Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Hitler byl ubohý břídil proti Mohamedovi, ve jménu toho samozvaného „proroka“, toho lupiče, vraha a pedofila se vraždí doposud. Islám je tisíckrát horší ideologie než fašismus, nacismus, komunismus dohromady. To ale našim politikům nevadí, ty zajímají jen petrodolary, jinak by už dávno toto "náboženství" postavili mimo zákon...

1 0
možnosti
MG

Sorry ale tady bych se dovolával Godwinova zákona. Srovnávat Hitlera s Mohamedem je naprostý nesmysl. I když ne proto, že by zrovna Mohamed byl vzorem demokratického vůdce, samozřejmě. Ale nesmysl je to na tolika rovinách, že bych to psal do Vánoc...asi jako kdybychom Hitlera srovnávali se středověkou katolickou církví, nebo starozákonnými Izraelity.

0 0
možnosti
OJ

Pozdě, pane Zdechovský, pozdě. Se svým článkem jste měl přijít před pěti lety v roce 2015. Už tehdy bylo jasné, co se děje, Vy jste ale mlčel, protože to nebylo "in". Dnes uvažovat o zastavení migrace je přijít s křížkem po funuse. Navíc ty miliony mohamedánů jsou uvnitř a nevypaří se. Ale o tomto problému budou politici vašeho střihu jednat až za dalších pět let. A to marně. My z Bloku proti islaamizaci jsme již v roce 2016 navrhovali komplexní zákaz jakýchkoli projevů a podpory islámu, (ne islamismu), kromě zcela privátního vyznávání v domě. Jenže to je něco, co "porušuje lidská práva ubohých mohamedánů". Tak spěte sladce. A nedivte se, až poteče krev.

0 0
možnosti
MV

Ale já nechci, aby tady za deset let byla dnešní Francie a pražská kavárna to nechce pochopit;-€

0 0
možnosti
MC

Proč píšete o islamizmu...je to prostě islám! Ten je zhoubou... Doufám, že V4 bude dále s Rakouskem ostrovem zdravého rozumu. Geneticky to máme zakodované, naši předci s nimi bojovali u Vídně a jinde, Maďaři celé staletí bránili proniknutí Osmanů do Evropy.... Jediná cesta je nepřijímat,nikoho...i ti sirotci mladiství( většinou 30 let) jsou nebezpečí.

1 0
možnosti
MK

Pan europoslance pouze opakuje to co slyší. Nemá odvahu nazvat věci pravými jmény, nepřináší návrhy řešení, nepřináší do diskuze zcela nic nového. Asi tak...

0 0
možnosti
LC

Dobrý den, pane Zdechovský, co konkrétně uděláte pro zastavení ilegální imigrace Vy a politická strana, kterou reprezentujete? Zatím jsem v tomto směru nezaznamenal žádnou aktivitu ani konkrétní návrh.

3 0
možnosti
Foto

Dostala mě "sharia". V českém textu anglický přepis původního slova. Něco jako Sharapova. :-)

1 0
možnosti
Foto

Každá svoboda má (měla by mít) své hranice, ale (pseudo)humanismus je bezbřehý!!

Dostal jste mne svou formulací "osmnáctiletý člověk", je na vás znát vliv prostředí, který nejspíš nechcete vnímat.

Ne, že bych s vaší kritikou nesouhlasil, ale v celém textu jste jako když masér Antonín (Důra, pro váhající) obchází kolem prostřené dívčiny, plácá prázdnou slámu a krouží a krouží ....

Problém je evidentní a zejména u Francie historicky jasný a očekávatelný, ale dopracovat se v podstatě jen k závěru, že je nutné zastavit nelegální migraci v době, kdy už ta hlavní masa je tady, to jste se moc nepředvedl. Kdybyste to směroval jako požadavek před nevyhnutelnou druhou vlnou, tak bych tomu v tomto kontextu zatleskal, ale pro již v EU pobývající nelegály to nic neznamená.

Podle mne je úkol jediný: ochránit vlastní způsob života před vnucovaným nám islamisty (abych zůstal u vaší formulace)!!

A je k tomu nutné razantně zablokovat jakékoliv pseudohumanistické snahy a k radikálním šiřitelům islámu a nelegálům přistupovat v nejlepším případě jako k hostům, kteří nemohou požívat společenského prostředí v míře větší, než domácí. A nežádoucí hosty a pobývající déle, než je nezbytné pro formality, okamžitě expedovat do místa zahájení jejich tůry. Nekompromisně a bezodkladně. K tomu je nutné přestat je finančně hýčkat a máme alespoň částečné východisko k omezování problémů.

7 0
možnosti
JJ

J95a31n 55J90a43h26n

11. 11. 2020 7:50

VIVAT ŠOJDROVÁ.

0 0
možnosti
MK

Pane Zdechovský... Máte radikální islám, nebo islamismus. Žádný radikální islamismus neexistuje. Nebo jak byste jej vy osobně definoval? Co si má člověk myslet o politikovi, který má chaos v základních věcech tématu o kterém se snaží fundovaně psát...

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS