Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Naopak plně souhlasím s p. Zdechovským, lze si např. přečíst na webu BBC informace od význam. profesorky z Oxford. univerzity, která vede tým pro vývoj vakcíny proti covid-19, ale ztotožňuje se s dalšími vědci, že tento virus je natolik agresivní, že na něj imunita možná ani není, rozhodně tuto nemoc lidé dostávají opakovaně; takže ani ona na kolektivní imunitu nevěří, resp. zatím není dostatečná a hrozí další, ještě horší vlna pandemie.

1 1
možnosti

Rozlišujte, prosím, čisté zájmy vědců od komerčních zájmů, kterým také někteří vědátoři slouží! :-)

0 0
možnosti
Foto

zbytečný politický hyenismus, propaganda to zvládne za Vás, nemusíte se trapně přidávat a komentovat něco, čemu příliš nerozumíte Rv

7 6
možnosti
MG

chtěl jsem dát plus, omlouvám se!

2 1
možnosti

Rv

Pane Zdechovský!

Nejste odborník, ale za totální hloupost dokážete prohlásit výrok epidemiologa Romana Prymuly o řízeném promořování. Odvolal. Ale to řízené promořování se ve skutečnosti děje již od počátku, co jsme lidem omezili pohyb a přikázali na veřejnosti nosit roušky! Tím se promořování zpomalilo, čímž jsme odvrátili kolaps našeho podfinancovaného a personálně devastovaného zdravotnictví.

Není jiné cesty, než je řízené promořování naší společnosti, pokud nechceme lidem lhát pokomunisticku, že nad virem zvítězíme! Nezvítězíme! Musíme se s ním naučit žít! Musíme se postupně nechat koronavirem promořit a vytvořit si proti němu protilátky! To je jediná cesta ke zvládnutí pandemie! Já mohu jako odborník sdělovat pravdu, protože nejsem politik. Nemusím odvolávat.

Nyní nastává éra řízeného návratu k obnově naší ekonomiky! Pokud budete trvat na čekání na umělou imunizaci a budete odmítat řízené promořování, dosáhnete jen totálního krachu naší ekonomiky!

Je nutné v totální izolaci zabezpečit staříky a stařenky a polymorbidní pacidenty, zachovat nošení bavlněných roušek (jednorázové jsou pro laika nevhodné!) a postupně uvolňovat kooperaci lidí na pracovištích, v dílnách, na provozovnách, ale i na kulturních akcích!

Musíme si vybrat, zda chceme obnovu ekonomiky s řízeným promořováním nebo trvání na izolaci a na ekomickém krachu naší společnosti!

:-)

21 3
možnosti
Foto

Totální hloupost je to co tvrdil Prymula a to co jste napsal vy.

Napřed je potřeba mít data o tom jak se tvoří imunita, alespoň odhady jak dlouho vydrží a především je potřeba mít informace o tom kolik je u nás nakaženýcha testování teprve začíná. A teprve potom je možné řešit kdy a jak rozvolnit opatření.

1 2
možnosti
MG

Smyslem jakéhokoli vystoupení je sdělení. Smyslem této svodky není nic víc než vyplodit text. Navíc jde o údaje již všem známé. A o jejich nevěrohodnosti se zde raději nešířím.

6 0
možnosti
JH

Je mi stydno, ale nějak čas jsem si myslel , že autor je přeci jen takový lepší lidovec, jenže...

3 5
možnosti
Foto

Díky za reakci, ale nenašel jsem v ní nic racionálního, na co bych měl reagovat.

2 0
možnosti
MS

Podstatné je, co Prymula řízeným promořováním měl na mysli. Jednak je to odborný termín, i když zní blbě, a určitě nechtěl, aby počty nemocných překročily kapacitu zdravotnictví; to by bylo proti všem krokům, které doposud prosazoval. Není to jediný Prymulův nepříliš šťastný výrok, a je myslím poněkud laciné se do něho po takové době trefovat.

20 1
možnosti
TB

Tak hlavně sám Prymula v několika rozhovorech řekl, že novináři dost překroutili jeho výrok o promořování........

12 1
možnosti
LH

V Japonsku se situace dost změnila proti tomu co jste psal v blogu....

4 0
možnosti
Foto

Ve všech státech se změnila situace. Nicméně když kouknete na statistiku, tak zjistíte, že tato země měla a má situaci pod kontrolou23.Japonsko10 7972362,19 %24.Jižní Korea10 6742362,21 %

0 3
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.