Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A preference co? Preference rostou.

1 0
možnosti
ZD

Po nesporných úspěších ano. Nesporné úspěchy neznamenají, že jsou i neúspěchy. Normální život.

0 0
možnosti
ZD

Zdravím pane Zdechovský. Této záležitosti se osobně věnoval premiér a vyšel o tom článek, který ovšem vyzněl trochu jinak než část Vašeho blogu.

Majitel české firmy se "přiznal", že nabídku podali tuším někdy v listopadu a sice mailem jakési pracovnici ministerstva. Odpověď nepřišla což přikládali nezájmu, který v té době o podobné produkty byl. V okamžiku, kdy se to mediálně zviditelnilo jim prý osobně volal premiér. A do situace se vložil. Dál informace nepokračovaly. Váš článek vyznívá v jedné části dost tendenčně.

Situaci tak jak je aktuálně neobhajuji, mám ji za typický bordel. Bordel, který je na čase zviditelnit a spravedlivě "odměnit". Že se na jakémkoliv krizovém stavu chtějí přiživit všelijací vyžírkové, není podle mne příliš politické téma. Po této akci měl přijít rychlý a veřejně komentovaný "výprask".

2 3
možnosti

Ať už firma podala nabídku kdykoli - pokud se ministerstvo chystá nakupovat a má na vybranou mezi solidním výrobcem "za humny" a pochybným přeprodejcem jakéhosi podivného šuntu, neexistuje jediné rozumné zdůvodnění pro to, jak se zachovali.

To není bordel, bohužel.

9 0
možnosti
AL

Bohužel se obávám, že tzv. koblihářům to bude jedno. Naším skutečným problémem jsou politicky negramotní voliči, na které jsou veškeré racionální argumenty krátké, kteří slyší na jednoduché předvolební sliby a houfně jim to budou házet do uren..

21 0
možnosti
JS

Naprostý souhlas. Je potřeba voliče vyměnit nebo jim vzít voličské právo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.