Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Koukám, že jste se stal vědmou, víte dopředu kdo co udělá, řekne a napíše.

1 2
možnosti
EZ

A co teď budeš nosit na hlavě?

3 1
možnosti

Nechala bych to jak to patří...kvůli rozmožování:-)))))

0 0
možnosti
Foto

No co, již staří Řekové a Římané používali k tomuto účelu rybí měchýře. V podstatě tu jde o podporu chovu ryb.

3 0
možnosti
Foto

P29a34v63e37l 31P49e14š55a20n

17. 8. 2020 10:50

EU byla opět zachráněna. Stejně je zvláštní, že EU je tak křivděno a ubližováno. Evropané jsou prostě nevděčníci. Nebo za to může Putin. Poněvadž jinak to nelze vysvětlit. A také by Evtopané měli konečně pochopit, že kdo není nadšený z nadnárodní organizace Evropská unie, tak není evropský. Vsak uz dnes se každé dítě ve škole učí, že EUropské rovná se Evropské. Zaplať pánbu za europoslance, co umí vše vysvětlit, abychom chápali dobrotu bruselské EU.

14 5
možnosti
MN

M79i42l87a96n 17N14e39t22r76h

17. 8. 2020 12:30

Evropané ? Mluv za sebe, burane, Evropani se Ti smějí nebo na Tebou jen mávnou rukou.

1 8
možnosti
MS

Zdůraznil bych slova "původní nesmysl Radiožurnálu" - copak se nám to ve Slunečné děje?;-D;-D;-D Že by snad Radiožurnál šířil fake news? Trochu mi to připomíná nedávnou situaci, když měla muslimka proslov v TV o vyvražďování gayů a sluníčkáři najednou nevěděli, kdo je teda vlastně ten chráněnec...;-D;-D;-D

2 2
možnosti
MN

M85i34l89a19n 67N34e74t72r84h

17. 8. 2020 12:32

Ano, Radiožurnál bohužel šíří i fake news, již jsem slyšel i přezdívku Radiožumpa. Hlavní lháři na ČRo jsou Lipovská, Saudek, Švihlíková, Luboš Xindl Veselý atd.

0 9
možnosti

To máte marné, eurofóbové si najdou něco jiného. To je jak v tom vtipu:

Dva Pražáci sedí v Brně v hospodě a popíjejí pivo. Přitočí se k nim pravověrný Brňák a ptá se jich:

"Nejste náhodou Pražáci?" "Jo, to jsme"

"Jak se vám líbí Brno?" "Jo, pěkný, všechno opravený, radost pohledět..."

"Hmm... a jak vám chutná Starobrno?" "Výborný, dobře se pije, skoro jako Prazdroj"

"Hmm... stejně dostanete do držky":-)

12 1
možnosti
JZ

Ale my si nemusíme nic hledat. Stačí přečíst si danou směrnici a Smlouvu o fungování EU, kde je definice směrnice. Zdechovský už zcela tradičně "demýtizuje," nikoli poprvé popírá informace o nové EU legislativě. Výše jsem poslal koment s citáty - jak ze směrnice, tak ze smlouvy. Ať pan europoslanec vysvětlí soulad svých slov s citáty právních norem EU.

9 1
možnosti
JK

A tak je to se vším. Co já kolikrát zaslechnu v zaměstnání jako ,,zaručenou" zprávu. To je tak, když lidé nečtou, nesnaží se průběžně vzdělávat, protože oni to nepotřebují, mají selský rozum a vysoká škola života je přece nej. Za blogR^.

4 1
možnosti
JZ

No bohužel není. Roky jsem se snažil zveřejňovat konkrétní citáty z konkrétních právních aktů EU, dokazujících, že "mýty" jsou poněkud pravdivé. Samozřejmě, že existují taky skutečné mýty, drby, hlouposti. Ale ty známé "euromýty" jsou potvrzené - stačí nalézt si dané normy v eur-lexu.

A já opravdu nevím, co tedy znamená povinnost(!) členských států, daná přímo Směrnicí 2019/1158, že 2 měsíce budou nepřenosné. Jak budou tedy nepřenosné, když si je může všechny vyčerpat matka (protože prý nebudou povinné pro otce), ale zároveň je otec nemůže na matku převést.

Není to poněkud protimluv? Podle mě ano. Proto jsem tady umístil komentář s jasným cítátem, ať pan Zdechovský vysvětlí zcela konkrétně, na konkrétním citátu ze směrnice, jak to tedy s tou "nepřenostnosti" je.

2 2
možnosti
JH

J31a64k49u90b 23H26o11z78a

17. 8. 2020 8:41

Ehmm, na mě tenhle váš blog působí, jako byste si dělal pro sichr alibi, kdyby ty latexové kondomy nakonec opravdu zakázali. :-/

11 6
možnosti
JK

Tak to je velká myšlenka.;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.