Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Souhlas. Je to kompetence Ústředního krizového štábu. Zde vidím problém.R^

6 0
možnosti
Foto

Pan ministr vnitra slíbil, že se tím začně zabývat...tak snad se to pohne k lepšímu.

1 2
možnosti
LH

jistě české firmy s kapacitou 20 000 roušek týdně? to asi nepůjde. Po té co jsem si přečetl hojně medializované prohlášení firmy Adler jsem o výrobě v Čechách a na Moravě ztratil iluze,

16 0
možnosti
PD

mě by zajímalo, kde ty firmy jsou? naše firma vyprodala měsíční produkci za dopoledne. on je totiž rozdíl si vytisknout někde na koleně 5 štítů a nebo ušít 200 roušek, a nebo jich vyrobit odpovídající množství v dané kvalitě. pravdu má Hamáček, nelze shánět zboží od příštipkářů v době, kdy potřebujete obrovské množství najednou

14 2
možnosti
RW

Pane autore, dokud jste si jen přihříval polívčičku, bylo to směšné, ale uvědomte si, že váš dnešní článek hraničí s poplašnou zprávou a úmyslným šířením lží.

Jistě jste schopen si ověřit zda je pravdivá Primulova informace, že z Číny nakupujeme respirátory za cenu pod 3 USD a roušku za cca 0,8 USD - uvádět jako zdroj závažných informací Blesk je snad i pod vaši úroveň.

Je rozdíl vyrobit 5000 super respirátorů (které ale nemají certifikci) a zajistit jich 1.000.000. Jsem přesvědčen, že vy první by jste křičel jak si vláda může dovolit rozdat zdravotníkům respirátory bez certifikace!

Nikdo vám nebrání zajistit jakékoli množství ochraných pomůcek od českých firem ve vlastní režii a distribuovat je potřebným tak jak to dělají ti co skutečně pomáhají.

22 8
možnosti
JZ

Pane Wolszczuku, měl byste přestat být ve vlastním zájmu hysterický. Působíte směně. ;-D

6 16
možnosti
Foto

R^Dnes jsem o tom psala a zatím na to jsou kritické ohlasy. Souhlas a karma.R^

5 10
možnosti
RP

protože z toho má provize zprostředkovatel a ten co zakázku dodá. z česka to nejde, protože ceny každý zná

5 3
možnosti
Foto

Pane Zdechovský, 20% účinnost rychlotestů vycházela pouze ze 7 vzorků odebraných mimo termín doporučovaný výrobcem, tedy v době, kdy pacient, pokud by byl nakažený, ještě nemohl mít dostetek protilátek, protože si je neměl čas vytvořit.

19 4
možnosti
Foto

Paní Moudrá, kam Vy chodíte na tyto informace, to mi tedy řekněte? Myslím, že pan T. Z. dělá dosti charity a vyzná se v tom, u sebe jsem Vás nekomentovala, ale čeho je moc, toho je příliš, zapojte se také jako my a pomáhejte, to bude moudřejší.

6 12
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.