Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přemýšlím, jak někdo může zneužít mapování mého pobytu . Jako, že by pomohl odhadu zvýšenému obratu nějaké obchodu? Ráda bych znala nějaký příklad , jak toto lze zneužít. Jen mám pocit, že v Česku je spousty nezodpovědných a bohužel zejména mezi mladými, kteří mají pocit, že je to nemůže zasáhnout. Všechni je to o dobrovolné disciplíně a ta nevím zda tu je . Mám pocit, že spoustě lidí otrnulo, díky tomu , že u nás těch nakanžených teď není tolik. Jinak moc hezký článek. Děkuji za něj .

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, mockrát děkuji. Ten model se používá například v Jižní Koreje a opravdu když je dozor na užívám dat, tak ta možnost zneužití je minimální, ale samozřejmě, že Vaši připomínku chápu.

0 0
možnosti
Foto

Díky moc za zdroje - občas z nich čerpu nápady na blogy.

1 0
možnosti

Vaše články mají vzestupnou úroveň.

Nebude trvat dlouho a budou mít stejný level jako mají výtvory novináře a starosty Pavla Novotného.

.

R^:-)

2 5
možnosti
Foto

Kam Vám mohu poslat klíčenku? ;-)

4 0
možnosti

Zasloužená karma. R^:-) Tchaj-Wan je nám bližší počtem obyvatel než pevninská Čína. Z toho důvodu pro nás jeho zkušenosti mohou být přínosné. Jenom bych ještě upozornil na důležitý fakt, že kapitalistický a demokratický Tchaj-Wan má trojnásobně vyšší HDP na obyvatele než komunistická Čína.:-)

6 0
možnosti
Foto

Děkuji - snažím se hledat témata, která tady v médiích z nějakého důvodu se neobjevují. A toto je jedno z nich.

3 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Jednoznačná karma. A velké poděkování za přesné, věcné informace. Na příkladu Tchaj-wanu je velmi dobře vidět, co je to demokracie, důvěra lidí a práce politiků jako služba veřejnosti.

Velice se obávám, že s naší současnou reprezentací na čelných místech, s jejich přístupem k demokracii a v tom jak jsou zcela mimo chápání, že výkon politické funkce je služba občanům země, jsme padesát let pozadu za Tchaj-Wanem. ;-(;-(;-(

7 1
možnosti
Foto

Já mockrát děkuji. Právě se snažím přicházet s informacemi, které tady běžně nějsou.

2 0
možnosti

Pane Zdechovský, velmi bych uvítal, kdybyste se vystěhoval někam, kde udavače milují. Já je nemohu ani cítit, protože zavili smrt mého otce. Přestaňte prosím už svými geniálními názory otravovat.

1 9
možnosti
Foto

Pane Slavíčku, děkuji, ale možná zkuste příště si článek přečíst a nereagovat. Jsem vždy rád za věcné připomínky.

4 0
možnosti

No, když jsem ráno viděl na ČT24 sraba dědka z WHO, který jistě bere královské peníze a před novinářkou z Tchaj-wanu po logické, byť nepříjemné otázce, utekl od telefonu jak 5-leté děcko, dost jsem se nasral. Doufám, že ho ze tento výkon vyrazili na hodinu.

7 0
možnosti

Asijské demokratické státy byly v jiné situaci než Evropa či USA, kapacity testování a mechanismy chytré karantény chystaly léta dopředu po epidemiích MERS a SARS. Proto u nás zbyla varianta brod - neinteligentní plošná karanténa. S vybudováním té chytré snad přejdeme na uvolnění omezení do stavu obdobném v těchto asijských státech. Ale pokud vím, tak přísné sledování lidí v karanténě pomocí mobilu se u nás nechystá.

3 0
možnosti
Foto

Sledování telefonů připravuje i Izrael a diskuse se o něm vede v řade demokratických států. Musíme ale mít kontrolu toho, aby se to nezneužilo. Pak si myslím, že ta podpora v řadě států například EU se výrazně zvýší.

2 0
možnosti

To je snad poprvé, co nějaký poslanec z KDU-ČSL chválí jednotnou Čínu.

:-)

2 5
možnosti
Foto

Chválím Čínskou republiku, nikoli ČLR. ;-)

3 0
možnosti

Zase to nepřehánějte. V úplné jiné situaci je ostrovní stát, který může mnohem lépe kontrolovat pohyb cizinců a turistů na svém území, než evropské státy s volným pohybem osob v rámci schengenského prostoru. I když byl tento pohyb později velmi omezen jen na určené hraniční přechody, i tak nebylo možné kontrolovat každou osobu, která přejížděla hranice a dělo se tak jen namátkově. Ostrovní státy budou v takové situaci vždy ve výhodě.

3 0
možnosti
Foto

opravdu? https://www.worldometers.info/coronavirus/country/uk/

United Kingdom

Coronavirus Cases:

47,806

Deaths:

4,934

Recovered:

135

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS