Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Bohužel to není jen Francie, ono by se hodilo rovnou napsat Evropa.

4 0
možnosti
JV

Nevím co je na tom tak složitého, stačí nepřijímat žádné migranty z muslimských zemí, tyhle rozbory jsou k ničemu, příčina je jasná a nemá cenu rozlišovat muslimy na dobré a špatné, protože když k něčemu dojde, tak se všichni spojí proti nám a pak bude zase ta "euroelita" šokovaná a otřesená a zase bude nějaký chytrolín rozebírat příčiny problému a zase se zjistí, že je tady paralelní muslimská společnost, která se nechce integrovat, už je to trapný.

18 0
možnosti
PT

Muslimové nás pokládají za zaostalé a méněcenné. Oni přece už znají světlo Mohamedova zjevení, a my ještě ne. Přesně řečeno, dokonce nás nepokládají za lidi. Nevěřící je podle Mohameda spíš jakýsi podčlověk – nižší bytost. Nám to může připadat absurdní, ale kdo obsazuje města toho druhého? Kdo v těch městech může beztrestně krást, znásilňovat a někdy i zabíjet? My v Riádu a Karáčí nebo oni v Paříži, Londýně a Berlíně? Kdo je tedy ten silnější? Kdo je vyspělejší?

11 0
možnosti
AT

Hitler byl ubohý břídil proti Mohamedovi, ve jménu toho samozvaného „proroka“, toho lupiče, vraha a pedofila se vraždí doposud. Islám je tisíckrát horší ideologie než fašismus, nacismus, komunismus dohromady. To ale našim politikům nevadí, ty zajímají jen petrodolary, jinak by už dávno toto "náboženství" postavili mimo zákon...

16 0
možnosti
BH

A na začátku stačilo tak málo!

Prostě humanitu naplňovat materiálně a né penězma. Jedno teplé jídlo denně ve vyvařovně, oblečení charita a ubytování hromadné. Děti a "mladíci" povinně do státních škol. Finance pouze za práci. Volný pohyb až po osvědčení, že zcela chápou a uznávají naše hodnoty a dokážou se podle toho chovat.

13 0
možnosti

Že to takhle dopadne věděla drtivá většina obyčejných lidí už dávno. Jenže ti neobyčejní u moci z nich dělali hlupáky. Kde se má potom vzít nějaká důvěra v politiky?

10 0
možnosti
FE

Francie prohrává boj s islámem. Francouzi věří na to, že lze naučit muslimy milovat nevěřící lidi. Vzpomínám na 40 roků výchovy v lásce k SSSR. Neznám nikoho, koho by ta masívní masáž jakkoli ovlivnila a stejné je to s převýchovou muslimů

18 0
možnosti
SR

Já tedy bohužel s většinou příspěvků pana Zdechovského buď nesouhlasím, nebo, a to častěji, je považuji za opakování (chtěl jsem napsat omílání) známých fakt k osobní sebeprezentaci. Co naopak u něj musím pochválit je to, že u příspěvků, které považuje za zajímavé nebo zásadní (?) diskutuje. Většina "politických" představitelů se k tomu "nesníží".

0 0
možnosti
PS

Za 1. Neexistuje islamismus. To je pouze vas vymysl, vymysl zbabelych politiku jak nerict pravdu na plna usta. Je pouze islam. Ze sta tech co chodi do mesit se zradikalizuje jeden, ale zbyvajichich 99 s tim souhlasi. A kdyz jde do tuheho tak nevahaji podat svym soukmenovcum pomocnou ruku viz. ten tlumocnik v Rakousku co vyzradil policejni zatah. Tedy az zacnete nazyvat veci pravym jmenem tak se muzeme pohnout dal.

Za 2. Je to sice hezke co pisete, ale jak v takovem pripade muzete byt ve stejne partaji se Sojdrovou a Roithovou? Jak muzete byt v partaji, ktera na nejvyssi urovni uzavira koalici s extremisty z TOP 0,9? Temi, jejichz vedeni zcela nepokryte podporuje islamsky terorismus a presun muslimskych zlocincu-nelegalnich migrantu do Ceske republiky?

26 0
možnosti
Foto

M29i36l64a23n 53S45u19t84a

10. 11. 2020 7:43

Včera 21:57

ČTK

"Krvavou lázeň zažila provincie Cabo Delgado na severu Mosambiku. Islámští radikálové tam v pátek večer uťali hlavy více než 50 lidem a těla většiny z nich rozsekali, napsal zpravodajský server BBC"... ted uz me jen zajima zda prosli deradikalizacnim programem EU...

11 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.