Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
JT

J45i44r25i 44T12i47c15h26y

1. 2. 2021 17:42

Jestli to uz neudelal, tak tam Biden urcite brzy vstoupne.

0 0
možnosti
Foto

Chybí mi informace, které státy pro zastoupení CLR, Ruska a Kuby hlasovaly.

1 0
možnosti
JS

Může být, že v řadě případů je celá OSN fraška. Ovšem to nic nemění na Vaší roli udavače. Doufám, že dokonce i lidovci Vašeho žvanění mají dost a pošlou Vás do kytek.

1 7
možnosti
ŠS

Jak dlouho je autor v politice? Že objevil tak "zásadní" poznatek? Politickou Ameriku? ;-DRv[>-]

1 0
možnosti
Foto

Takže člověk, který je v politice 6 let nemůže upozornit na nějakou nepravost nebo nesmysl? Hmmm, asi hledám v tom logiku ;-D;-)

3 0
možnosti
Foto

Zbytečné rozčilování, svět by měl být v této organizaci rovnoměrně, zastoupen. Kdyby si režim Spojených států amerických nadelegoval do této instituce své vazaly z EU nebo dokonce poskoky typu Česka se zkorumpovanými europolitiky v čele, jak by to asi dopadlo ? No neslavně, to by se dalo čekat. Udělejte si pořádek v EU, skončete s pronásledováním a politickými čistkami v USA, nebijte demonmstranty ve Francii, nežalářujte občany je ve Španělsku a ztlumte trochu stavidla korporátní propagandy, děkuji. Jinak budete a zůstanete trapní Rv

7 8
možnosti
BH

Trapný jste vy a to stále.

8 4
možnosti
VB

Není to ta rada, kde byla donedávna zastoupena Saudská arábie?

5 0
možnosti
Foto

Byla, teď mají přestávku. Tom

1 0
možnosti
MS

Klasika.

Páchne to tu, řekl tchoř. A neodejdu odtud, dokud ten smrad nevyženu! :-P

8 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.