Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Spor mezi zarytými příznivci a odpůrci by se možná dal vyřešit, kdyby se klání dělo na očích veřejnosti - viz návrh zmíněný v https://machotka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=748667

Pak by si každý mohl udělat svůj názor sám.

Mnohem důležitější by ale bylo, pokud by se tím podařilo urychlit nákup a distribuci potřebným.

1 0
možnosti
Foto

Naprosto souhlasím. Ale k tomu moc lidí nemá dovahu. Ani pan premiér, ani pan ministr se mnou do duelu nechtějí a já se jim nedivím. Ono říct veřejnosti, proč české firmy neupřednostníme, je fakt těžké.

0 0
možnosti

Pane Zdechovský - moje poslední otázka k Vašemu blogu : představoval jsem si práci poslance ČR v E-parlamentu jako náročnou práci v obhajování zájmů ČR a že jste za to přiměřeně platově ohodnocen, protože Vám Vaše zabere čas po většinu dne. Vy tady sedíte už druhý den u počítače a vymýšlíte odpovědi na diskuzní příspěvky k blogu, kde uvádíte jak všechno co vláda v současné dělá je špatné. KDE NA TO BERETE ČAS? KDO VÁM ZA TENTO ČAS PLATÍ? Jestli se mně v odpovědi zeptáte, kde já na to beru čas - moje odpověď zní 52 odpracovaných let, 52 let placení daní a ne právě malých a pracoval bych a platil daně dál nebýt jedné zástavy srdce, dvou infarktů a následné operaci srdce a 3 bp, které mne zastavily.

2 5
možnosti

Komunikace s lidmi je jednou z činností poslance, nemáš zač.

5 1
možnosti

Jo jo.Kdo maže ten jede.

1 0
možnosti

J33o77s14e89f 65S79u11k

3. 4. 2020 16:07

Děkuji za článek, je pro mne záhadou, proč se tak vláda chová a je třeba o tom mluvit.

5 2
možnosti
Foto

Pro mě také. Ale aspoň je to dobrá zkušenost, protože je vidět, kdo umí a kdo je nemehlo :-P

0 0
možnosti

Zlate ceske rucicky, vcetne Vas se vymlouvaji na vladu, proc se toho nechopily a neudelaly byznys, nejak tomu nerozumim, kdyz se toho chytla Cina, tam z toho udelali tolik zde vycitany byznys, proc proboha tady ten byznys taky nevznikl, kdyz uz teda se o tom tak mluvi, pane Zdechovsky, vite co znamena nabehnout si na vidle, Vam a ceskym podnikatelum se to povedlo, hlavne to hodit nesmyslne na nekoho jineho, proste podnikatel bez dotace se neobejde

5 0
možnosti
Foto

Prosím o označení části nebo odstavce , kde se vymlouvám.8-o;-)

0 0
možnosti

proč tyto ochranné pomůcky ty české firmy neprodávají rovnou jednotlivcům? zajímala jsem se o možnost koupit si roušky z nanovláken... Můj dotaz byl bez odpovědi.. Vždyť to firmy nemusí prodávat výhradně české vládě. Konečný výsledek je ten, že si roušky šiju doma sama, a budoucí snaše, která je lékařka, jsem koupila šicí stroj, aby si mohla šít roušky.

4 1
možnosti
Foto

Řada firem již začala :-)

0 2
možnosti

L57u14d44ě38k 59K21r38á39l

3. 4. 2020 11:38

pane zdechovský, přestaňte okopávat kotníky v čechách a začněte kopat za čechy tam kde sedíte. i když to je asi pro vás těžké, že. koho chleba jíš, toho píseň zpívej, to se říká a ten krajíc z EU je tlustý o dobře namazaný, že

8 7
možnosti
Foto

Dobrý den, asi nevíte, že europoslanec je český poslanec v EUEU[>-];-)

1 3
možnosti

„Nejaktuálnějším příkladem rychlé reakce našich kolegů bylo, že již na začátku ledna roku 2020 započali vývoj na termokameře Workswell MEDICAS, která je určena pro Screening horečnatých projevů infekčních onemocnění. Napomáhá tak v boji proti nákaze COVID-19, způsobované novým virem nejasného původu nesoucí označení SARS-CoV-2,“ uvedl k vývoji termokamery Jan Sova......za mě R^ ...v lednu zahájí vývoj a nakonci v března jsou schopni dodat 500 kamer ve srovnatelné kvalitě a ceně....nebo jak to je?

1 0
možnosti

p.Navrátil,to víte né že bych byl zvrácený,ale všichni naši politici předvedli,že jim je milejší korupce než život národa.Léky za drahé peníze ze zahraničí dovážíme a víte proč?Protože je tam dost vysoké všimné a od našich firem by nedostaly nic,tak raději zakáží náš lek na covis-19 dát do oběhu,prý není otestovaný a ten americký jó?!A tak to je i z rouškami od našich firem.

4 0
možnosti

Víte, když už si dáte do článku tweet nějakého primitiva tak by bylo možá dobré se zamyslet nad tím, zda nešíříte nějaký HOAX. Což u politika je na pováženou. Ovšem vy jste z KDU, vám lidi stejně nevěří, takže je to jedno...

"Koncern Agrofert věnuje zdarma pro potřeby státu suroviny, které se používají k výrobě dezinfekčního roztoku podle receptury Světové zdravotnické organizace (WHO). Stát tak získá 500 tisíc litrů tohoto dezinfekčního roztoku. Agrofert tímto krokem reaguje na nedostatek dezinfekčních prostředků v nemocnicích a veřejné správě. Agrofert sám dezinfekční roztok nevyrábí, dokáže však dodat suroviny, které jsou k jeho produkci zapotřebí.

Jde o ethanol kvasný bezvodý, zvláštně denaturovaný, který státu dodá v objemu 415 tisíc litrů, a glycerin v objemu 75 tisíc litrů. Celková hodnota dodávky s dopravou je přes 10 milionů korun. Ethanol dodá Agrofert ze společnosti Ethanol Energy ve Vrdech, glycerin pak z podniku Preol v Lovosicích...."

3 0
možnosti
Foto

Dobrý den, mě se líbí, jak řada "diskutujících" přesně ví, co koncern Agrofert dělá nebo ne. To je asi náhoda 8-o8-o8-o

6 4
možnosti

J37i88r39i 18T87r26n44k80a

3. 4. 2020 9:31

Pane Zdechovský, zajímalo by mě, čím se vlastně na vaší pozici v EU zabýváte. Tedy kromě toho, že donášíte na pana premiéra, m.j. té pomatené paní a de facto škodíte českému státu. A to, že vás pan Babiš nazval vlastizrádcem, je naprosto v pořádku.Je mi zle z takových europoslanců, jako jste vy a vám podobní.

9 6
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Trnko, stačí se podívat na můj fb, twitter, instagram nebo linkedIn + web zdechovsky.eu. Jinak vlastizrádce je ten, kdo zradí svou vlast. A to já opravdu nejsem. Prosím o doložení Vašeho tvrzení, že jsem na někoho donášel.

2 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.