Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

J62o12s36e45f 72U15l36m28a56n

7. 12. 2020 10:24

Terorismus je jen okrajovým prvkem islámu. Islám je problém jako celek. Kdyby se islám zcela oprostil od terorismu, stále zůstane zrůdnou totalistickou ideologií. Jeho případný zákaz (který je samozřejmě zcela nerealizovatelný) by vedl k obrovským nepokojům. Jediná možnost je prostě další muslimy do Evropy nepouštět a vytvářet takové prostředí, které bude muslimům "smrdět". Něco jako když máte na zahrádce krtka...zabít ho nemůžete, ale vypudit ano. Naproti tomu mnohé firmy se chovají přesně opačně, usilují o halal certifikáty, za které platí (!!!), firmy jako Nike apod. se omlouvají za kdejakou blbost, která by mohla muslimy urazit. Jasně, že se jim takové prostředí bude líbit. Tolik užitečných idiotů nenajdou ani v zemi svého původu.

44 2
možnosti
JD

CO JE ISLAMISTICKÝ TERORISMUS ???8-o něco jako nacisistický ??

4 0
možnosti
MS

Převýchova imámů? Působí to podobně jako deradikalizační kurz, kterým "úspěšně" prošel terorista ve Vídni. Takové snahy se těžko mohou výrazně lišit od proti úplatkového kurzu ve filmu Jáchyme, hoď ho do stroje! :-P

15 0
možnosti
FE

Je to stejné, jako když komunisté probouzeli neúspěšně lásku k SSSR

2 0
možnosti
Foto

Ale doživotní převýchova v nějakém státním zařízení by mohla fungovat.

2 1
možnosti
JS

a kdo to má platit?

0 0
možnosti
Foto

Usama bin Ladin přesně věděl, co dělá, a my jsme mu naletěli, když jsme začali se vojensky angažovat v Afganistánu. Věděl, že tím postaví proti sobě, zjednodušeně řečeno, Jih a Západ, muslímy a křesťany.

2 0
možnosti
Foto

To MY asi myslíte útok sovětských vojsk spřátelené ráže. Nezačalo to tam?

Jestli jste se v Afghánistánu tenkrát angažoval, tak já ne. :-P

4 1
možnosti
Foto

Z pohledu Afghanistánu, Sýrie, Iráku, Mali atd. státy představuje EU a její členské státy organizaci, šířící násilí po celém světě. Co jiného bylo sestřelení afghanské svatby drónem?

Těmito činy probuzený Kyklop národně osvobozeneckého boje se jenom snaží přenést boje na území nepřítele.

Jako Židé v r.1947, kteří se pokusili bombardovat Londýn.

0 10
možnosti
JF

J20i46ř34í 33F18o32g22e38l

7. 12. 2020 9:05

V Bruselu jste proti tomu neudělali NIC. Jen vše omlouváte, zastíráte, problémy bagatelizujete. Jste tam nanic, poněvadž stejně nic nerozhodnete.

7 1
možnosti
Foto

Jo, jo, EU je neskutečně akční, přijetí opatření už za dva roky, co se do Evropy nahrnuly milióny migráčků, a fungují? A co je to platné, když se jedna germánská Nána rozhodne přijímat migranty v neomezeném množství navzdory všem těmto roky vymýšleným a přijímaným administrativním složitostem? Co udělala EU, když Merkelová otevřela hranice a nehodlala při to respektovat vůbec nic z tehdy platné legislativy?

26 0
možnosti
MP

Nebyl jste na gay grupáči se Szájerem? Kdo je to imáN???

1 4
možnosti
Foto

Už jsem někde psal, že jsem říkal u toho okna: - Jožko, jdi první, já umím rychleji běhat... On se ale zachoval jako maďarský gentleman

Takže tam nikdo z Česka nebyl a ta částka také nesedí

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.