Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Tak výběr mohl být lepší, ale ten stan PRYMULA na karmu je. Největší sranda je, že jsme ho málem přehlédl, jak jsem zvyklý nevšímat si reklam.

0 0
možnosti
MG

Zaujímavé, že na zozname nie je ani jeden výrok slovenskej kresťansko-teokratickej vlady, kde minister zdravotníctva chcel liečiť koronavírus (a taktiež záujem o jogu) duchom svätým. Z toho sa sranda robiť nesmie, pán poslanec, alebo vám to príde normálnejšie, než niektoré zo zmienených výrokov, ktoré snáď s výnimkou tej komunistky a Trumpa boli vyložene len zle sformulované?

0 0
možnosti
JT

Jak jinak si můžeme vysvětlit jeho výrok o tom, že díky opatřením jeho vlády byli zachráněni tisíce mrtvých?

Zdroj: https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=753003

A toto je nedostatek vzdělání v mateřském jazyce autora anebo pokus imitovat "premiérštinu" ?

1 0
možnosti
Foto

To je přímo výrok pana premiéra:

"Nejsem si vědom, že bychom udělali nějakou chybu. Vláda udělala maximum, má jasný výsledek, zachránili jsme tisíce mrtvých,“ reagoval premiér "

Kdybyste si klikl na na tento odkaz v článku (modré písmo), dostal byste se ke zdroji.

Nevím, jak jste vzdělán v biologii, ale jak chcete zachraňovat mrtvého?

To platí i pro toho myslitele, co Vám dal plus. :-P

2 0
možnosti
RK

No nevím. Těch šest prvních výroků rozhodně není nejbizarnějších, takový šedý průměr. Tomu Trumpovýmu například nesahají ani po kotníky. A i v diskuzi jsou uvedeny mnohem bizarnější, viz Lukašenko, nebo Hrušínský, které by se do tohoto topu rozhodně měly dostat, když už se něco podobného dělá. Dokonce jsem i já jeden zachytil. Od důchodců na poště, že taková "brutální" omezení a buzerace jsou stokrát horší, než za komunistů. I Trump by si v této topce zasloužil víc pozic, třeba že coronavirus je jen hoax demokratů a není třeba se ho absolutně bát.

3 0
možnosti
ZD

Autor je politik.

2 0
možnosti
EB

a když to řekne psychiatr...;-)

0 1
možnosti
JP

J38i59r87i 92P70r57a76j63z

15. 6. 2020 20:54

Nebo častý výrok. Mě ten covid nic nedělá a že ostatní doklepne je mi jedno. Důležitá je moje svoboda a ostatní jsou mi ukradený.

0 2
možnosti
JK

Jenomže on ten výrok je pravdivý. Zdravý člověk nákazu prodělá s minimálními příznaky, anebo si jí vůbec nevšimne. No a nemocnému způsobí komplikace. Jako koneckonců i jiné virové choroby.

0 0
možnosti
VH

Pane Zdechovský, mě asi nejvíce pobavil ten výrok pana premiéra, že zachránil tisíce mrtvých. Jinak musím přiznat, že se nad celou situací moc nebavím a spíš je mi z celé krize smutno, především z obřího dluhu, který nyní naše republika má.

Rozvolňování restrikcí považuji za výsměch, tedy způsob a chaos, jakým se to dělá. A roušky už úplně nenávidím.

6 3
možnosti
JS

Nějak jste taktně vynechal výroky z dílny TOP09, EK a WHO.

13 1
možnosti
PC

Nejbizarnějším celosvětovým výrokem bylo právě označení celé situace "pandemií".

7 5
možnosti
PV

Jeden z nejbizardnějších výroků během pandemie zcela jistě pronesl poslanec Stanjura. Když vláda počátkem března 2020 zakázala účast diváků na světovém poháru v biatlonu, kde se očekávala mj. i velmi početná účast fanoušků z Itálie, kde se koronavirus raketovou rychlostí začal šířit, nebyl poslanec Stanjura ve své mentální omezenosti absolutně schopen rozpoznat, v čem tkvělo zdravotní nebezpečí pro obyvatele ČR. Na schůzi poslanecké sněmovny kritizoval vládu ČR : "Proč jste si vybrali biatlon a ne ostatní sporty. Kde je ten systémový přístup, systematický přístup?"

Pokud by ODS byla vládnoucí stranou, světový pohár v biatlonu by se v Novém Městě zcela nepochybně uskutečnil za účasti diváků. Na jižní Moravě bychom tak díky omezencům typu Stanjura měli okamžitě obrovské centrum nákazy,s tisíci nakaženými a velkým množstvím mrtvých.

Koneckonců případů, kdy koronavirus začal řádit díky uskutečněným sportovním akcím byla v té době celá řada. Např. fotbalové utkání Bergamo-Valencia (odkaz níže). Tam měli taky svého Stanjuru, díky němuž se utkání za přítomnosti diváků uskutečnilo - koronavirus se následně rozšířil jak v Bergamu, tak Valencii.

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/italove-fandili-s-priznaky-nakaza-vybuchla-na-lize-mistru-sp/r~4cf94aa86f5711ea80e60cc47ab5f122/

19 0
možnosti

"bychom tak díky(!) omezencům typu .... měli okamžitě obrovské centrum nákazy",

"díky(!) němuž se .....koronavirus .. následně rozšířil jak v Bergamu..."

Z vašich komentářů není jasné, zda fandíte rozšíření koronaviru nebo jen neumíte česky (je to horší než "motýle").

A bizarní (ne bizardní)!

Jinak souhlas.

Vláda to vcelku zvládla, jen roušky měly být povinné o týden dřív, když už si je lidé šili sami. Hlavně teď by politici měli více naslouchat epidemiologům a řídit se pozitivními vzory, je jich dost: např.Vietnam, Tchajwan, Island, Austrálie, Slovensko a teď při rozvolňování i Rakousko a Švýcarsko.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS