Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Není nad korektní vyjadřování :vraždící gangy "nesdílejí evropské hodnoty" a "nezvládnutá migrace. :-) Jak chce KDU postupovat? KDU prohlašuje, že důsledně rozlišuje mezi ekonomickými migranty a válečnými uprchlíky. Jak? Většina nemá doklady. Kdo má trochu peněz, má doklady falešné. Sirotkům je v průměru 18 let a někteří údajně hledají rodinu v EU (Švédsko už dělá genetické testy na určení věku). Všichni ekonomičtí migranti tvrdí, že jsou váleční uprchlíci. Na hranicích jsou hordy mladých chlapů a v neskutečné menšině ženy a malé děti. Nelegální migranty není možné poslat zpět, protože prostě nechtějí a státy původu je nepřijímají... Nikdo neví, co s tím....

Všichni mají řeči. SPD, že migraci nechce a ostatní strany, že budou rozlišovat.... A zatím už zdrhlo např. 150 tis. Švédů jen do USA, další obyvatelé EU utíkají též...

Jediná možnost je řešit příčinu, zamezit zásobování zbraněmi místa konfliktu ze stran USA, Evropy a RUska a uvalit sankce na SA kvůli dodávkám zbraní. A aspoň konflikty nezásobovat zbraněmi. A zajistit materiální pomoc Blízkému východu.

Možná také naivní a utopistické nebo neznalé řeči ... Ale základní pravidlo zní: řešit příčinu, ne následek.

Přijímání migrantů je krásný humánní čin a zároveň sebevražda, protože při ještě vyšším množství cizozemců dochází k pouhému přemístění jejich hodnot sem, přičemž ty evropské většina z nich nikdy sdílet nebude, to funguje jen v případě, kdy je jich jen pár a jsou nuceni se přizpůsobit. :-)

4 0
možnosti
Foto

Je naivní se domnívat, že většina lidí nemá doklady. Neexistuje člověk, který by dříve nebo později nebyl zjistitelný v některé z existujícíh databází. Tedy každý člověk má nějaký původ a měl by ho při žádosti dostatečně doložit, jinak prostě nemá nárok na azyl. A tady je pro mě naprosto jasná červená čára. Způsobů ověřování existuje opravdu mnoho.

0 0
možnosti

Nesdílejí evropské hodnoty? Opravte mě pokud se mýlím, ale pokud evropskými hodnotami je 135 pohlaví, import plaváčků, zelené šílenství a snaha regulovat vše co se hýbe, tak to je nesdílím také.

5 0
možnosti
Foto

Nevím, koho je evropskou hodnotou 135 pohlaví, zelené šílenství a další věci. Moje hodnota to není ;-)

0 0
možnosti

Je tedy načase, pane poslanče, přestat řešit Babiše a začít řešit opravdové problémy.

1 0
možnosti
Foto

Pane Poštolko, pokud čtete pozorně mé blogy, tak víte, že řeším mnoho problémů, ale o málokterých jsou média ochotni napsat stejně jako o Babišovi.

0 0
možnosti

Tento problém se musí řešit, není možné do Evropy pouštět lidi s kriminální minulostí. Jenomže je potřeba jej řešit věcně a stanovit si konkrétní opatření. Jenomže taková SPD umí jenom strašit a křičet, ale na nějaká konkrétní řešení se nezmůže. :-)

4 1
možnosti

Delaji alespon neco. Co prosim proti tomu delaji vase favorizovane strany ?

5 0
možnosti

Zasloužená karma. Ovšem je třeba dodat, že čečenské bandy v Dijonu otevřeně podpořil současný čečenský prezident Kadyrov, který je kamarádem Putina.

1 0
možnosti

J37o58s18e49f 59M45i64k52i13n

26. 6. 2020 13:14

Ale to nezačali Čečenci

1 0
možnosti

J82o50s60e12f 79M86i19k37i81n

26. 6. 2020 10:42

Nebyly tam jenom samopaly Kalašnikov (na straně čečenců), ale i klony vojenské útočné pušky M16 (AR15) (na strně severoafrických gangů).

Další nepřesnost co píšete je o těch zásobnících na 30 ran. Ne každá samočinná (automatická -zakázaná) zbraň musí mít zásobník na 30 nábojů, ale na stranu druhou, ne každá zbraň se zásobníkem na 30 nábojů je automatická (zakázaná).

To by měl poslanec hlasující o omezeních, které se nás týkají, vědět.

