Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J78i87r23i 68B84o31r

5. 10. 2020 10:59

A co třeba povinná solidarita zdravotního pojištění a důchodů, to vám jako protimluv a pitomost nepřipadá? Zkuste přemýšlet.

0 0
možnosti
Foto

Nebojte se, to určitě z EU přijde pane Bore. A budete si muset v zájmu snadného života migrantů v ČR povinně odtrhávat od úst - aby měli zdarma zdravotní péči, bydlení a kapesné ve výši o jaké se vám ani nezdá. Slyšel a nebo četl jste již něco o tom, že se v Česku staví migrační a azylová centra?? Vše pomaloučku, potichoučku a hlavně nenápadně a budou jich tady náhle desítky tisíc. Problém je hlavně v tom, že všechny přímořské státy EU zkrátka vnější hranice na vodě zatím ohlídat neumí - a tak tady sem napřed všechny Plaváčky pustí a potom teprve začnou přemýšlet, jak by se jich správně právně navždy zbavily (??). ;-)

2 2
možnosti
Foto

J22o69s57e18f 59B54á83r48t38a

5. 10. 2020 10:18

Pokud ty nařízení z EU budou prosazovány povede to akorát k posílení stran, jako je SPD (u nás už roste), Salviniho...

3 1
možnosti
Foto

A jak jinak by měly být nařízení z EU prosazovány?

0 0
možnosti
ZK

Už nějaký čas, pane Zdechovský, mám pocit, že máte dvě tváře. Jednu loajálního EU politika, druhá pak hezky se tvářící do řad svých voličů. Nový návrh na přerozdělování je v podstatě navlečení toho starého do sametu. Vé čtyřkou vyhozený dveřmi, se vrací oknem a vlastně i s Vaší pomocí, když tvrdíte, že to má sice mouchy, ale nápad to není špatný. Další kolečko salámu ukrojeno.

6 3
možnosti
Foto

Pane Kloboučníku, nemáte pravdu a je dobré si ten článek pozorně přečíst. Já přesně popisuji, co je potřeba změnit, aby byl návrh funkční. Jsou tam pro i proti. Určitě je nutné vypíchnout, že se mi libí, že první posuzovací procedura bude trvat několik dní - to je věc, kterou dlouhodobě prosazuji.

1 0
možnosti
JK

Díky za kvalitní zhodnocení situace. Jsem rád, že aspoň někteří politici se umí objektivně vyjádřit a nejen strašit, vyřvávat nesmysly a snažit se ve vlastním zájmu manipulovat s davy.R^

3 1
možnosti
Foto

Díky za Váš čas si to přečíst.

0 0
možnosti
MS

Protimluv a pitomost? Kdepak, je to cimrmanovská klasika!

... a nakonec sám rád musel uznat ... ;-)

0 0
možnosti
Foto

A o jakou část mistrova díla se ve svém tvrzení opíráte ;-)

0 0
možnosti
Foto

A co takhle: jeden za všechny, všichni za jednoho. Je to protimluv a pitomost.

Vy byste měl prosazovat negativní řešení: Členský stát EU není povinen dávat oprávnění k dlouhodobému pobytu, pokud by počet osob převýšil 10% občanů daného státu. Oprávnění dlouhodobě pobývat na území daného státu neopravňuje k volnému pohybu těchto osob přes hranice tohoto státu.

0 1
možnosti
Foto

Pane Řezníku, to platí. Členský stát není nic povinnen nikomu dávat a je to na jeho rozhodnutí. Ale to, co je velmi důležité je, že ten, kdo bude odmítnut, aby se dostal zpět do vlasti. A to je pro mě alfa i omega.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.