Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K66a71r98e56l 66C11a63c31h

19. 1. 2021 1:27

Vámi uváděné řetězové maily nejsou vůbec příčinou nechutě většinové společnosti vůči cikánům. Proč cikáni žijí ve vybydlených panelácích na různých sídlištích s horami odpadků pod okny? Proč je většina cikánů nezaměstnatelných v legálním zaměstnaneckém poměru soukromého sektoru? Proč kriminalita cikánů dělá většinové procento z celkové kriminality v ČR? A vyskytne-li se mezi nimi malé procento Romů, kteří pracují, je to na výkopech, či úklidu, nebo v lepším případě v hudební branži, a u těch vzdělaných v aktivistické oblasti tzv. začleňování, která je hojně státem dotovaná, ale stále bez jakýchkoli výsledků. Ta nechuť vyplývá z rozdílného způsobu života a způsobu obstarávání obživy, která není pro většinovou společnost inspirativní. I kdyby všechny ty maily byly nesmysly, nesmyslem není fakt, že sociální dávky nejsou podmíněny prací, jsou-li poskytovány někomu, kdo pracovat může. Chodí si pro ně i ti, kteří pracují v tzv. šedé ekonomice. Nechávají se najímat na práce vyplácené na ruku. Takový dvojí příjem je docela fajn.

29 0
možnosti
Foto

Jasně, nikdo se s nimi nikdy zblízka nepotkal a všichni věří jen hoaxům. A proto nepochybně mají výhody, když je nazvete jinak než Romové, jste rasista, oni mohou hulákat cosi o bílých sxxních a je to v pořádku, protože jsou menšina. Dokážete vysvětlit, proč o nich píšete jako o Romech? Dokážete vysvětlit, proč museli v Ústí strhnout "průhledné" paneláky původně obývané Romy? To není hoax. Viděl jste to někdy a viděl jste to někdy jinde? Nebo je to jen takový nesmysl, takový hoax o Romech?

Fotky pracujících Romů jsou úžasné, jen Vám možná nedošlo, že většina z nás pracuje a nikdo nás při práci nefotí a nejde z toho do kolen. Budete psát blog o tom, že lidé pracují? Budete tam mít jejich fotky z práce?

52 0
možnosti
JL

Jestliže jsou Češi tak alergičtí na Cikány, kteří už jsou v Evropě pár století po cestování z Indie přes Rusko , zajímalo by mě, co budou dělat, až sem začnou stěhovat migranty z islámských zemí. Brusel na tom stále tiše pracuje, aby nám sem nějaké dodával ze Západu. Sice se o tom nepíše už tolik, ale Afričani do Evropy pořád připlouvají přes Kanáry a Asiati a Arabové a další etnika přes Turecko. Francie přitom už je tak přecpaná muslimy.

4 2
možnosti
RC

Cesi jsou alergicti na cokoliv, co se necim odlisuje. Postavte si na svem pozemku zamek s vezickou a budou alergicti i na vas.

6 9
možnosti
JL

Lidi jsou i-dioti, s tímhle názorem lze vysvětli všechno, co se na Zemi dělo a děje. A člověk pak není překvapen.

0 0
možnosti
VR

Bohužel, není vše nesmysl. Vím o případech, kdy mladá Romka uvede jako otce dítěte nejstaršího z klanu, nikoli pravého otce. Na dítě pak dostává sirotčí důchod.

4 1
možnosti
RC

Taky velmi dobre znama velkomestska legenda....

1 1
možnosti
MJ

Vážený pane europoslanče s plnou vážností tvrdím že jste tak na úrovni Forresta.

Kdo dá hlas lidovcům-tak hází volební list do kanálu.Jste nakažen z Europarlamentu.Kdo bude volit Váší stranu/samozřejmě v koalici/je blázen.A cikáni jsou velký hodně velký problem.Vy mně budete říkat co si o nich mám myslet.To opravdu ne.Mám svoji hlavu,svůj názor a svoje zkušenosti.S pozdravem lidovcům zmar.

11 1
možnosti
PB

P30e84t23r 51B74u61r30i36a58n

19. 1. 2021 17:39

Tal Lidovci stály u všech zákonných paskvilů kam jen oko dohlédne. Namátkou: fotovoltaický zákon, ekologický poplatek za přepis auta, zavření supermarketů ve vybrané dny....jsou takoví škodiči národa. Volit je může jen opravdový masochista.

3 0
možnosti
JB

Přijeďte za mnou k nám do Sudet do Ústí nad Labem. A já Vám ty Vaše naivní oči otevřu.

21 1
možnosti
ZN

Něco jako diskriminace u nás skoro neexistuje. Podívejte se na Lucii Bílou, Michala Davida, Vladka Dobrovodského a další.. Já jsem za život poznal spoustu dobrých romů a i jsem se setkal s přepadením za bílého dne. Kdy na mě jako na kluka řvali že jsme bílá *** a že bílé nenávidí .. Lidi jsou různí

Nepodléhejte řetězovým emailům. a nepřidávejte se k dalším plačícím co něco vyžadují po ostatních a ještě u toho zdůrazňují svou odlišnost

3 0
možnosti
RK

R92a93d40e24k 55K71o71h90u16t

18. 1. 2021 21:21

Já potkával mnohem více těch co po mně různě pořvávali. Zaňákovou, Štancla nee...

0 0
možnosti
OS

Snad tohle cte nejaka postacka,ktera jim ty davky mesicne vyplaci,ta se musi za bricho popadat.

7 2
možnosti
RC

Je to teda par let, ale v televizi byl a rodina s osmi detmi. Ano, brali 40 litru za mesic. Ale vy byste vyzil ze 4 tisic na jednoho a mesic?

0 2
možnosti
JM

Pane Zdechovský, rád si přečtu vaše příspěvky ale tento se vám moc nepovedl. Rozhodl jste se totiž bojovat proti nesmyslům o Romech polopravdami a hyperkorektními extrakty virtuální reality. Jak by řekl klasik, v tom čistém víně něco plave.

10 1
možnosti
JK

J13i63ř19í 59K32ü64h36r

18. 1. 2021 19:43

Tak ty polopravdy konkretizujte?

0 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.