Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud v Evropě postaví plot proti nelegálním migrantům tak je fašista!

Pokud se stejný plot postaví v USA tak je to vrchol demokracie. Mělo by se všude

měřit stejným metrem, ale jde těžko -v USA se měří ještě v palcích, tam metr

neznají. A taky by mě zajímalo, kdo vlastně rozhodl, že islám je lepší než křestˇanství.

Vím třeba o tom jaké problémy mají Ukrajinci, když k nám jdou pracovat, ale možná kdyby k nám přišli pro soc. dávky mohli by přes hranice s podporou EK.

4 0
možnosti

Takto, pane poslanče: oceňuji, že o těchto věcech píšete. Nicméně nedomnívám se, že Brusel cokoli změní. To by totiž musel změnit sám sebe, a to neudělá i s ohledem na to, jací lidé většinově "Brusel" tvoří. Takže i nadále budou do Evropy proudit migranti, bude se o tom /v nejlepším případě/ jen mluvit a vůbec nic se nezmění. Jako občan z toho pociťuji naprostou beznaděj a nevidím jinou možnost, než volit a podporovat "nesystémové strany", což aktivně činím. Nejsem pravda spokojen s tím, že mým poslancem se stal "zabrušovač a vybrušovač" Rozner, avšak mohu počítat s tím, že jeho strana bude ochotna protlačovat a hlasovat pro potřebné zákony, které by současný evropský politický mainstream označil jako rasistické, xenofobní, nahnědlé a tak podobně /po letech jsou mi již tyto nálepky zcela lhostejné/. Bohužel, jinou reálnou cestu nevidím.

6 0
možnosti
Foto

Není to záležitostí Bruselu - je to řpedevším záležitostí Itálie. ;-)

0 1
možnosti

P70e10t80r 84B39u12r82i82a40n

14. 7. 2020 22:27

Těší mě, já jsem zase elektrikář.

4 1
možnosti

Pokud zde mluvíme o neziskovkách, nemyslíme ty, které se poctivě starají o slabší spoluobčany (opuštěné děti, starší občany). Ty jsou a vždy byly v pořádku. V pořádku nejsou ty, které jen živí samy sebe nebo dokonce škodí.

11 0
možnosti

A že jich takových máme až až.A co MF?Tam je to vklídku??A že to nikomu z vlády nevadí,že jim utíkají takové milióny bůh ví kam??Je vidět,že tento stát není řízen ani jako firma,ale jako dojná kráva,která podle Bruselu musí rozdávat tam kam ukáže Brusel.Tak co ještě pohledáváme v takovém absurdistánu jako je EU!!!Ano vidím jen dotace a zas jen dotace.Ale že to jde z našich peněz,to už nikdo nevidí.Jen je vidět,že ty peníze se přelejou jinam a nám z toho dají jen třetinu a zbytek jde do Unijní kasy na podporu těch co jsem přijdou.Zatím máme jen nepatrné skore,ale od příštího roku to bude jiné,budeme platit víc než doposud,ale dostaneme méně než teď.A to jako nikomu nebude ve vládě vadit??Tak že příští volby budou opravdu hektické pro některé strany,které nemají ten správný program,neb Babiš program už dávno netáhne,ale oni pořád na tom staví.Hold mají smůlu,ale pořád se najdou tací,kdo jim to hodí,ale PROČ?Oodpověď si musíte sami.

0 0
možnosti

To,že neziskovky dělají špatnou práci je zřejmé, ale proč jim dáváme peníze?

3 0
možnosti
Foto

Neházel bych všechny neziskovky do jednoho pytle. Řada neziskovek dělá skvělou práci

5 2
možnosti

To, že mafie a neziskovky organizují ve svůj prospěch dovážení uprchlíků, je jasná věc. Mluví se o tom už dlouho.Teď je např. Itálie uprchlíků plná a odtud se ozývá: máme jich moc, podělte se s námi ! Proč? My jsme snad to dovážení organizovali nebo dopouštěli? Kdo dovoloval přistání lodí ? Navíc, kdo z "levičáků" a "neziskovkářů" má doma na celoživotní starost alespoň jednoho migranta? Proč mají přebírat zodpovědnost ti, kteří a s touto záležitostí nechtějí mít nic společného, ale poctivě se starají o sebe a o své rodiny a nejsou nikomu na obtíž? Nejde jen o mafiánské kanály, jde o to, že západoevropské země si dovážejí migranty a pak je chtějí vnutit někomu jinému. To je ten hlavní problém.

7 0
možnosti

Nelegální migrace je obrovský byznys. Stačí se podívat, kolik si inkasují převaděči. Dále kolik nás všechny stojí nejrůznější neziskovky, které za ně bojují. Pak tu máte neziskovky, které jim zajišťují právní podporu. Teče do toho obrovské množství peněz a parazitují na tom lidé, kteří by se jinak nebyli schopni se svým vzděláním a schopnostmi uživit. A ti pak samozřejmě bojují za to, aby jim tento penězovod zůstal zachován.

10 0
možnosti
Foto

J33o72s28e86f 50B84á65r30t34a

14. 7. 2020 11:50

Už jste se byl podívat ve Vyšních Lhotách? Je tam 200 migrantů a jediný politik, který měl odvahu k návštěvě je pan Okamura. Je to na jeho blogu.

8 1
možnosti

To si určitě vyžádalo tolik odvahy, že by ji mohl rozdávat i letcům kamikaze ;-D

A šel tam vůbec něco řešit, žije se po jeho návštěvě lépe migrantům a hlavně domácím...anebo si jen udělal obligátní selfíčko pro účely strašení obyvatelstva a vrátil se k bůhví vůbec čemu, co dělá ve všední dny? Houby měl jediný odvahu, jen měl jediný čas, protože všichni ostatní tráví svůj pracovní čas prací...

1 7
možnosti

J39a46n 82D92o73u15š45e76k

14. 7. 2020 10:42

Koukám, že lidé Vás začínají mít plné zuby. Ostatně, je to trend ke všem europoslancům. Můžete si za to. To co tam předvádíte je hnus a zmar, mor a špína.

9 1
možnosti
Foto

Nevšiml jsem si ;-D;-D;-D Tento článek vypovídá naprosto o opaku.

0 2
možnosti

D43a52v72i36d 56H95o97l37e22c

14. 7. 2020 10:18

Opravil bych nadpis. Neziskovky vědomě spolupracovaly s mafií. Rozhodně to nebylo zadarmo.

11 0
možnosti
Foto

Zkuste si ten článek přečíst ;-)

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS