Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J65a90n 58D52r97t11i75n68a

16. 3. 2020 20:36

co je to Singapu ?

0 1
možnosti
ZS

joooo - bod 10), o tom bychom si tu mohli sáhodlouze vypřávět...

1 0
možnosti
AW

NAPROSTÝ SOUHLAS, DNES JSOU NA STRATEGICKÝCH MÍSTECH NEUVĚŘITELNÍ TUPOUNI! HLAVNĚ VE VLÁDĚ!!;-O

4 4
možnosti
ZS

zatímco v jiným složení vlády by to jistě byla procházka růžovým sadem...

vážně tomu věříte?

5 1
možnosti
JS

Za to, že nejsou v EU roušky a ani respirátory a ani desinfekce může EU, protože nemá zajištěnou strategickou výrobu důležitých věcí na území EU a vše má řešeno dovozy a jakmile dovozy vypadnou, tak je celá EU nahraná jako nyní. Na jednu stranu se sypou biliony na boj s klimatem a na boj s plasty a na boj s emisemi a na dotace do rozhleden a cyklostezek a další nedůležité věci a při tom nemá EU zajištěny základní potřeby pro případ pandemie, za ty biliony by toho byly hangáry. Nezlobte se, ale tu EU řídí banda neschopných darmošlapů a Uršula, ta je tam jejich králem. Spolek, který neumí zabezpečit občanům základní věci nemá právo na svou existenci.

11 6
možnosti
Foto

Kdy to pan Babiš nechtěl poslat respirátory do Číny? Do kdy byl koronavirus označován za takovou normální chřipku? A proč by měla roušky a desinfekci zajišťovat EU? Nechcete tu EU jednou vynechat?

4 1
možnosti
MK

Strašně mám rád , když někdo si honí +body na tom co se udělalo špatně, ale to už nikdo nezmění. Nějak tito lidě opomenou říct co udělali pro to, aby to bylo jinak

když věděli jak to v Koreji atd. udělali lépe.

11 1
možnosti
Foto

Ale to jste asi nečetl ten článek. Tady si nikdo body nehoní.

3 1
možnosti
RW

Chudák autor se tu celý den bije za to, že EU nemá kompetence a tu máš čerte kropáč: " https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/koronavirus-covid-19-schengen-evropska-unie-eu-zakaz-vstup.A200316_161452_zahranicni_hm1 "

Dofám, že se vám, pane Zdechovský, Uršula osobně omluví, i když jste ji nevolil.

;-D;-D;-D

3 1
možnosti
VB

A? Kdyby to Unie udělal dřív než USA a další státy, to by bylo řevu. Unie nemá pravomoci v zdravotnictví.

2 0
možnosti
LJ

L47u52d21ě46k 74J12a17š83a

16. 3. 2020 16:24

Takže ze 1): V Korei naštěstí nemají tlachaly a kecaly jako má EU

2) jejich politici od začátku konali a řídili stát - EU chce mít veškeré dění pod sebou, nechce žádné státy, chce jednotné vedení - co ale udělalo vedení EU za první větší krize????? Zalezlo pod zem jako křečci, v době, kdy bylo zapúotřebí se připravit "řešilo" imigranty z Turecka do Řecko, jezdili sem a tam z Bruselo do Strasburgu a "jednalo" . Možná jste se tam ještě víc semkli, ale o to méně dělali něco pro lidi a Evropu.

3) koronavir už byl rozjetý a vědělo se že je nakažlivý. Proto zajistilo dostatek jak roušek, kontrolních pomůcek atd. Vedení EU, když už někdo z nich měl odvahu něco říci, jen blábolilo, že nemá být panika

4) jednotlivé státy v Evropě bohužel pozdě pochopili, že neviditelné vedení EU, které se někamk vypařilo, nechalo vše na jednotlivých státech a jejich vůdcích. Vedoucí jednotlivých států tím byli zaskočeni a včas nereagovali. Teprve nyní ,když státy zjistili nulové schopnosti lidí z Bruselu cokoliv řešit se jednotlivé státy samy za sebe rozhodli konat a řeší se to, i když pozdě.

5) ukázalo se, že vedení v Bruselu se skládá ze zcela neschopných lidí, kteří jsou schopní v době klidu a rozkvětu měřit zakřivení banánů, vydávat prohlášení že překročí zákony fyziky (snaha potlačit motory aut pod fyzikální možnosti), vydávat směrnice na kdejakou hovadinu , omezovat lidi, podnikatele i běh života, ale v období problémů se vytratí a čekají, až se to přežene

8 4
možnosti
Foto

EU nemá zdravotnictví v kompetenci, ale chápu, že to asi slyšet nechcete :-/ Tak děkuji za komentář a přeji vše dobré.;-)

3 0
možnosti

Je velká škoda pane Zdechovský, že před vypuknutím koronaviru v ČR jste byl plně vytížen poukazováním v E-parlamentu na nedostatky v některých zákonech ČR, které mimochodem spoluvytváří ve sněmovně ČR také Vaši spolustraníci!! Bohužel jste neměl čas na to, abyste včas přednesl v ČR varování Evropské komise a vypracovaný postup v případě rozšíření nákazy. Je velká škoda, že jste neměl čas upozornit ředitele všech nemocnic, že je potřeba se předzásobit ochrannými pomůckami pro případ pandemie. V současné době je velká škoda, že nejste schopen využít svého postavení v E-parlamentu k výpomoci se zajištěním ochranných pomůcek pro ČR. Na místo toho se omezujete na psaní takovýchto článků, abyste vyvolával emoce proti vládním opatřením. Jste to Vy pane Zdechovský, který si honíte své ego. Zpočátku jste byli všichni přesvědčeni, že vláda všechno přehání a dnes... Dnes se má sejít v prostorách sněmovny opozice. Můžete se tam sejít s pány Stanjurou, Bartošem, Kalouskem atd. a pohovořit na téma jak by to bylo, kdyby..... Nezapomeňte pak vydat řádně kritické stanovisko. Měl byste se stydět pane Zdechovský.

10 4
možnosti
Foto

To je typické, pan Zdechovský je po bitvě generálem EURv

1 5
možnosti
BV

Pane Zdechovský.

právě to zalokování cestujících a posádky té výletní lodi se Japonscům nepodařilo a vedlo k nakažení i těch kteří by se nenakazili, kdyby byli zavřenii do karentén mimo tu loď a tím by se snížily nákazy díky vysoké koncentraci lidi na lodi s centralizovanou klimatizací. Nakonec byly propouštěni pravě ti kteří se diky té nucené blokádě lodi nakazali.

0 0
možnosti
Foto

Hámáček:Noste roušky.

Lékarna-roušky nemáme ani sami pro sebe

To je realita u nás:-/

V Korei rozdávali roušky zdarma a zatím má J. Korea nejlepší výsledky s bojem proti koronaviru.

7 3
možnosti
Foto

Roušky nemáme, protože je pan Babiš osobně rozváží :-)

3 6
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.