Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

A ruku v ruce s tímto stavem jde také předešlé a současné protlačování "pozitivní diskriminace", kdy jsou zjevní závadoví lidé posuzováni optikou "nevěděli, snažili se, byli zoufalí, psychicky nemocní", zkrátka "byli tišší a vyplašení". Protože pokud se neměří všem stejným metrem a skutky se nenazývají pravými jmény, vždy to povede k těmto nezvládnutelným situacím.

5 0
možnosti
Foto

Nepiště nezvládnuté, protože tohle se zvládnout nedá. Nevzdělaní a nevzdělatelní černoši z nerozvinutých států Afriky do civilizované a technicky vyspělé Evropy nepatří. Časem si to uvědomí i sami. Příliš velká očekávání brzy vystřídá zklamání. Výsledkem je frustrace, kterou ventilují násilím.

10 0
možnosti
Foto

Tohle věděl kdejaký nenávistný xenofob už před pěti léty. Dodnes s tím EU, v vyjímkou uplácení Turecka, ani nepokusila něco udělat.

16 0
možnosti
JF

J77i75ř72í 94F17o92g35e13l

26. 6. 2020 8:23

Slovo nezvládnuté je v titulku navíc......

4 0
možnosti
PK

Jaké máte řešení? Tvrdý přístup a la Austrálie? I když nevím zda jim to vydrží resp. ještě "drží". Souhlasí s Vámi stranická kolegyně pí Šojdrová a její "sirotci"? Nepopírám, že jde o složitý problém, abych nebyl obviněn z populismu.

6 0
možnosti
Foto

ano, Austrálie nám může být v mnohém vzorem, nebo i Kanada

https://echo24.cz/a/wwfYJ/muze-mit-eu-imigracni-system-jako-kanada (z 2017)

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.