Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V čem šířím polopravdy?

0 2
možnosti
JM

Spíše mě to přijde jako hezký kšeft pro některé. Zdá se mi, že se dosti plýtvá potenciálem našich lidí.

2 0
možnosti
Foto

Další generál po bitvě...a jak jinak, než z opozice. Prostě každá příležitost okopnout vládě kotníky dobrá. A co na tom, že uvedené firmy nemají certifikaci, co na tom, že jsou již rozjety desítky konkrétních projektů, směřující k postupné soběstačnosti a že jsou připraveny dotační tituly pro české výrobce? To je to poslední, co by autora zajímalo. Naše opozice je prostě skvělá...nadává vládě do populistů a zároveň předkládá návrhy na kompenzace ve dvojnásobné výši bez ohledu na dopady do rozpočtu. A ještě k tomu si (někteří) říkají pravičáci, anebo alespoň liberálové.

16 3
možnosti
Foto

Ne, já v té bitvě pořád jsem. Neutekl jsem, jako někteří. Střílíte špatným směrem.

0 3
možnosti
MG

Jen at opozice vladu kontroluje a i otevrene kritizuje. Krize jsou sice opravdu obdobimi, kdy by spolecnost mela drzet pohromade, ale to by nebyli lide lidmi, aby se i v takove dobe nekteri z nich nepokouseli zneuzivat moc. Tech, co vas kritizuji za to, ze delate to, co od vas demokracie ocekava, si nevsimejte.

Mimochodem, o ty kamery od Workswell je, pokud vim, znacny zajem v zahranici, vyrobce si rozhodne nestezuje na nedostatek poptavky, jen vyjadril zklamani, ze neni domaci. Takze ti, kdo tvrdi, ze od Cinanu nakupujeme kvuli lepsi cene ci kvalite, by mozna mohli sve tvrzeni podporit vysvetlenim, proc podle nich tito klienti neumi zakladni matematiku, jen ANO ano.

2 2
možnosti
Foto

To je funkce opozice - kontrolovat a kritizovat.

0 0
možnosti
Foto

Na druhou stranu, české firmy se přece nemusí na vládu spoléhat. Tady je vidět, kam to vede, když se stát řídí jako firma a všichni tomu věří.

2 9
možnosti
RW

Taky nechápu proč by se české firmy měly spoléhat na stát. Mimo FFP3 si každý může nakupovat a prodávat ochrané pomůcky jak chce.

8 0
možnosti
JZ

Je ubohé, jak někteří jedinci, prý vlastenci, kopou za čínské zájmy proti českým. Měli by se stydět. Rv

6 12
možnosti
Foto

Spíše je nutné, aby se zájem překlopil na české výrobky. České firmy dokáží vyrábět levněji a lépe. [>-]

5 9
možnosti

Pane Zdechovský, je velká škoda, že jste měl před začátkem pandemie jiné starosti. Potřeboval jste na př. oznámit na půdě E-parlamentu, že Vaši spolustraníci spoluvytvářeli ve sněmovně ČR svým hlasováním některé zákony, v nichž se později údajně podle Vás objevili některé nedostatky. Ty jste po schválení některých zákonů sněmovnou dodatečně objevil a ochotně se svým kolegou z pirátské strany oznámil na půdě EU. A právě to jste v té době pokládal za důležité, to jste pokládal za své poslání poslance EU – spolu se svým kolegou z pirátské strany udat své spolustraníky ze sněmovny ČR na půdě EU, že hlasovali pro chybný zákon. Že se blíží nějaká pandemie a že byste jako poslanec EU měl upozornit na nebezpečí s ní spojené a doporučit ta či která opatření nebylo pro Vás zajímavé. Vaše chvíle přišla teď, teď přišel Váš čas. Místo pomoci s uklidňováním situace vyvoláváte chaos a budujete si své ego tím, že píšete o tom, co a jak by se mělo nebo nemělo dělat a jak to jinde dělají lépe. Měl byste se stydět pane Zdechovský - pane poslanče EU.

22 8
možnosti
Foto

Pane Štampfere, nevím, jestli jsem porozumněl Vašemu příspěvku. Máte nějaký zdroj? Moc tomu, co píšete nerozumím.

2 7
možnosti
OP

Pane europoslanče, určitě máte páky na to zjistit, proč se vláda na počátku pandemie urputně vrhla na zásobování ochranných pomůcek z Číny. Jsou zde podezření, že vláda nakupovala předražené a často nefunkční zboží, na rozdíl od ostatních států EU, které toto zboží obdrželi z Číny jako oplátku za hunmanitární pomoc Číně v lednu a únoru. Je zde tedy podezření, že Babiš pomocí těchto nákupů splácel své dluhy u čínských bank. Zadejte to investigativcům i právníkům, ta věc je tristní

7 13
možnosti
JD

A ufoni v tom také jedou?

14 2
možnosti
JZ

Vynikající pravdivý blog a zasloužená karma.R^:-) Je nepochopitelné, že místo české kvality kupujeme čínské šunty.

9 18
možnosti
LH

kde koupíme tu českou kvalitu v těch objemech...? a hlaně kdy?

12 5
možnosti
JF

J82i88ř74í 46F92o76g42e28l

2. 4. 2020 15:13

A je tu opět populismus nejhrubšího zrna. Polopravdy, náznaky, vyložené lži a nakonec veselá mysl.

15 9
možnosti
Foto

Hlavně, že to čtete. Děkuji a přeji krásný den. ;-)

3 8
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.