Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podívejte se, asi takhle: A tudle mně jeden vonakej, až těžce ,,,naserděněj“ povídá: ,,TO MÁME Z TOHO, ŽE SME HO NEZAVŘELI. A tedˇVON zavřel nás!“ A já na to. Jojo. Jenomže, vona ta píce tak nějak došla nejen u nás. Ale je pěkné až tak přesně vědět, kdo za to může, že. Inu, je BIG problém. Ale nejen u nás. A éra nějak přestaly lítat, tůrysti tůristovat, kultůristi kulturistovat, atd. Ale ty vlaštovky, ty už zase přiletěly ... A bacha na až vohryzanej horizont. Von skutečně nesahá jen vod hradního dvorečku jen ke svému hnoječku , AČ CHÁPU ŽE VLASTNÍ ,,HNOJEČEK" JE Z TĚCH NEJBLIŽŠÍCH. Ale to i ten maglajz, tedy ten vlastní, nalepenej na vlastní košili, resp. i prádélku.;-) Takže, asi tak, ač zdánlivě nikoli, přesto i ,,k věci";-D

1 0
možnosti
LV

Dobry den, pane Zdechovsky, diky moc za vytecne shrnuti.

Jinak osobne si myslim, ze Vojtech je natolik hloupy, ze v tom aktivne nejede. Jen se nechal vyuzit a v tom zmatku schvalil cokoliv, co mu bylo predlozeno. Ted je jen otazkou, kdo se na tom bordelu skutecne napakoval. Obavam se, ze tohle budou hodne vysoke sajby, mozna i ty nejvyssi.

17 2
možnosti
RS

R81u71d11a 62S98l51a68v14í28k

27. 4. 2020 15:05

Vojtěch je pouze Babišem nastrčená loutka, má tam zastávat funkci fackovacího panáka...

6 0
možnosti
JK

Díky za zpracování. Normální člověk se pobaví a zamyslí nad naši skvělou, jedinečnou vládou. Koblížci jsou zralý na infarkt a budou na Vás kydat kdejakou špínu. Na jejich vůdce se prostě nešahá, on nás přece všechny zachránil. Pro Vás R^

23 4
možnosti
ZH

Kdyby neměl opozici, od které převzal řadu návrhů, tak se v tom ten zmatkař plácá doteď. Ale jeho velebné prolhanosti nečiní žádný problém připsat veškeré úspěchy někoho jiného sám sobě a plácat se pak po zádech, jaký je boryš. A koblihy mu to žerou i s navijákem.

7 0
možnosti

Vypadá to, že se Bureš inspiroval u ruské vlády a vytváří si armádu profilů které ho hájí ;-D

15 3
možnosti
Foto

Nebuďte směšný pane Zdechovský, již vidím, jak by to Julínek s Cíkrtem zvládli lépe ... Vaše strana patřila k těm, kteří chtěli na zdravotnictví šetřit, dodnes si pamatuji nápad že diagnózu mají určovat lékárnici ... HUSTÉ Rv!!

5 20
možnosti
MK

Pane Zdechovdký. Vaše snaha se opět zviditelnit na úkor naší země Vám nic nepomůže. Už si pomalu zbalte fidlátka ať Vám to potom netrvá dlouho. Takové zástupce v EU nepotřebujeme.

7 11
možnosti
Foto

Dobrý den, nerozumím Vašem příspěvku, ale přei hezký den.

0 0
možnosti
JP

J22o71s17e43f 94P76i16b27i80l

27. 4. 2020 12:52

Pane Zdechovský, nikoli v Jižní Koree ale v Jižní Koreji.

1 0
možnosti
Foto

Díky moc, opraveno. To jsem přehlédl.

0 0
možnosti
JF

J25i56ř84í 50F12o15g30e78l

27. 4. 2020 12:51

Měl bych ještě jeden dotaz.

Proč podobný výčet neuděláte o uprchlické krizi?

Co vše udělala EU špatně, a že toho bylo, a jak to vrcholí tím, že ti "ubožáci" chtějí zpět kvůli stávající situaci v Evropě?

4 0
možnosti
Foto

Už jsem ho několikrát udělal. Zkuste projít si celý blog. Děkuji a přeji hezký den.

0 0
možnosti

Korupce a předražené zakázky ve vládě? Nic nového, to už je tady dvacet let.

Neschopnost vlády? To už je tady dvacet let.

Mě spíše vadí, že se neustále mluví o rouškách a respirátorech. O ně vůbec nejde. Mluvíme tady o pár se milionech. Horší je, že vláda několik týdnů zbytečně dusila určité podnikatele a tady šli do háje desítky miliard. Krásným příkladem je zavření tenisových kurtů, kde by nakažení nepředpokládal ani Fero s dokončenou základní školní docházkou v sedmé třídě. A podobné příklady najdeme ve všech odvětví. Zavření hospod bylo rozumné. Ale zavření stavebnin?

2 0
možnosti
LH

to asi není o kurtech, ale o šátnách na kurtech ne?

0 0
možnosti
PH

Důležitý je, že pan euro poslanec je za vodou a k filantropii má hóódně daleko.

9 2
možnosti
JB

J52i28ř92í 95B16á19r98t55ů

27. 4. 2020 12:38

Což nemění nic na stavu naší vlády.

3 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.