Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

"a jen oni jsou ti vzdělanější co musí za každou cenu...... pak se z těchto lidí stávají užiteční idioti což je konečný a žádoucí stav."

Zářný příklad je:

Radek Polický

19 2
možnosti
MB

Již jsem to zde výše napsal. Pana Polického baví močit proti větru.

1 0
možnosti
SB

Italové si sami neumějí udělat pořádek ve svém organizovaném zločinu, ale potom chtějí, aby si ostatní země vzaly podíl na počtu migrantů.

My také v lecčems neumíme udělat pořádek na své vlastní půdě. Například Václavák nedokážeme vyčistit od pasáků a od ilegálních prodejců drog.

Ale nevšiml jsem si, že bychom chtěli například po Slovensku, aby neslo část důsledků této naší neschopnosti.

35 1
možnosti
PS

Vždy jde o moc nebo o peníze. Postup je vždy stejný. Jen malá hrstka lidí zná skutečný cíl akce většinou boj o moc nebo profit. Celá akce se musí zabalit do líbivého pozlátka. Pomocí slibů musíte vymýt mozek dostatečně velkému počtu lidí. Tito lidé nemají z akce žádný prospěch jen prostě věří že dělají něco vznešeného/dobrého musíte u nich vyvolat pocit že jen oni mají pravdu. Jakmile se tito lidé dostanou do stavu kdy místo argumentů a diskuse jen nálepkují a před rozumnou argumentací strkají hlavu do písku nebo jen blábolí o tom že vy tomu nerozumíte a jen oni jsou ti vzdělanější co musí za každou cenu...... pak se z těchto lidí stávají užiteční idioti což je konečný a žádoucí stav.

21 0
možnosti
ZZ

A vše zaštítíme demokracií, lidskými právy i humanitou a europoslanci s migračním byznysem nic neudělají, jen budou dále bezzubě tlachat.

;-D;-D;-D

8 0
možnosti
Foto

Přesně lidi jako Vy ohou za ten stav. Populističtí politici, kteří brání vytvoření jednotné migrační politiky včetně převzetí uprchlíků dke nějakého klíče jednotlivými zeměmi EU.

Mafie těží z toho, že ti lidé nemají realnou možnost se zapojit do normálního žvota, protože jsou v pololegálním stavu a jsou tak Mafií zneužitelní. Až se vytvoří jednotný systém pomoci tak Mafie ostrouhá a za ty samé peníze nebudou muset žít uprchlíci v hangárech, ale budou se moci se zapojit do normálního života.

0 51
možnosti
Foto

... a kolik se jich zapojí do toho normálního života'???

22 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.