Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Trapný člověk, trapný článek, ale co chcete od nenažranců z Bruselu? Přidat by se mohla svými moudry také Jourová. Těm lidem by měli místo roušky nasadit roubík

8 16
možnosti
JB

J53i93ř48í 14B78á36r16t80ů

27. 4. 2020 12:39

Takže má pravdu, nebo ne?

1 1
možnosti
ZK

Hele ty experte na všechno, raději si pohlídejte Itálii, aby Vám neutekla. Myslím, že už má nakročeno, po tom co jí EU tak pomohla!

4 6
možnosti
SV

Máme "nejlepší" EP na světě....Bylo by normální vrátit se k EHS a ten předražený vepřín v Bruselu bez náhrady rozpustit.

29 1
možnosti
JS

Pane Zdechovský jste udavač a slizoun nejhoršího zrna. Udáváte v EU a špiníte naši vládu. Porovnejte to, co udělala a čeho dosáhla naše vláda, s tím co udělala a čeho dosáhla EU. Z Vašich špinících a udavačských blábolů musí být trapno nejen Vašim voličům, ale i slušným poslancům v EU.

7 16
možnosti
JB

J62i79ř98í 43B64á13r91t51ů

27. 4. 2020 12:44

Jste hulvát a hlupák, Slavíčku, který nedokáže napsat nic k předloženým faktům. Nazýváte udavačem člověka který pouze shrnul prohlášení vlády za pár měsíců, ale sám budete rád bránit nekoho kdo měl udávání a špiclování jako vedlejšák.

11 2
možnosti
JS

Je zřejmé, že vás nebývale štve, že naše vláda celou situaci kolem pandemie zvládla opravdu jako jedna z nejlepších, nakonec výsledky to ukazují docela jednoznačně. Tím nechci říci, že vše klapalo na jedničku, to ani náhodou, ale ono to neklapalo na jedničku v žádné zasažené zemi. Bohužel opozice svou roli nezvládla vůbec a tak není divu, že se objevují takové to pokusy s tím něco udělat, bohužel pro vás mají zcela opačný efekt, než jaký byste si přál.

Možná byste nám mohl jako člověk z Bruselu osvětlit raději, jak skvěle pandemickou situaci zvládá Brusel, když se Itálie, jako další země dostává na hranici italexitu.

25 12
možnosti
JB

J63i98ř18í 15B55á46r58t11ů

27. 4. 2020 11:19

Jedna věc je dělat chyby, to je lidské a druhá je úmyslně krást, navíc když je lidem nejhůř. Ale klidně si je braňte dál.

7 1
možnosti
PV

Inu, po bitvě každý generálem.

Váš příspěvek není totiž nezaujatý a objektivní. Ale je naopak: silně zaujatý a - obávám se - i neobjektivní.

V přehledu není například vypsán jediný bod, kdy by vláda cokoli dobře udělala. A to za situace, kdy ČR patří v Evropě k zemím s nízkou mírou nakažených, potažmo mrtvých. Přičemž nemám problém s tím, pokud se někde odehrály kroky s kriminálním pozadím, aby toto bylo vyšetřeno.

Taky by bylo dobré říci něco o krocích opozice, hraničících s lidskou stupiditou a snahou o jednání s vysokou mírou obecné nebezpečnosti. Například zmínit skutečnost, kdy Stanjura s Kalouskem kritizovali vládu za zákaz vstupu návštěvníků na mistrovství v biatlonu v Novém Městě (kterého by se zúčastnilo taky množství fanoušků u Itálie). Je zřejmým faktem, že pokud by u nás vládla liberálně demokratická opozice, závody by se za účasti diváků pořádaly, díky čemuž bychom na jižní Moravě teď měli jedno obří ohnisko nákazy s desítkami tisíc nakažených a tisíci mrtvými (tak jak tomu bylo např. v Bergamu, kde se odehrál fotbalový zápas s Valencii a kde posléze došlo k výbuchu koronavirové nákazy - viz. zdroj níže).

Nechcete alespoň toto připsat jako pozitivní bodík pro vládu?

Zdroj:

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/italove-fandili-s-priznaky-nakaza-vybuchla-na-lize-mistru-sp/r~4cf94aa86f5711ea80e60cc47ab5f122/

20 4
možnosti
JB

J86i23ř60í 16B89á30r47t43ů

27. 4. 2020 11:15

Vláda se po zádech plácá dobře a dost často, mimochodem ta jejich sebechvála je uvedena v článku.

4 0
možnosti
Foto

Kdyby vás dnes zrušili, bylo by už pozdě.

6 6
možnosti
JB

J84i62ř82í 80B37á24r56t87ů

27. 4. 2020 11:17

Myslíte iDnes, nebo jen diskuse? Nebyla by to škoda, kde jinde se dá nahlédnout do myšlení té ANO sekty.

0 2
možnosti
MS

Hezký článek. Já jenom doufám, že trestní oznámení budou pořádně vyšetřena a stejně tak i ministr zdravotnictví. Jestli se ministr Vojtěch stal obětí podvodu, tak měl podat oznámení na policii a ne veřejně blábolit, že v nouzovém stavu nebyl čas zjišťovat kdo je kdo. Od toho tam má tým úředníků, kteří to mají v popisu práce - prověřit dodavatele.

9 3
možnosti
PC

Koronavirus - výborná příležitost pro opozici, jak se okopaváním kotníků vlády chce zviditelnit a za každou cenu z toho nejhnusnějšími prostředky vykřesat své politické body.

Takže, p. Zdechovský, jen tak dál - udávejte, suďte se, rozeštvávejte a plivejte! To jistě nejvíce pomůže nám občanům ČR v krizi, v níž se ocitáme nejen my, ale celý svět.

Ale což, koryta jsou koryta, že? Děláte však vše proto, abyste se politický úplně znemožnili a stali se nevolitelnými pro většinu lidí, které neopustil zdravý rozum!

RvRvRv

20 13
možnosti
RC

No tak porad lepsi, nez kdyz si nekdo pres nastrcene firmy-prazdne schranky chce nahrabat

7 1
možnosti
AP

Škoda, že jste nebyl tak aktivní třeva v

https://neovlivni.cz/dotacni-parazit-miliony-z-verejnych-penez-pro-ministrova-bratra/

nebo třeba v

https://hlidacipes.org/kauza-kolektivizace-belobradek-drzi-jurecku-ten-tvrdi-ze-logo-ministerstva-bylo-zneuzito/

Celý svět čelil a čelí něčemu, co pamětníci nepamatují. Proto si dokážu představit, že pro "silnější chřipku" bylo ochranných pomůcek dost a je jen škoda, že např EU (kde sedíte v parlamentu) nedalo nějaké doporučení, kolik toho materiálu by bylo v jednotlivých státech potřeba (jak by mohlo, když jste se probrali někdy v druhé půlce března. Ještě 13.3. jste, ústy předsedkyně EK, z Bruselu tvrdili, že zavírání hranic narušuje život lidí.

Škoda, že jsteuž na přelomu ledna a února nenapsal, kolik těch ZP má být (a dnes už si můžete vymyslet, co chcete), ale to byla ještě vaše oficiální "Evropská" pozice, " o nic nejde" viz výše.

21 5
možnosti
AL

Mělo být +. :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.