Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

K hyenismu či šmejdům lze řadit i např. potravinové obchody, které se nezdráhaly zvyšovat ceny takřka všeho během dvou měsíců koronavirové krize, šlo o základní potraviny, tam mohl stát vnutit přechodnou regulaci (měl by na to mít nástroje, např. ve Švýcarsku mají "kontrolora cen"), v době určené pro nákupy důchodců se jim zčásti nabízely méně kvalitní potraviny (např. nahnilé ovoce či prošlý chleba). Tristní je, že po uzavření hospod si mnozí udělali náhradní hospodu ve svém bytě, často šlo (v mém okolí) o podnájemníky - měly by se upravit líp povinnosti pronajímatelů (např. podle SRN), výslovně přikázat zákonem okamžitou reakci pronajímatele na stížnost (ev. s násled. přezkumem správním úřadem), aby to nebylo jen na unavených policistech, kteří měli dost jiné práce.

0 0
možnosti

Na růst cen neměly potravinové obchody žádný vliv. Za vše může ten zatracený "moribundus" (komplikovanější doprava, výpadky ve výrobě a pod.).

0 0
možnosti
JH

Moc mě těší, když se lidé časem mění k lepšímu.Třeba takový pan Zdechovský, který ještě nedávno takovým šmejdům dělal advokáta:-)

4 7
možnosti
PS

P61e86t73r 95S43k33á87l84a

18. 5. 2020 9:05

Zato Josef Havránek se nemění. Zůstává stále stejně zapšklý a nerudný a dny tráví v diskusích napadáním každého s odlišným pohledem na svět.

7 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.