Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Skutečně dnes nemají zdravotníci ochranné pomůcky? a co poslanci pane poslance?

2 1
možnosti
JH

Hnusáctví podobné tomu, jako když Zdechovský dělal mluvčí šmejdům přiživujících se na neférových půjčkách - viz dokonce reportáž ČT.

Jestlipak ten tým pana europoslance také vnímá, že ty samé problémy s nedostatkem zdravotních prostředků, atd., které jsme zažívali v březnu dodnes a ještě nesrovnatelně hůře řeší USA, VB a mnohé další vyspělé západní země, které ve stejné časovém sledu disponovaly stejnými informacemi?:-(

Ano, přes veškeré potíže a omyly - ohledně boje s korovanivirem, naše vláda opravdu patří k těm nejlepším na světě!

11 5
možnosti
RC

Vnimal jste to datum 27.1.???

Nechci vas zklamat, ale patrime K PRUMERU.

1 0
možnosti
Foto

Díky za přehled. To, jak se zdravotníci, pracovníci v obchodech a další nezbytné profese pro zajištění chodu státu nechaly několik týdnů na holičkách (pořád se jen slibovalo a skutek utek), by nemělo zůstat zapomenuto. Zajímavé by také mohlo být připomenout vývoj snahy o maximální testování - např. tím, jak se hned na začátku vyřadila a téměř zkriminalizovala soukromá laboratoř Tilia - o cenách testování a kvalitě čínských testů radši nemluvě.

23 2
možnosti
PN

To je pravda, ta veterinární laborka by Praze velice pomohla. Snad se paní doktorce Pekové dostane zadostiučinění, když se pomocí jejich testů pomůže lidem na celém světě.

0 0
možnosti
JF

J67i24ř13í 27F20o18g34e20l

27. 4. 2020 8:28

Typické po bitvě generálství.

Velmi typická vlastnost pro okopávače kotníků.

15 6
možnosti
Foto

No, mě z toho vychází, že ministerstvo vnitra to zvládlo celkem dobře.

Průšvih je totální nekompetentnost ministra zdravotnictví, který nekonal, když měl konat (únor) a když pak něco konal, tak ve srovnání s vnitrem, dost otřesně.

Vaši pozornost bych pak obrátil k 28. lednu a Sněmovně, kdy vládní koalice odmítla jednat o návrhu opozice, zda a jak jsme připraveni na tuto eventualitu. Dokresluje to ministrův (MZd) článek z 4. února, kde kromě "chřipečky" píše o tom, že jsme připraveni.

Ministr v této věci zjevně lhal, následně prokázal neschopnost (slušně řečeno).

Vy jeden okopávači kotníků.

9 2
možnosti
Foto

J65a55n 44Š51i11k

27. 4. 2020 8:22

Ne, vláda to nezvládla nejlíp, Váš detailní rozbor nedostatků je brilantní. Mohl byste taky udělat stejně brilantní detailní rozbor vlád, které to zvládly lépe? Hezký den

17 4
možnosti
Foto

Řekl bych, že jsme to zvládli poměrně dobře díky občanské iniciativě s šitím roušek.

Premiér 8.3.: Občané roušky nepotřebují!

Dostupnost roušek pro občany: 0

Premiér 18.3.: Od zítřka jsou roušky povinné!

Dostupnost roušek pro občany: 0

9 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.