Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Zdechovský, přijměte prosím jednu radu od člověka, který toho má za svůj dlouhý život už hodně za sebou: rozmyslete si příště velmi dobře o čem píšete a jak o tom píšete. Vaši čtenáři nejsou hloupí, hodně čtou, pamatují si a umí si dát hodně věcí do souvislosti, i když stále se ještě najdou tací, které umíte zmanipulovat. Jste ještě velmi mladý, nezkušený a tím, že se chováte jak se chováte si velmi škodíte.

7 5
možnosti
Foto

Vážený pane Štampfere, děkuji za radu, ale já se se svými čtenáři pravidelně setkávám a mohu Vás ubezpečit, že řadu jejich názorů opravdu znám. ;-)

0 3
možnosti
RW

Začněme opět nazývat věci pravými jmény, pan Zdechovský jen lže a pomlouvá, napadá vládu z ignorování českých firem, ale nedokáže předložit jediný důkaz. Tvrdí, že zná firmy, které dokáží pokrýt poptávku, ale žádnou z nich nedí schopen jmenovat. Možná si myslí, že když bude kličkovat a lhát uhlazeně, ostatní s ním také nebudou jednat na rovinu.

Kdo stejně jako já nechcete Babiše za premiéra prosím uvědomte si, že lhaní a pomlouvání, o tom co Babiš dělá celkem dobře, ho funkce nezbaví - naopak, jen to potvrdí, jak Babišovi odpůrci nehrají féer. Dnes je mnohem důležitější zvládnout krizi než politikařit.

6 9
možnosti
Foto

Prosím o doložení Vašich tvrzení ;-) Jinak je zajímavé, že se opakují tady pod různými jmény stejné příspěvky.;-D

1 5
možnosti
JN

Pane Zdechovský , uvědomte se trošku :-) A uvědomte si, že vláda potřebuje nikoliv "špičkové" termokamery od nějakých českých překupníčků, ale že budou bohatě stačit nešpičkové termokamery za 500 USD, jichž je plná Čína která i díky nim zastavila koronavirus ..

2 4
možnosti
Foto

Dobrý den, kamery nejsou od překupníků, ale českých výrobců a za 500 dolarů mi tu kameru, prosím, pošlete. Budu se těšit.

0 0
možnosti
ŘK

Toto už je fakt nechutné přihřívání osobní politické polívčičky ;-€. Že se z Číny už mnoho let dováží většina skoro všeho a tím pádem u nás se toho spousty přestalo vyrábět, že si tam i spousta českých firem přesunula výrobu nebo z tama přiváží suroviny/polotovary a že z jiných českých firem se stali jen přicmrndávači s ruční nebo malosériovou výrobou, tak toho jste si všiml teprve nyní díky chybějícím rouškám a respirátorům? Ono je sakra rozdíl koupit najednou milión respirátorů nebo to stejné množství týden sbírat po celé republice od malovýrobců!

10 2
možnosti
JS

Co tak kritika Bruselu za jeho činnost v období celé situace, tedy od doby, kdy to začalo v Číně. Když už sedíte v tom Bruselu;-)jak to vypadá u nás víme i bez vás:-P.

Nás by zajímalo proč se pořádala ta trapná akce s Gretou, když už v Itálii umírali první lidé a dělalo se, že to není problém a že největší problém je klima. Proč EK kritizovala zavření hranic jako neadekvátní, když bylo zřejmé, že je to nutné. Proč nejsou slyšet hlasy pro odvolání zcela neschopné předsedkyně EK ? Proč už EU nestopla investice zbytné, jako je zelené šílenství a další v této chvíli zcela okrajové, přesto nesmírně nákladné věci a nepřesunula tyto prostředky na zdravotní a ekonomickou záchranu EU?Vy bušíte rád do ČR, ale do EU nikdyRv.

10 2
možnosti
LK

A vidíte pane Schmidt, na toto radši žádná reakce. Akce mrtvý brouk. Když není argument, tak se mlčí. Vy máte samozřejmě pravduR^

1 0
možnosti
VH

Česká vláda ignoruje pouze firmy,které nepatří do nejmenovaného holdingu, který panu premiérovi vůbec nepatří.

;-€

10 10
možnosti
KT

Přesně tak, je to vidět třeba na potravinách.

4 3
možnosti
RW

Psal jste: "Promiňte, ale asi nemáte aktuální informace - několik českých firem má kapacitu pokrýt milion jednorázových roušek denně. " a také na otázku "kde koupíme tu českou kvalitu v těch objemech...? a hlaně kdy? " jste odpovídal: "Mohu Vám říct konkrétně. Jsou firmy, které to už dnes zvládnou. "

Můžete tedy prosím KONKRÉTNĚ napsat jasnou informaci, které české firmy mají uváděnou kapacitu, kde a kdy budou jejich výrobky dostupné a které firmy to zvládnou už dnes? Klidně doplňte i důvodu proč se jejich výroba ještě neprojevila v krizovém zásobování a na volném trhu.

18 1
možnosti
JV

J57a85n 51V68i51t13e15k

3. 4. 2020 0:24

K tomu se přidám. Pane Zdechovský, buďte prosím tak hodný a buďte konkrétní - které firmy zde jsou schopné dodat týdně ty miliony roušek a statisíce respirátorů?

Jinak ohledně té fotky s desinfekcí, licenci na výrobu Anti-COVIDu má aktuálně 33 firem. Kde je tedy problém? Máte důkaz, že nás firmy z holdingu okrádají a prodávají desinfekci dráž než ostatní?

13 0
možnosti
AP

Jestli to nebude ze stejného důvodu, jako když vaše KDU chce pomáhat syrským dětem a ne ceskym.

12 0
možnosti
Foto

Tak to nevím. Já si myslím, že dětem máme pomáhat bez toho, aniž bychom zkoumali jejich občanství. ;-)

2 14
možnosti
JH

J84a61n 36H58y57n33e45k

2. 4. 2020 20:12

Pene Zdechovský, měl byste také říci, co jste pro pomoc podnikatelům prosadil jako poslanec EP. EU by měla přehodnotit předpokládané výdaje na zbrojení a další dnes nepotřebné činnosti a prostředky přerozdelit do členských zemí, případně ručit za úvěry resp. převzíz náklady za úroky , samozřejmě prostřednictvím " záruční banky". Pak bych viděl Váš přínos ČR. JINAK JSOU RO JENOM ŘEČI A ŘEČI.

7 1
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Hynku, ta pomoc už tu je 32 mld. Byla schválena před týdnem.

0 11
možnosti

M87i14r71e67k 52Ř31í62h84a

2. 4. 2020 19:51

Pane autore, kde byly české firmy když to začalo?. Teď když cítí kšeft tak si stěžují. Proč se nevyrábělo v lednu a únoru? Vždyť by si nemocnice i jiní rádi koupili, ale zkusil ste něco na začátku března něco sehnat v lékárně? Ani teď tam není po těchto výrobcích ani veta. Proč půl národa šije, řada lidí by si ráda koupila ale nemá kde.

Ani teď si ty skvělé české výrobky nemůžu koupit.

7 5
možnosti
PH

vazeny pane, kdyz si nikdo neobjednal, tak nikdo nevyrabel... a navic, monopol na vse si zaridila vlada... a ta dela co? Kupuje v Cine

6 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.