky Antonina Kapka? Nebo toho zdejsiho nestastika co se zastrelil kdyz k nemu vtrhli exekutori?

Sebevrazda je podle mne vychodisko z nevychodne situace.

1 0
možnosti
LH

A jaké má KDU CSL konkrétní řešení této situace, jak podpoříte dodávání vakcín?

jako europoslanec, vznesl jste už připomínky na účovní evropského parlamnetu?

5 1
možnosti
AK

Zatím jen samé kecy,že!!Skutek utek,jako vždy!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.