Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkné věci se najdou i v komentářích. Jeden expert mi napsal, že jít po liduprázdné louce bez roušky je nezodpovědné, protože Vy zrovna můžete být nakažen, vydýchnete viry, a za Vámi (ve stopě) asi za minutu půjde riziková osoba (babička), která vira vdechne.

Pravděpodobnost, že dotyčný bude zasažen menším meteoritem, po němž se mu v hlavě rozsvítí, je mnohonásobně větší.

Ti zachránění mrtví, patrně poléváni živou vodou, udělali na hřbitovech strašný binec. Vyhrabané hroby, odsunuté náhrobní desky, vypáčené dveře u hrobek ... kdo to teď bude platit? A ty trable s dědictvím! R^

17 1
možnosti
Foto

Chápu, celkem bych se bál jít po takové liduprázdné ulici ;-D

0 0
možnosti
Foto

Pane europoslanče, mě víc než kecy nebo ukecnutí známých osob zaujalo prohlášení hlavní kormidelnice EK Leyenové, že "EU nemá žádné nástroje na to, aby řešila pandemii Covid 19 v Evropě".

Následně se ukázalo, že má zřízenu instituci ECDC, ( https://europa.eu/european-union/about-eu/agencies/ecdc_cs ) která to má v popisu práce, má na to rozpočet 1,25mld kč/rok, ale zjevně nedělá vůbec nic.

Zajímalo by mě, kolik takových institucí EU krmí a proč po nich nevyžaduje plnění?

K čemu byl třeba v celé době trvání migrační krize až do dnešní doby Frontex?

13 7
možnosti
Foto

Jednak se nejednalo o pandemii, ale stěží o menší epidemii, takže nebylo co řešit. A pak nutno přihlédnout k rozdílným podmínkám v členských zemích EU, ale i k zemím mimo, vždyť z jedné takové to připutovalo. Takže nějaké globálně použitelné postupy nejsou použitelné. Každá země má přece svůj krizový štáb, rezervní zásoby zdravotnického materiálu, umí využít i soukromé laboratoře ...

Ale ono to u nás nějako zaskřípalo, takže za naše vymetené rezervy může EU.

A není to spíš tak, že za ten binec mohou podobní experti, jako pan pisatel komentáře? ;-D

11 2
možnosti
Foto

. Ještě začátkem března Babiš tvrdil, že nám nic nehrozí, že všeho je dost a prohlásil, že "Já sem výrobce sám"... V polovině března zdůvodnil nedostatek roušek Babiš. "No , ale, státní hmotný rezervy, já se zeptám, že kdo rozhodl o tom, že tam měli jenom deset tisíc těch respirátorů, no, ale my jsme to nebyli, jo, a kdo to mohl vědět, že bude celý svět nakupovat, vlastně, ano, všichni....

8 4
možnosti
PD

P97e45t66r 24D97r44a29p82a61l

15. 6. 2020 10:31

a když jsme zavřeli hranice, tak nás uršula málem vyloučila z EU

2 0
možnosti
Foto

Prymula prohlásil, že se za hranice možná dva roky nepodíváme.

3 4
možnosti
Foto

A co má být? Je to výrok, který padl v době, kdy toho nikdo o pandemii moc nevěděl a už vůbec nikdo netušil, jaké budou důsledky a jak dlouho se potáhnou. Co je divného na tom, když je zodpovědná osoba předběžně opatrná?

4 3
možnosti
FD

No Babiš těch perel měl povíce.

16 0
možnosti
Foto

To je pravda. Ale nechtěl jsem je vypisovat. Pokud chcete, můžete je sem doplnit.;-)

2 0
možnosti
MB

Tak veselých výroků je určitě kopec. Já se např. již 3 měsíce nehnul od poštovní schránky ! Čekám i v noci, s teplou dekou od ženy a děti mi nosí čaj ! Stále vyhlížím ty roušky. Nicméně pokrok vidím - Při čekání venku, už nemusím mít roušku! Taky vyhlížím - "To lépe" ! No pravda, něco se blíží. Je to ovšem obludné a hrůzostrašné ! Daňové břemeno, inflace a erupce cen ! Vypadá to na dluh v objemu 500 miliard Kč ! Jsem šťasten, už je mi lépe ! ... :-)

25 2
možnosti
LH

furt netuším jak jste to chtěl udělat bez dluhů, když se vypnula půlka světa a státotovorná opozice začala povykovat o dotacících pro všechny.......... to vám nevadilo?:-P

4 3
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.