Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Třeba ano, ale popletl jste si volby. Ty parlamentní budou až příští rok.

11 0
možnosti
Foto

Senát je horní komora Parlamentu České republiky.

0 0
možnosti
FL

"nelogická a chaotická opatření proti COVID-19" - Co byste vy udělal jinak a kdy jste na to přišel? Já tedy pozoruji, že vláda reaguje opatřeními, která jsou tvrdší, než v některých zemích a současně mírnější než v jiných. Tedy, nedělá nic jiného než dělají jiné země a opatření se mění podle toho, jak se mění počty nakažených. Máte něco konkrétního, nebo je to jen kritika za každou cenu, bratře?

12 1
možnosti
OU
MB

Současnou vládu považuji za bizardní. Roli ROH převzal oligarcha = Je tátou pracujícího lidu. Vládne v menšině, proto jej podporují jeho historičtí odpůrci - KSČm + ČSSD. Samo Hnutí ANO, cestou Prvoka - Měňavky, se přetvořilo na třetí - Levicový spolek v ČR ! Tu přichází člověk, který originálně vyřešil svou Důchodou reformu a Stavební spoření - pan Okamura s SPD ! Miloš, jako vedoucí Investičního centra hradu to jistí ! No a tak tu žijeme a je nám lépe ! K. Marxovi v Trevíru asi z podstavce spadne hlava - Údivem si ji vykroutí ! Chudák B. Engels by se nestačil divit, jak se vlastně vede fabrika - O pra - poctivcích Peckovi a Šmeralovi ani nemluvě. Nová doba - Kdo není dotován - Okrádá vlastní rodinu ! ... :-)

6 2
možnosti
Foto

Proti gustu (voličů) žádný dišputát. Prostě voliči přesně takovou vládu chtěli, požadovali. Když důchodci uviděli v Babišovi svou záchranu, tak bylo férové, aby jim také začal nějak vycházet vstříc. I když původně hnutí ANO se chtělo opírat o podnikatele a OSVČ.

0 1
možnosti
Foto

I33v26a41n 21M34a21r28e23k

29. 9. 2020 7:35

Je čas. . . . .? . . . . Zbožné přání? Rv

0 0
možnosti
MB

ANO, pane učiteli Ivane - Už dávno zvonilo ! ... :-)

2 0
možnosti

Silná slova, otřepané fráze, papalášská aroganceRv Celý svět se potýká s neznámým virem, ale tito borci by to vyřešili šmahem kouzelného proutku a na minulost kdy rozhazovali peníze nás všech za prázdná gesta jaksi zapomněliRv

5 2
možnosti
Foto

Vážně by mě zajímal podrobný audit o hospodaření Fondu národního majetku od doby jeho vzniku až po jeho zánik. Přece musejí existovat účetní doklady, kam ty jeho příjmy za prodej národního majetku odešly. S jakou efektivitou byly vynaloženy.

2 0
možnosti
Foto

V dobach vážných zdravotních rizik musí zemi řídit profesionálové, Země si nemůže dovolit ve vedoucích funkcích neschopné nebo hochstaplery, Proto je třeba zachovat status quo !!

5 5
možnosti
Foto

Díky za názor. Rád bych věřil, že ČR řídí odborníci, ale realita ukazuje naprostý opak. The best in covid...

5 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.