Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 2
možnosti
Foto

Děkuji, vážím si toho, že jste napsal.

1 0
možnosti
ZZ

Kdy si konečně už i vy uvědomíte, že slované jsou pro Západní Evropu podřadnou rasou ? Vy jste zapomněl na hony na Poláky a Čechy v Británii ?

Jak se po otevření hranic stavěli Němci, Rakušáci a Frantíci k Čechům ?

Kdejaký černoch jim byl milejší !!!

:-P:-P:-P

11 4
možnosti
Foto

Každý si dovolí to, co mu dovolíme si dovolit. Možná kdybychom měli sebevědomé vystupování a zastali se více našich občanů, dopadlo by to jinak.

5 0
možnosti
JG

Je jasné, že veškeré kecy o Unii a o tom, jak budeme držet pospolu, jsou fakt jen kecy. pro tyto země jsme a budeme vždycky občany drhé až jedenácté kategorie. a Francouzi jsou v tomto ohledu ještě io chlup lepší.

.

10 3
možnosti
Foto

Možná, kdyby více zafungovala česká vláda, tak to takto nedopadne.

5 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.