Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J25i88r98i 85T56i41c27h37y

23. 11. 2020 16:31

Tak z toho hezky den a veselou mysl mit nemuzeme!

Nemci byli vzdy pracoviti, vzdelani a technicky vyspeli. Zapadni kultura a hospodarsky pokrok k nam z puvodniho Rima prichazely pres Nemecko. Jeden z problemu s nimi byl ten, ze byli rozpinavi a neprizpusobivi. Oni byli hlavnimi strujci dvou svetovych valek. Jedna cast z nich hladce presla z nacismu do komunismu. Take zacli napravovat zlociny z valky falesnym humanismem a po vyvrazdeni asi pul milionu Zidu si pritahli asi pet milionu neprizpuobivych vetrelcu. Mohli bychom je litovat, bohuzel jejich zhoubna pristehovalecka politika se eventuelne bude drat i k nam. A nejen pristehovalecka.

20 0
možnosti
KT

ono je to možná ještě horší. někteří lidé upozorňují na to, že Němcům, jako spořádanému národu, se stýská po náboženství. a protože křesťanská víra je vyprázdněná, čím dál více z nich (bílých a dobře situovaných) se hledá v islámu, budhismu a dalších východních vírách. jde o to, kolik jich ve skutečnosti je a jaký mají vliv. to by totiž vysvětlovalo nadšené přijímání arabských migrantů a preferování islámu před křesťanským chápáním života a hodnot

0 0
možnosti
VV

Neni to pane Zdechovsky odvadeni pozornosti od problemu vasi strany? Ty detske svatby v BRD jsou uz leta zakazane.

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/jurecka-porusil-narizeni-dal-si-pivo-na-ulici-a-jeste-se-u-toho-vyfotil-40342485

0 1
možnosti
Foto

Jo, máte pravdu, nemůže se to dit, když je to zakázané. Stačí se podívat na krádeže, jsou tisíce let zakázané a krade se? No nekrade, je to přeci zakázané, to dá rozum, ne? On je pan Zdechovský úplně mimo...

3 0
možnosti
Foto

A51v30i 95B86a41b98i56c

23. 11. 2020 15:38

....aby se přistěhovalci stali Evropany. Ha, ha, ha, ha!

To přistěhovalci chtějí, abychom se my stali muslimy a dodržovali jejich zákony.

31 0
možnosti
JS

J76o91s22e74f 95S34u12k

23. 11. 2020 15:12

Pokud je realita taková, jak uvádí Váš titulek - "vdej se, nebo zemřeš", je to situace v EU, pyšnící se svobodou, pokrokovostí a vládou zákona, opravdu strašná.

Vedení EU už se snad v podobě Macrona začíná probírat, ale stále to nevypadá na adekvátní odpověď na ideologii hlásající nadřazenost nad druhými..

14 0
možnosti
Foto

M13i84l45a13n 65S96u44t66a

23. 11. 2020 14:16

samozřejmě souhlas a ještě bych v příštím díle rozebral ženskou obřízku tupým nožem v Súdánu... rozmáhá se nyní i v Evropě a jde o další prima "kulturní" zvyk inženýrů a doktorů z Afriky a AsieRv https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/britanie-neni-schopna-zabranit-provadeni-zenske-obrizky-40018123

22 0
možnosti
LH

"Snažíme se, aby se přistěhovalci stali co nejdříve Evropany v občanském i kulturním smyslu..." ;-D;-D;-D Vy bruselští eurošašci, TO je jen váš vlhký sen, který nemůže být nikdy naplněn!!!

23 0
možnosti
PK

Bohužel i vaše strana podporuje nelegální migranty (p.Šlojdrová-už si vzala domů nějaké 18 leté sirotky?).Nikdo z vašich poslanců doposud nikdy nevystoupil proti muslimským nájezdům na Evropy a EK je stále podporuje!!!

35 1
možnosti
Foto

tak se podívejte na výstupy kohokoliv jiného z KDU-ČSL k tématu, protože píšete nesmysly.

Osobně jsem se proti nelegální migraci a islamismu otevřeně ohradil už na jaře 2014, kdy jsem do volebního programu KDU-ČSL prosadil větu: "Nechceme Evropu plnou nepřizpůsobivých imigrantů, kteří na předměstí pálí auta, prodávají drogy a zanášejí k nám mj. radikální islamismus."

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/lidovci-potichu-z-programu-stahli-vetu-proti-imigrantum.A140410_135633_domaci_kop

1 2
možnosti
JV

J54i62r94i 22V44r44a28b16e16c

23. 11. 2020 12:41

Ovsem to je v Romske komunite v Cesku take bezne, i bez svatby. :-(

9 2
možnosti
Foto

to jsou dost hrušky a jablka, právě proto, že je do svatby se starším mužem rodina nenutí. Navíc těhotenství nezletilých Romek v ČR není nijak zásadní problém. Občas se to vyskytne, ale české úřady jsou k tomu dost nekompromisní, jakmile to objeví.

1 0
možnosti
AK

Právo není něco co spadne z nebe. Vyvíjí se v místě a čase, reaguje na společnost kolem. V zásadě platí, že právo musí být většinou akceptované, jinak nebude fungovat. Nemůžeme mít jednoho policisty na 2 obyvatele, koneckonců proto totalitní systémy mají potřebu velkého množství policistů + případná výpomoc armády.

Proto je nesmyslné připustit přistěhování velkého množství lidí, jejichž právní a kulturní systém a jejich zvyklosti jsou na hony vzdálené tomu místnímu. Je lhostejné hodnotit jestli lepší nebo horší, důležité je, že jiný. Čím více je jiný, tím méně lidí odtud je společnost schopna absorbovat bez problémů. Překročí-li počet kritickou mez, právo se bude čím dál tím více přizpůsobovat nově příchozím.

34 0
možnosti
KT

jak to, že to, co je jasné "prostému lidu", není jasné jeho voleným zástupcům? dlouhodobě a opakovaně?

1 0
možnosti
JV

Myslíte, že již brzy vyhlásí paní Jourová, že je v Německu ohrožena vláda práva?

42 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.