Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Panu Zdechovskemu jde evidentne o to, aby se ty odmeny presmerovaly ke kamaradum z KDU-ČSL

0 0
možnosti

Pane poslanče, ještě jeden takový blog a už Vám tu nic nepustí.

1 0
možnosti

Mr. Zdechovský a to jste zjistil až teď???? Pak se ptám co děláte v Té politice celé roky? Jediné vysvětlení, že pouze žvaníte.

2 3
možnosti
Foto

Naprosto ocekavane spojujete nespojitelne a pokrytecky ohybate vse, aby to vypadalo, jak dobre to myslite .. kdyby tomu tak bylo, cinite konkretni kroky a nepisete o tom trapny blog ;-D

2 1
možnosti

R65a45d90e59k 27K32o62h60u50t

13. 10. 2020 22:12

Když přes 6 let denně řešíte různé podvody s dotacemi a zároveň další nespravedlivá rozhodnutí úředníků a soudů...

Zdroj: https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=758730

Pane Zdechovský, jak tyto nešvary řešíte konkrétně?

3 2
možnosti

R55a94d19e60k 87K42o57h92u52t

13. 10. 2020 22:15

Jakou máte úspěšnost? kolik jste předal důkazů ke stíhání a kolik z toho bylo za těch 6 let dotaženo k pravomocnému rozsudku?

3 0
možnosti

Pokud chci být objektivní,me tedyVZP proplatila veskerou lécbu.Byly v tom zákroky,které se musí práve pojistovnou predem schválit.Nemám problém s lázenskou lécbou,medikací,tak i s kompenzacními pomůckami.

Nemám ve VZP zádnou spríznenou dusi,která by za me lobovala.Pak tedy musím predpokládat,ze zrovna takovou péci mají i ostatní klienti VZP.

Ovsem skupinu opravdu nákladných pacentů nejsem schopný objektivne posoudit.

1 0
možnosti

Ten problém lze pojmout z mnohem širšího hlediska.

Peníze scházejí nejen na léčbu pacientů , ale např. na navyšování penzí důchodcům. V posledních letech jsme svědky skrytého, ale velmi drsného dramatu, kdy na peníze vybraných od občanů pořádají zuřivé nálety různí dobývači renty s cílem vytřískat pro sebe maximum možného. Sebevětší státní rozpočet financovaný sebevětším zadlužením nedokáže utišit hlad těchto dobývačů renty (prakticky všichni, kdo nějakým způsobem žijí z peněz vybraných od občanů - politici, soukromé firmy nasáté na různé dotace, neziskovky, atd.).

Ostatně jak to poměrně drsně řekl ekonom a představitel rakouské ekonomické školy Hans-Hermann Hoppe: Sto parazitů může spokojeně žít, když sají životodárnou krev z tisíců produktivních hostitelů, ale tisíce parazitů nemohou žít spokojeně z populace hostitelů, jež čítá sto jedinců.

9 0
možnosti

Mám vážné obavy, že vám pan Zdechovský také řekne, stejně jako mě - už fakt zalezte !!!

Některé pravdy on slyšet nechce. On se chtěl pouze zviditelnit !

;-D;-D;-D

3 0
možnosti

Pana Zdechovského si vážím. Ale tady se bohužel projevuje jako typický politik tedy demagog.

Jedna rovina je odměňování (neumím posoudit), posílané peníze tak kam jít nemají (bylo to protiprávní, pokud ne co dělají poslanci z jeho strany pro to, aby se zpřesnila legislativa apod.)

Druhá rovina je ta eticky obtížnější. Neumím posoudit konkrétní případ, ale je třeba si uvědomit, že žádný zdravotní systém nemá na to, aby mohl pomáhat všem těmi nejšpičkovějšími metodami, které existují. Bohužel. Toto nikdo nemá odvahu říct nahlas. Co by ale mělo existovat jsou jasná pravidla, podle kterých je nebo není na nějaký typ léčby nárok.

4 0
možnosti

P20e75t15r 54H22l68o64b87i51l

13. 10. 2020 16:59

Ano mate pravdu, ze zdravotnictvi neni schopno vsem pomoci... a tak se podivejte co se deje sileneho s kovidem. Tam si hrajem na to, ze vsechny zachranime at to stoji co to stoji... 500mld. Kolik by to bylo zachranenych na ktere neni dostatek penez... tohle je smutne

1 0
možnosti

No co dělat,když peníze jsou až na prvním místě.Tady je vidět ta neskonalá nenažranost všech vedoucích lidí po mamonu.A lidi jsou jim tam!!!

2 0
možnosti

Můžete dát seznam, neb, podle vás, nenažraní jsou všichni provozovatelé min,. těch zařízení (jak i p. Zdechovský píše), kteří dostali nějaké peníze navíc. Jen nějak zapomněl napsat, proč a na co ty firmy ty peníze dostaly.

1 0
možnosti

Clanky pana Zdechovskeho jsou zajimave a urcite nemam nic proti nemu, ale jsem jediny, komu ta uvodni fotka prijde jak z propagacnich materialu Partners a jim podobnych? Vzdycky mam pocit, ze na me nevyskakuje blog, ale reklama...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS