Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Nejde jen o problémy cikánů! Naši politici dělají takové zákony, aby z nich těžili především oni sami! A tak peníze na socializaci cikánů plynou především do rukou bílých straníků! Podobně je to i s ostaními problémy! Řešení Jiřího Čunka je zjevně přínosné! Proč se to neděje i jinde? Pro chamtivost našich politiků?

:-)

1 0
možnosti
TT

Vzdušné zámky. Rómové na svůj způsob života i obživy už dávno hrdí jsou a vzít ho nenechají.

2 1
možnosti
JD

J86a76n 88D19o14u56š37e64k

10. 7. 2020 14:39

Nejvíc mě asi baví tvrzení, že to my pořád musíme řešit romskou otázku. Nějak si tito drazí myslitelé neuvědomují, že bez snahy stran romů vyřeší leda kulové. Leda by problém řešili cestou represivní a důsledným vymáháním zákonů. Všichni to ví, většina to však řeší jakousi integrací která nikam nevede. Tedy to řeší jen na oko aby vykázali aspoň nějakou činnost.

3 1
možnosti
JD

J42a30n 39D51o51u28š83e11k

10. 7. 2020 13:55

Tak se dále zabývejte, já zatím budu dál snášet sousedovi urážky, pařby od večera 9 do rána, nařknutí z rasismu, výhrůžky. To že má ten ksindl na kontě 7 exekucí, z policie si dělá srandu, exekutoři na něj nemůžou ani nepočítám. Vy politici a hlavně neziskovky furt jen něco "řešíte".

5 1
možnosti
JD

J72a43n 95D46o53u39š48e89k

10. 7. 2020 14:02

Když tomu zmetku rozbiju hubu, tak to o....u zase jenom já. Když ho napráším tak si mě najde ta jeho povedená partička. A je mi fakt na nic volat polici až budu ležet na chodníku. To by mi nejspíš helfla, nikoli v případě že se nemůžu vyspat. To je samá domluva a domluva. V jedné nejmenované neziskovce se mi vysmáli, že se to nedá řešit individuálně.

2 0
možnosti
MP

Zeny byly stovky let taky solidne utlacovane a jak se nam ted pekne rozjely! Takze ono to jde dostat se z podradne pozice na vysluni. Respektive to jde skoro vsem, jenom ne Romum. Tady uz musi byt chyba v softwaru, jinak to nevidim. Preprogramovat eugenikou, to by mozna byla cesta...

0 1
možnosti
Foto

To je možná otázka do pranice, nejsou oni už dnes na výsluní? Politici se předhánějí v tom, co všechno by pro ně neudělali, masivně jim financují nesmyslné neziskovky, vymýšlejí programy, podpory, dotace, shánějí se pro ně nové byty, domy, různí pracovníci je přesvědčují, aby poslali děti do školy, šli do práce a teď to srovnejte se sebou, byl jste někdy na takovém výsluní, aby se o Vás kdekdo takhle staral? Já tedy ne.

2 0
možnosti
PS

V roce 1918 mj. vyhlásil T.G.Masaryk "uškolení Slovenska". Proč se po roce 1990 nenastartoval systém vzdělávání tak, aby všem občanům ČR bez rozdílu náboženského vyznání a barvy pleti umožnil slušný život a možnost svobodné seberealizace? Prezident Regan byl mj. opět zvolen proto, že vyřešil černošské bouře v USA. Proč např. v tomto konání jsme si nevzali příklad z USA? Asi pro naše chlapce, kteří nás za 30 přivedli tam kde jsme, je lepší způsob vládnutí, osvědčený způsob: "Rozděl a panuj": Zdravého rozumu je nám v říjnových volbách třeba, jinak se přeměn nedočkáme.

0 0
možnosti

Cit: "Proč se po roce 1990 nenastartoval systém vzdělávání tak, aby všem občanům ČR bez rozdílu náboženského vyznání a barvy pleti umožnil slušný život a možnost svobodné seberealizace?"

U nás neexistuje možnost bezplatného vzdělávání pro všechny? Každý má možnost, ale jenom musí chtít.

3 0
možnosti
PK

Můj názor - s českými Romy byly problémy. Ale to co nastalo po r.1989 - stěhování Romů - je nesrovnatelné ... Žil jsem ve Varnsdorfu za socíku a sleduji situaci po ... včetně "bouří" kdy se privatizací z podnikových ubytoven a malometrážních bytů udělala romská ghetta.

1 0
možnosti

Chtěl bych se zeptat pane Zdechovský jestli když k nám přijdou občané Slovenska, mají automaticky nárok na čerpání sociálních dávek, nebo musí splnit nějaké podmínky vázané na jejich vyplácení?

Děkuji za odpověď.

3 0
možnosti
TV

Ja vam fandim, ale rekl bych, ze pri jejich porodnosti a migraci ze Slovenska je to predem prohrana bitva. Chtel bych od Vas jako experta odpoved na otazku, proc podobne programy nepotrebuji takovi Vetnamci? A mate pravdu, pokud se veci nebudou nalezite pojmenovavat, moc sanci na nejake zmeny neni.

5 0
možnosti
JZ

Je určitě důležité dávat Romům pozitivní příklady. Já sám jsem napsal několik článků o olašské Romce Kristýně, která se stala zdravotní sestrou a nyní to dotáhla až na vrchní sestru v Domově seniorů.

2 0
možnosti
MP

Tak to bude jiste brzy v romske sini slavy

4 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.