Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ministr zdravotnictví podléhá svému šéfovi - p. Babišovi, u něhož jsem se divila, jak horuje pro nákup roušek aj. v Číně, aniž by zpočátku vůbec reagoval na nabídky českých institucí či podniků, jako by se mu moc nechtělo do podpory české výroby, přitom SRN, Švýcarsko aj. se rychle rozhodly vyrábět tyto věci radši doma.

0 0
možnosti

Je celkem jasné, že ředitel firmy s názvem ČR se chopil příležitosti na krizi vydělat, jen to má chybku. Tuší, že ředitelovat nebude věčně a odkládá si na svůj důchod, bohužel naše peníze. Dělá to okatě, stylem, "když nemůžeš něco schovat, tak se s tím chlub", a tohle už se schovat nedá.

My už na to nemůžeme ani nadávat v hospodě, ale co vy, proč jste byl zvolen. Byla vám dána moc a lepší přístup k informacím, máte možnost rozklíčovat konkrétní obchody, ale ono ne. Jako i ostatní politici, jen něco naznačíte a doufáte v další hlasy.

Chyťte se nějaké kauzy, rozpleťte ji dopodrobna a zveřejněte, pravděpodobně to zaklepe s vaší židlí, záleží na velikosti kuřího oka. Jde o pravdu, nebo znovuzvolení, dilema politika, jo, je to těžká práce.

0 0
možnosti
Foto

Petr Kellner kupoval roušky po koruně. Dar ČR 105 milionů.

/roušky po kolika a kolik jste daroval ČR vy?

0 0
možnosti
Foto

Nerozumím souvislost s tímto článkem, ale také Vám přeji hezký den 8-o ;-)

0 0
možnosti

Výborný článek, je potřeba hlídat vládu, aby nedocházelo ke zneužívání nouzového stavu na výběr spřátelených firem, které prokazatelně nabízejí horší zboží, než je na trhu k mání. A to je i tento případ. Můžeme se rovněž domnívat, že jistou sumu získali také úředníci ministerstva zdravotnictví. Je v zájmu nás všech, aby takové zakázky získávaly především české firmy. Čím více takových zakázek pro ně, tím méně nezaměstnaných a vyšší kupní síla obyvatel.

2 0
možnosti

Celé MZ smrdí od hlavy až k patě. Hází klacky všem, kteří chtějí pomoct. S těmi termo kamerami je to přímo skandální. Vojtěch nakoupí horší a dražší čínské přes švýcarského překupníka. To samé s rouškami a respirátory. V česku je připraveno několik fiem dodávat kvalitní zboží a ten magor pořád draho nakupuje z Číny.

A vůbec celý ten krizový štáb pracuje naprosto ad-hoc jak je zrovna něco napadne a nebo až po masivní kritice jejich rozhodnutí.

A vláda? Jako sláma z bot jim čouhá snaha co nejvíc ušetřit. Ber komu ber. Na oko se tváří, jak jsou dobří. Ale když se rozhlédnete po Evropě, jak se starají o své podnikatele a OSVČ, tak ve srovnání s nimi jsou naši normální čučkaři, které vede Babiš a Schillerová. Je to fialovej hnus.

4 1
možnosti
Foto

Bohužel v řadě věcí musím s Vámi souhlasit. R^ Těch podezřelých nákupů přibývá.

0 0
možnosti

Deník N , no comment. Plátek naprosto bezvýznamný, s minimální čteností, ovšem zhusta citovaný zvláště pak v ČT. Což je velmi, velmi podezřelé. Kauza kamery .. nevím o co Zdechovskému jde .. ale nevím proč by měl stát kupovat nehorázně předražené termokamery od nějaké české garážové firmy , když se přímo z Číny dají objednat "letištní" systémy s dostatečnou přesností za pětinovou cenu. O nějaké "kvalitě" se asi nemá cenu bavit, rozlišení cca 0,2 stupně Celsia je zcela dostatečné. Tím se dostáváme k poslednímu bodu a to je nákup termokamer ze "Švýcarska". Když už někam napřít pozornost, tak doporučuji k tomuto bodu. To znamená nehájit zájmy garážníků přihřívajících si vlastní polívečku, ale pokusit se zjistit jestli tam někde opět neproběhl nějaký "kamarádšoft" jak je v kraji zvykem.

1 7
možnosti

Doporucuji si to precist a naucit se SI jednotky. Ta cinska ma presnots 2 stupne Celsia, coz nechapu jak na to chteji vubec neco merit!

2 0
možnosti

J22o37s80e37f 36S87u20k

15. 4. 2020 14:25

Zdá se, že ministr Vojtěch každopádně vyniká tím, že dokáže v cizině draze a pozdě nakoupit, v televizi pak dobře a rychle prodat

8 1
možnosti

Pan ministr se nechová jako malý kluk, on totiž (duševně) malý kluk je.

3 1
možnosti

Nic nového, jen začínám mít pocit, že nejde o neschopnost, ale o úmysl. Včera článek v Deníku N o nákupu respirátorů za miliardy z Hong Kongu od lanškrounské spící firmy s nulovým obratem a za naprosto neskutečnou, několikanásobně vyšší cenu...sám jsem dovezl několik desítek tisíc kusů (s CE certifikátem) přímo z Číny za úplně jinou cenu (každý ví, že v HK se nic nevyrábí ale jen překupuje).

Pokud to není úmysl, pak to není neschopnost, ale totální neschopnost!

12 2
možnosti
Foto

M30i49l72a85n 92S50u44t83a

14. 4. 2020 23:02

Profesionalni mudrlant s nulovou odpovednosti si vecer sedne s kafickem a v backurkach k PC, a zacne kafrat jak by se to melo delat. Jestli se nudite, proc nesijete rousky nebo nerozvazite seniorum obedy? Dam vam kontakt na konkretni osoby co uvitaji Vasi pomoc.

6 17
možnosti

Řekla nula, která panu Zdechovskému nejspíš nesahá ani po kotníky.

14 5
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.