Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohužel, jak se dalo předpokládat, Biden, je naprostá, naprostá katastrofa.

2 0
možnosti
Foto

A to jste ještě nestihl zaznamenat návrat USA do Rady pro lidská práva. Situace na bojišti se mění každou hodinu.

0 0
možnosti
Foto

to nestihl, jen návrat do jiných. Nepřekvapuje mě to.

0 0
možnosti

J67i89r81i 56T38i74c16h88y

8. 2. 2021 17:50

O tom Bidenovi by se dalo napsat mnohem vice, ale nebudu se namahat. Doufam, ze odpurci Trumpa jsou sppkojeni.

0 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

4 0
možnosti

Proč se Kamale říká afroam, když to není černoška? Mimochodem nejhezčí afroameričankou je Charlize Theron :-)..

2 0
možnosti

Jeden rodič IND, druhý z jAMAIKY. Není dostatečně tmavý

0 0
možnosti

Ono být hrdinou před 50-100 lety bylo jednodušší. Sice to byla řehole a bylo to mnohdy o ústa, ale zase jste si mohl vybrat z celé plejády seberealizace. Od potírání zjevného rasismu, přes boj o mzdy a důstojné pracovní podmínky až po prosazování rovnosti menšin a žen.

A dnes? Podívejte se, co nám ti zlí kapitalisté provedli. Sociální rovnost kam se podíváš, dělník vyhazuje z práce svého zaměstnavatele a peněžní dávky pobírá i ten, co v životě neviděl vrata fabriky. Lidé v zemích třetího světa se prohánějí na skútrech a u ucha mají nejmodernější elektrotechniku. Válek ubylo na minimum a největší světové korporace financují zdravotnictví a školství i v těch nejzapadlejších koutech Země.

Co má potom takový lidskoprávní aktivista z profese asi dělat? Musí si své válečné pole najít a svého nepřítele jmenovat sám. Ať už jsou to hrnky pro leváky, menstruační tampony pro muže, nebo kadeřnictví pro plešaté. Přeci ty tučné příspěvky na boj s nerovností nevyhodíme oknem, že.

A busta odboráře a vegetariána v boji za práva zvířat je bezva. Kdo by tam měl jiný být? Snad ne nějaký řezník z vylodění dne D ve Francii?

17 0
možnosti

M76i80l11a50n 32K29e48s24l

8. 2. 2021 11:47

Já bych s tou nobelovkou počkal.Něco jiného je podepisovat něco jiného je podepsané realizovat.

0 0
možnosti

Při vší úctě, v našich kinech běží dokument V síti - jistě víte, o čem je. A pan president Biden - jako jeden z prvních - podepíše zákon, který umožňuje komukoliv, včetně všech možných úchyláků, vstup do dívčích sprch. Stačí tak málo, prohlásit, že se vlastně cítí ženou. Tak to je fakt na Nobelovku.

11 0
možnosti
Foto

A co máte proti Unisex sprchám?

0 1
možnosti

Biden se rozhodl neurážet a nestigmatizovat každou rasu, pokud není zrovna bílá. Škoda jenom, že ta podpora menšin je vždy na úkor někoho jiného. Pár znevýhodněným pomůže, ale většina pociťuje pachuť neférovosti. A většina menšiny se cítí na koni, že dostávají respekt za nulovou snahu. Jak asi dopadne stát, kde staví sochy zločincům?

Trump by bez problému vyhrál, kdyby se choval jako někdo, kdo vyhrát chce.

10 0
možnosti

Trump vyhrát nemohl protože jeho rozumná politika se nehodila těm, co řídí svět a tahají za nitky. Proto bylo uděláno vše pro to, aby nevyhrál Trump.

1 0
možnosti

On ji ještě nemá?:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.