Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přemýšlím, jak někdo může zneužít mapování mého pobytu . Jako, že by pomohl odhadu zvýšenému obratu nějaké obchodu? Ráda bych znala nějaký příklad , jak toto lze zneužít. Jen mám pocit, že v Česku je spousty nezodpovědných a bohužel zejména mezi mladými, kteří mají pocit, že je to nemůže zasáhnout. Všechni je to o dobrovolné disciplíně a ta nevím zda tu je . Mám pocit, že spoustě lidí otrnulo, díky tomu , že u nás těch nakanžených teď není tolik. Jinak moc hezký článek. Děkuji za něj .

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, mockrát děkuji. Ten model se používá například v Jižní Koreje a opravdu když je dozor na užívám dat, tak ta možnost zneužití je minimální, ale samozřejmě, že Vaši připomínku chápu.

0 0
možnosti
Foto

Díky moc za zdroje - občas z nich čerpu nápady na blogy.

1 0
možnosti
AL

Vaše články mají vzestupnou úroveň.

Nebude trvat dlouho a budou mít stejný level jako mají výtvory novináře a starosty Pavla Novotného.

.

R^:-)

2 5
možnosti
Foto

Kam Vám mohu poslat klíčenku? ;-)

4 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma. R^:-) Tchaj-Wan je nám bližší počtem obyvatel než pevninská Čína. Z toho důvodu pro nás jeho zkušenosti mohou být přínosné. Jenom bych ještě upozornil na důležitý fakt, že kapitalistický a demokratický Tchaj-Wan má trojnásobně vyšší HDP na obyvatele než komunistická Čína.:-)

6 0
možnosti
Foto

Děkuji - snažím se hledat témata, která tady v médiích z nějakého důvodu se neobjevují. A toto je jedno z nich.

3 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Jednoznačná karma. A velké poděkování za přesné, věcné informace. Na příkladu Tchaj-wanu je velmi dobře vidět, co je to demokracie, důvěra lidí a práce politiků jako služba veřejnosti.

Velice se obávám, že s naší současnou reprezentací na čelných místech, s jejich přístupem k demokracii a v tom jak jsou zcela mimo chápání, že výkon politické funkce je služba občanům země, jsme padesát let pozadu za Tchaj-Wanem. ;-(;-(;-(

7 1
možnosti
Foto

Já mockrát děkuji. Právě se snažím přicházet s informacemi, které tady běžně nějsou.

2 0
možnosti
JS

Pane Zdechovský, velmi bych uvítal, kdybyste se vystěhoval někam, kde udavače milují. Já je nemohu ani cítit, protože zavili smrt mého otce. Přestaňte prosím už svými geniálními názory otravovat.

1 9
možnosti
Foto

Pane Slavíčku, děkuji, ale možná zkuste příště si článek přečíst a nereagovat. Jsem vždy rád za věcné připomínky.

4 0
možnosti
JM

No, když jsem ráno viděl na ČT24 sraba dědka z WHO, který jistě bere královské peníze a před novinářkou z Tchaj-wanu po logické, byť nepříjemné otázce, utekl od telefonu jak 5-leté děcko, dost jsem se nasral. Doufám, že ho ze tento výkon vyrazili na hodinu.

7 0
možnosti
MS

Asijské demokratické státy byly v jiné situaci než Evropa či USA, kapacity testování a mechanismy chytré karantény chystaly léta dopředu po epidemiích MERS a SARS. Proto u nás zbyla varianta brod - neinteligentní plošná karanténa. S vybudováním té chytré snad přejdeme na uvolnění omezení do stavu obdobném v těchto asijských státech. Ale pokud vím, tak přísné sledování lidí v karanténě pomocí mobilu se u nás nechystá.

3 0
možnosti
Foto

Sledování telefonů připravuje i Izrael a diskuse se o něm vede v řade demokratických států. Musíme ale mít kontrolu toho, aby se to nezneužilo. Pak si myslím, že ta podpora v řadě států například EU se výrazně zvýší.

2 0
možnosti
AL

To je snad poprvé, co nějaký poslanec z KDU-ČSL chválí jednotnou Čínu.

:-)

2 5
možnosti
Foto

Chválím Čínskou republiku, nikoli ČLR. ;-)

3 0
možnosti

Zase to nepřehánějte. V úplné jiné situaci je ostrovní stát, který může mnohem lépe kontrolovat pohyb cizinců a turistů na svém území, než evropské státy s volným pohybem osob v rámci schengenského prostoru. I když byl tento pohyb později velmi omezen jen na určené hraniční přechody, i tak nebylo možné kontrolovat každou osobu, která přejížděla hranice a dělo se tak jen namátkově. Ostrovní státy budou v takové situaci vždy ve výhodě.

3 0
možnosti
Foto

opravdu? https://www.worldometers.info/coronavirus/country/uk/

United Kingdom

Coronavirus Cases:

47,806

Deaths:

4,934

Recovered:

135

1 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.