Dále by chtělo zvážit legislativu ohledně možné okamžité eliminace osob se střelnou zbraní, které se podíli (účastní) na demonstrací (hlavně těch násilných). Tento problém je vidět jak v Dijonu, tak hlavně na demonstracích v USA.

4 0
možnosti

J15o82s86e78f 76M53i17k26i36n

26. 6. 2020 11:05

Ještě jeden postřeh. Všiměte si, za jak dlouho od začátku nepokojů o tom začala informovat média v ČR? Na různých "konspiračních a neověřených" webech se informace objevila asi tři dny po začátku událostí, ale masmediím to trvalo týden.

Další problém je množství, kvalita, rychlost informací z nepokujů v USA, které jsou naprosto upozaděny, budu-li je porovnávat např s událostmi na Majdanu, které byly téměř online. Je to vyvážené zpravodajství?

Stejný problém je např i u násilností ve Stuttgartu, kde je i problém s dezinformacemi ze strany ČT.

9 0
možnosti

Slepec je politicky nekorektní výraz, to byste měl při své funkci vědět. Správně máte rovnou psát nechtící vidět. :-)

1 0
možnosti

Teda pane europoslanče, k podobným závěrům došli u nás v hospodě U kulatý báby už před pěti lety po pěti desítkách Lojza s Honzou a to nemají ani žádné placené poradce a asistenty. Ale BTW, že se takovou prkotinou vůbec zabýváte. Když vidím co řeší europarlament, tak celoevropský problém je Babiš. Imigrace je marginálie nehodná vaší pozornosti.

13 0
možnosti

O to více se pan europoslanec angažuje v problému Babiš.

2 0
možnosti

Nepokoje v Dijonu nejsou důsledkem nezvládnuté migrace, nýbrž důsledkem umožnění migrace.

Nepokoje v Dijonu jsou důsledkem naprosté rezignace západoevropských vlád na vymáhání dodržování pravidel od těch, kteří se ukázali být nepřizpůsobivými a agresivními. Těmto lidem bylo neoficiálně, ale v praxi zcela zjevně přiznáno právo činit, co chtějí a vzít si území, jaké chtějí. O to tvrději tyto vlády začaly perzekuovat bezúhonné občany, kteří tím trpí a kteří si dovolují s dosavadní politikou nesouhlasit.

Tito občané volí politiky, kteří nechtějí v tomto šílenství pokračovat a chtějí se vrátit k řádu a rovnému přístupu ke všem. Dosavadní politická reprezentace, média a občany nedobrovolně financované tzv. "neziskové organizace" cítí, jak ztrácí půdu pod nohami. Kopou na všechny strany a občany a politiky, kteří na této cestě k anarchii už nechtějí pokračovat, nazývají xenofoby a populisty, ne-li ještě horšími jmény.

Vy, kteří jste tohle umožnili, se budete moci považovat za mimořádně šťastné, pokud dojde jen k výměně na politických postech a nedojde k pučům, revolucím a dokonce občanským válkám.

16 1
možnosti

Mám dojem, že kdyby nebylo migrační krize, tak by si ji okamurovci, lepenovci a spol. museli vymyslet. Ono SPD umí akorát mluvit a strašit, ovšem skutek, utek.

1 9
možnosti

Když čtu vaše články, tak jsem na rozpacích. Většinou sice píšete pravdu, ale jste ve straně, která to do značné míry podporuje. Například ten váš papež František - škoda ztrácet slov. A paní Šojdrová - k tomu snad nikdo nemusí nic dodávat.

Ano, i v tomto článku máte pravdu, ale vzbuzujete ve mně nechuť jako člověk, který je schopen měnit kabáty ne při změně režimu, nýbrž třikrát denně.

A navíc je vaše strana v tzv. Demokratickém bloku s TOP 09, tedy se stranou, která v Bruselu hlasovala pro povinné kvóty. I kdybyste namítal, že to byla ta Topka a nikoli vy, tak i o člověku nebo o politické straně vypovídá mimo jiné i to, koho so vybrali za spojence.

I v reformních komunistech bylo více toho komunismu než těch reforem. A analogicky to platí i pro reformní pravdoláskaře: Je v nich více té pravdoláskařiny než těch reforem.

Vaše články si se zájmem budu číst, protože občas obsahují i cenné informace a zajímavé myšlenky, ale důvěřovat vám nikdy nebudu.

19 1
možnosti

Tak Demoblok se týká vnitropolitické scény a to ještě na poli opozice proti ANO. Požadovat po jejich subjektech aby měly ve všem 100% shodu, jinak jsou nedůvěryhodní, je výtka hodně za hranou logiky.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS