Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedno se musí panu Zdechovskému nechat - politik je to obratný. Moc dobře ví, co chce čtenář v ČR slyšet, v jakém tonu mají vyznívat jeho postřehy a komentáře a jak u čtenáře vzbudit dojem, že on je ten, kdo na té EU barikádě stojí a do posledního dechu brání to starou dobrou Evropu s konzervativními postoji. Pravdou ale je, že je poslancem EU už hezkou řádku let a zatím jsem od něj neviděl jediný konkrétní čin. Jen slova a skutek utek. Takže za mě je to další politický parazit, který dokonale využívá znalost toho co, kde a komu říkat. Tím to ale hasne

0 0
možnosti

Chce to klídek.

Německo potřebovalo levnou pracovní sílu a tak zvládlo přijmout téměř milion migrantů. Ty nepotřebné, či nepoužitelné přesune do států V 4, aby je navrátili zpět, nebo je přijaly, protože se jich potřebuje zbavit.

Co se týče děvčat, tak už žijeme v 21 století a vyspělost dnešních dívek je násobně vyšší než v minulém století. Pokud se vdají včas, tak přijdou o puberťácké roky, večírků, kouření, sexu a drog. V každém případě by po ukončení základní školy měla získat dnešní mládež od 15-16 let plnoletost a

odpovědnost.

1 0
možnosti
Foto

O36t35a 18B42l34a68ž41e31k

26. 11. 2020 18:00

A to EU kárá za nedostatek "vlády práva" právě a jen Maďarsko a Polsko...?

1 1
možnosti

M96a18r72e78k 98G70a72j37d34a

26. 11. 2020 22:54

ale v Německu ty zákony jsou jen je někdo nedodržuje, v Madarsku a Polsku některé zákony "chybí"

0 0
možnosti

Museli bychom si pročíst němec. zákon, příp. situaci zkonzultovat s jejich úřady, nedá se usuzovat jen dle médií. Něco jiného je zcela nezákon. "dětská" nevěsta, něco jiného je v Evropě i jinde připouštěné uzavření manželství tzv. emancipovanými mladistvými. Nedodržování zákonů dané země by se mělo trestat vyhoštěním viníka (pokud to je možné), příp. jiným trestem. Byla by užitečná prevence: povolení trvalého pobytu až po seznámení se stěžej. zákony (Švédsko vzdělává přistěhovalce nejen v jazyce a řemeslu, ale i v základech demokratic. státu, nicméně hodlá zpřísnit pravidla pro ty, kteří tyto věci sabotují či porušují). Další prevencí by mohla být školní občans. výchova, informovat dívky, že při prvním podezření na něco neslučitelného s jejich přáním a zákony, mohou využít pomoc úřadů, aniž by se o tom dověděla rodina bez souhlasu dívky.

0 0
možnosti

P21a33v28e11l 57D38u57d89r

24. 11. 2020 22:50

Všude ve světě se počet dětských nevěst snižuje, jen v EU roste. Není to jen Německo, ale i Švédsko, Belgie, Anglie... Zato v Indii klesl jejich počet od r 2000 asi o 2 miliony. viz https://campaigns.savethechildren.net/sites/campaigns.savethechildren.net/files/report/global_childhood_report_2019_ENGLISH.pdf

1 0
možnosti

J51o22s85e38f 37U58l21m24a56n

24. 11. 2020 23:19

Já nevím...já bych podezříval pravicové radikály...to bude určitě jejich vina...nebo...co myslíte vy, kolego?

1 0
možnosti

Oni naše zákony neuznávají a nikdy uznávat nebudou. Jedou si podle svých pravidel, a naopak budou je časem vyžadovat i po původním nemuslimském obyvatelstvu (viz napadání žen za krátké sukně apod.).

7 0
možnosti
Foto

To máte pravdu, napadání žen za sukně je jen zanedbatelná maličkost například proti únosům dětí, které polici nesmí vyšetřovat, aby to nevrhalo špatné světlo na imigranty, usmrcování náhodných obyvatel noži, výbušnými zařízeními, auty apod., znásilňování, obřízky a mnoho dalšího.

Ale co se týká respektování zákona, podívejme se například na fungování opatrovnických soudů tady u nás a zamysleme se nad tím, zda zákon není ve skutečnosti jen pošetilý papír, který dodržuje jen hlupák, protože právě to je soudy indikováno, hlavně těmi opatrovnickými.

Krom toho ten kdo nejvíce vítá imigranty do Evropy jsou různé ženské organizace - ženy podvědomě touží po brutálním fyzickém násilí páchaném na nich?

1 0
možnosti
Foto

Rád bych připomněl, že zákonná hranice pro vstup do sňatku v ČR je právě 16 let, nikoli 18, ale vyžaduje v takové případě zplnoletnění soudem.

Také bych rád připomněl, že u soudu je obecně právo nevymahatelné a zákony neplatné, takže praktická neřešitelnost těchto problému je překvapením jen pro ty, kteří naivně věří byť jen v obecnou schopnost soudů dodržovat zákony.

0 0
možnosti

J23a31n 17R14i38c66h46t12e39r

25. 11. 2020 13:12

Dostal jste pokutu nebo musíte platit alimenty? Odhadem 95% lidí s vašimi názory spadá do jedné či druhé skupiny:-)

0 0
možnosti

Nevědí si rady protože podle aktivistů a lidskoprávních organizací kdyby zrušili tyto sňatky, tak prý přijdou ty holčičky i se svými dětmi o ochranu od svých starších manželů, a prý by to naprosto zhoršilo jejich situaci. Tak proto ani nezrušili převážnou část těchto manželství.

1 0
možnosti

Alibismus. Chráněné bydlení, vyhostit manžela i rodiče. Peníze, za které byla prodána zabavit, od ženicha stejnou částku jako pokutu a založit účet ať mají něco do začátku. Pokud zrušit sňatek nechce, vyhostit všechny. Zní to hrozně, ale jinak se to bude týkat za nějaký čas i německých dívek

2 0
možnosti

A72l53e79š 42F24r69ý39b26a

24. 11. 2020 11:14

Já ale vůbec nechápu, proč s nimi nevyběhnou hodně rychle.

Na tom bych si je vychutnal. Zasmál bych se jim do ksichtů a pak nanejvýš podotkl, že to samozřejmě není a nikdy nebude podle zákona, a co by tedy chtěli.

A kdyby si to zorganizovali mimo Německo, tak Německo jim to pochopitelně taky neuzná. A když se jim to nelíbí, tak je nikdo nenutí, aby se tam zdržovali ještě déle než hodinu.

0 0
možnosti

Chcete je tady? Tak je tu máte... A zapomeňte na to, že budou své tisíciletí udržované tradice měnit kvůli nějakým vašim "zákonům". Pokud nechcete dětské svatby, neměli jste si je pustit přes práh. Teď už s tím nic nenaděláte...

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS