Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J49i61r85i 38T90i30c79h67y

1. 12. 2020 18:07

Podobna diskuze tu jiz probihala drive. Zda se mi, ze mnozi by zrejme chteli zachovat i olovene roury na vodu - ty pry zpusobily pad rise rimske.

1 7
možnosti
Foto

Ne, určitě se nebráním inovacím a diskusi o tom, jak chránit lidské zdraví. Ale musí to být vědecká diskuse. To, co proběhlo v případě olova bylo opravdu směšné - kolik toho olova vystřelíte do přírody a jak škodí...na to nikdo doteď neodpověděl.

2 0
možnosti
MB

Ono těch legislativních zmetků je přehršle.

8 0
možnosti
Foto

Zas tolik jich není. Já bych napočítal opravdu špatné směrnice nebo nařízení na prstech jedné ruky.

0 1
možnosti
JB

Tímto EP překonal i náš pověstný Kocourkov! Celé Evropě vládne banda neschopných polointeligentů - a to skvěle vymyšleným systémem neprůhledného a neregulovatelného vydávání zákonů a nařízení, který zachází v represích členských zemí mnohem dál, než komunistická RVHP.

Tak tohle je ta EU, do které jsme všichni po sametové revoluci tolik chtěli ?!? Ne, tohle je špatný sen, ze kterého se ovšem jen tak neprobudíme... EURv

28 1
možnosti
Foto

Evropský parlament s tím má málo společného. Snažil se odvrátit katastrofu, kterou svým hlasováním započaly národní státy.

0 1
možnosti

dosud jsem byl unionista ...KONČÍM!!!!!

6 0
možnosti
JB

Stejnou změnou smýšlení procházejí snad všichni kolem mne. Již i zarytí zastánci EU obracejí.. Takže snad jednou (co nejdříve!) přijde doba, kdy protesty lidu donutí naši vládu ke změně zákona o referendu! A následnému vyhlášení referenda o opuštění EU..

6 0
možnosti
TZ

Za zmínku stojí i pokus o změnu normy pro provoz střelnic.. pravděpodobně nějakým absurdním smerem, přičemž Ministerstvo Vnitra o tom ani neví a netuší proč by taková změna normy měla nastat.

0 0
možnosti
PS

Ano tažení proti zbraním postupuje na všech frontách. Zde vůbec nejde o olovo zvířata nebo ekologii. Takže milá EU sluníčka můžete si do svého repertoáru přidat další argument.

Zatím to bylo něco ve smyslu "co blázníte vždyť vám chtějí jen omezit zásobníky" no a teď přidáte "co blázníte vždyť vám chtějí jen omezit zásobníky zdražit střelivo a kriminalizovat vás za držení něčeho co lze i teď koupit".

Samozřejmě že to nejsou jen zásobníky a olovo. EU nechce ozbrojené občany a udělá pro to maximum.

PS: Pokud se splní vlhký sen všech odpůrců držení zbraní a hned zítra nám nějaká progresivní/pro-unijní strana odebere zbraně tak dosáhnou jen na zbraně legální tedy registrované tedy dohledatelné. O zbraně by přišel člověk trestně bezúhonný který vlastní ZP který má za sebou zkoušky s bezpečnou manipulací člověk duševně a fyzicky zdravý který si zbraň koupil a zaregistroval. Zbraně by zůstaly jen kriminálníkům vrahům teroristům a všem lidem co na ní v normálním světě nedosáhnou. Toto je prostý a nevyvratitelný fakt.

40 0
možnosti
GK

Tak Anglie to byl přímo ukázkový případ. Zákaz zbraní zvýšil kriminalitu o desítky procent, že dokonce zvažovali nasadit armádu do ulic. Nebo Nový Zéland. Tam policejní vrchnost zase prosila gangstery aby odevzdali zbraně;-D

1 0
možnosti
MH

M71i43c86h61a50l 50H95a33u60f

1. 12. 2020 13:55

Já bych chtěl jenom připomenout, že zákaz olova ve veškerém střelivu, který se chystá v půlce ledna 2021, zcela zlikviduje v EU střelecký sport, protože olověné střely prostě nemají kvůli svým fyzikálním vlastnostem u některých, zejména vzduchových a malorážkových zbraní, alternativu, což ostatně prokázaly již provedené testy, přesnost mizerná, obrovské opotřebení hlavní atd.

To platí zejména pro tolik oblíbený biatlon a olympijské střelecké disciplíny. Otázka je, zda právě toto není cílem zákazu olova ve střelách, spíš než ochrana přírody.

28 1
možnosti
GK

Však o to jim přesně jde. Já nevěřím, že tohle je nějaká chyba to je zcela evidentně záměr. Zákaz zbraní se jim moc nedaří, tak jdou oklikou. A jako u ostatního, tak vyjímku bude mít armáda, policie..... Však u nás se zase snaží jít přes střelnice https://zbrojnice.com/2020/11/30/blizi-se-likvidace-ceskych-strelnic-pod-zaminkou-zmeny-bezpecnostnich-standardu/

6 0
možnosti
PV

Olovnaté pájky už se oficiálně jen doprodávají a přitom taky není rovnocenná náhrada. Teď nám zakážou závažíčka a broky rovněž bez náhrady. Takhle to vypadá když rozhoduje nikým nevolený úředník bez kompletní znalosti celé problematiky aby vykázal činnost. Nejhorší ale je, že následně o tom hlasují poslanci rovněž bez kompletních informací o dopadech celého nařízení.

Faktem je, že v případě EU už mě nepřekvapí ani když nám zakážou dýchat aby se snížili emise CO2.

31 0
možnosti
Foto

Tyto nelogičnosti mě neskutečně vytáčí.

0 0
možnosti
JH

J19a65k91u91b 39H83o45z24a

1. 12. 2020 12:15

Hezky jste se rozčílil, když se takový zmetek dotkl vás osobně. Ale co taková naše "Předsudečná nenávist", ta nevadí?

S touhle kráskou by mě mohli popotahovat i za to, kdybych na fejbůček napsal, že všichni co žerou hořčici jsou dementi.

6 0
možnosti

M77i69r85e43k 68Ř13í68h39a

1. 12. 2020 11:51

Je nejvyšší čas, ten spolek opustit. Ve skutečnosti mu vládnou nikým nevolení úředníci a agentury pro kontrolu všeho možného. Ty jsou plné neobolševiků a ekodeviantů. Radši budu žít za své, než v této tyranii jediného správného názoru.

27 1
možnosti
JB

J91a61n 66B30u24r25i97a29n

1. 12. 2020 12:07

A u nás nám vládne kdo? Copak naše vláda je volená? Nikoli - je taky jen a pouze jmenovaná - naši ministři jsou obdobou eurokomisařů.

Jinak tenhle zákaz je samozřejmě paskvil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.