Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Pane, když pročítám Vaše články, tak se nemohu ubránit vzpomínce na bývalého předsedu pana Luxe, bohužel. Ta vzpomínka je více negativní.

4 0
možnosti
PH

Když jsou všude kolem krizové štáby, proč mají slabší opatření než my?

0 0
možnosti
Foto

Nemají slabší opatření - třeba v Německu a Rakousku distribuce roušek a materiálu funguje narozdíl od nás.

2 0
možnosti
Foto

Buď si budou politici honit své ego a lhát lidem o chaosu,...

Zdroj: https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=747339

A autor drobítko pozapomněl na sebe;-D

4 2
možnosti
Foto

Ne, já jsem celý víkend četl všechny zprávy WHO a studoval systémy. :-P

1 1
možnosti
JF

J82i90ř37í 96F29o67g57e25l

16. 3. 2020 12:51

Opět potvrzujete má slova o vašem bezbřehém populismu. Slova kladená úderně na papír, ale činy jsou kde? Evropské unie i vaše. Vždyť jste naprosto ochromení a neakceschopní. Jediné co šéfová umí, je nesmyslná kritika uzavírání některých hranic. Prý je to nekoordinované. Neměli jste vy v EU být v přední linii kordinování???

Fak jste jen banda na nic úředníků.

3 7
možnosti
Foto

Asi si pletete moc zákonodárnou a výkonnou. Pokud nefunguje komise, měl byste se obráti na ní. A úředník také nejsem ;-)

2 1
možnosti
VF

Tak, pane blogere, vy jste, pokud mne paměť neklame, ještě stále poslancem onoho orgánu, který se v lidové mluvě nazývá žvanírna odložených sinekur. Jaká krása, že si zde můžete pouštět ústa na špacír a žvanit a žvanit a žvanit, že ? Virus nevirus, lukrativní příjem vám běží a pohoda vaší lehkoživné existence je víc než zjevná. Po bitvě je každý voják generál. A bude hůř. Jen až se ta nákaza, panika a hysterie přežene a jednotlivé státy se s tím vypořádají jak mohou na úrovni svých skutečně za něco odpovědných národních vlád, pak se opět spustí ta vaše žvanírna, jak se to vlastně mělo dělat správně a podle předpisů. Ale mnoha lidem snad už konečně docvakne, jak jste zbyteční.

13 7
možnosti
Foto

Pan bloger iDnes Václav Fischer napsal svůj poslední blog loni v srpnu a od té doby pouze jen diskutuje a diskutuje, protože na víc zatím nemá. Velmi smutné.!

1 1
možnosti
PV

Díky za váš příspěvek. Velmi zajímavé počtení. Na míle vzdálené od toho, co dnes vidíme v Evropě.

V Evropě, kde jsme měli hromadu času se na problém připravit, jsou momentálně pozorovatelná pouze následující opatření:

- v souvislosti s ohrožení koronavirem vedení Evropské unie zalezlo do hluboké ilegality a čeká , jak se situace vyvine. Zákaz vstupu do institucí EP porušili hned na začátku, když tam pozvali Grétu, aby je coby poslušné lokaje vypeskovala.

- Vedení EU, jejichž myšlení je schopné fungovat pouze v rámci předepsaných ideologických frází na téma gender / lgbt / uprchlíci / globální oteplování / ruská hrozba / čínská hrozba / ohrožení demokracie v Maďarsku / ohrožení demokracie v Polsku / zničení národních států, nechápe co se děje. Koronavir není v předepsaném okruhu ideologických témat, v rámci kterých je povoleno myslet. A co není povoleno, je přece v EU zakázáno.

- Neziskovky se dál zaměřují na hlavní byznys v oblasti pašování migrantů, koronavirus je nechává chladnými

- Národní státy konají, snaží se epidemii zastavit. Sice zaspaly, ale jsou momentálně jediné, které s koronavirem více či méně úspěšně bojují

- Všichni čekají na zázrak

30 2
možnosti
Foto

Ohledně neziskovek lžete, jako když tiskne.

0 3
možnosti
Foto

Krizi má řešit Ústřední krizový štáb podle pandemického plánu z roku 1998. Kdo je členem krizového štábu stanoví zákon. Tak postupují v zemích kolem nás. Třeba v Německu. Pouze Babiš si na krizi honí politické body a podle toho to tak vypadá. V čele krizového štábu má stát ministr vnitra. Proč máme zákony, které se nedodržují . Co dělá náš parlament ?? Proč tedy máme krizová oddělení úředníky vyškolení na řešení krizí, když o všem rozhoduje blbě car gosudar.

23 4
možnosti

Politici se cítí být nadlidi, kteří zákony dodržovat nemusí! Jsou to převážně postkomunističtí papalášové! :-)

5 1
možnosti
JS

Už vaše frakce iniciovala odvolání Ursuly von der Leyenové, která svým vystoupením totálně propadla a celá EK se ukázala pod jejím vedením jako totálně neschopná?

10 8
možnosti
FS

Pane Schmidte, prosím, udělejte si vlastní blog proti té Ursule, já se pak k ní taky velmi negativně vyjádřím.

Ale nyní jde o to, že si premér skutečně honí své ego prostřednictvím trapných vystoupení v tv, je už unaven a navíc začíná lhát. Prý "řekněte mně, kde nemají v nemocnici roušky, a já vám je tam osobně přivezu" - a podobné bláboly. Další příklad honění publicity: přece premiér nemusí osobně chodit po velkoskladech potravin a hrát si na kontrolora kabic před svolanými kamarami několika tv stanic! atd. atd. atd. Proč před deseti dny zarazil Hamáčkův návrh na vyhlášení mimořádné situace? atd. atd.

7 0
možnosti
PV

P82a49v33e33l 96V38é35b31r

16. 3. 2020 11:29

Jeden z důvodů obcházení různých nařízení u nás je zcela jistě to, že lidé naší vládě prostě nevěří. A nemají nejmenší důvod věřit. Vědí, že vláda nejedná v prospěch lidí této země, ale v prospěch svůj. A že problémy neřeší, ale kamufluje.

7 3
možnosti
PP

P87a92v16e77l 86P85o61n76e53c

16. 3. 2020 11:44

Teď už dává smysl, proč chodí koronolyžaři v karanténě do supermarketů, oni tím vlastně protestují proti vládě! ;)

9 2
možnosti

Na této epidemii mě štve dost věcí. Totální nepřipravenost a chaotické kroky vlády. Nemožnost sportovat. atd

Ale nejvíce mě štve, že Babiš získává kladné body. Získává je za to, že je neustále na obrazovce a ukazuje, jaký je borec. A přitom je, jako nejvyšší manager ve vládě, za tento chaos a nulový plán zodpovědný. Bohužel to x lidí prostě nevidí a vidí jen rozhodné kroky vlády ...

21 6
možnosti

To si většina Čechů nedokáže v hlavě přebrat! :-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.