Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To by snad mělo uvést CNN. Já jsem ten článek publikovat včera ráno ;-) Ale díky za okdaz. To, že mě kopíruje CNN mě pobavilo.

1 0
možnosti
Foto

Pane Zdechovský, vyvěšte vlajku Tibetu. Třeba nám pak pošlou z Číny těch roušek víc.

1 3
možnosti
DK

Protože to nejsou magoři jako Taliáni

1 0
možnosti
Foto

Italové nejsou magoři. Jen to podcenili.

2 0
možnosti
TC

Proč v Koreji oproti Itálii zvládají pandemii koronaviru? Protože přistoupily na tvrdý ČÍNSKÝ, naprosto nedemokratický model, víme Zdechovský? Proto. Zatím nic jiného nefuguje. Itálie je bohužel jasný příklad toho, že to tak je. Nefungují ani zbožná přání (v této věci) zcela neschopné EU. Tak proto.

3 1
možnosti
Foto

Čína nechala měsíc lidi napospas a zakazovala o koronaviru mluvit. Pak fixlovala statistiky.

1 0
možnosti
JU

Víte, co je nejhorší? Že kdyby Itálie zavedla opatření, která by byla adekvátní situaci, tak by byli za debily. Asiaté by věděli své, ale v Evropě by se každý pozastavoval nad tím, co si to Itálie dovoluje a jak panikaří, zatímco ostatní jsou "elegantně" v klidu. Možná by EU zavedla i nějaké sankce vůči Itálii, že si dovolila omezit lidská práva apod. Současná západní společnost prostě není schopna vyhodnotit míru rizika a adekvátně zareagovat. Ano, nejedná se o nic jiného než o zdegenerovanost. Teď už Evropa ví, co je koronavirus zač, takže příště snad situaci nepodcení. Ale přijde jiná hrozba jiného typu a zase selže a bude to otázka jen potenciálu té hrozby, zda to bude faktální. Je to stejné jako v případě nacismu. Současná Evropa ví, co je to nacismus a dovede se vůči němu adekvátně bránit. Ale nedokáže si představit, že islám je naprosto stejné svinstvo a nechává ho být a růst a má k němu respekt a lidská práva a lidská hloupost vítězí. Evropané prostě nedokáží vyhodnotit míru rizika a jsou v situaci zvířete, které žilo v zajetí a někdo se ho snaží vrátit zpět do přírody. Další věcí je, že Asiaté mají oproti nám obrovskou disciplinovanost, co se týče dodržování nařízených opatření. I na snímcích z evropských nebo amerických měst, když vidíte Asiata, tak má prostě jako jeden z mála roušku či respirátor. Opět je to o schopnosti vyhodnocení rizika. Osobně je mi jedno, že se mi za zády kvůli nasazenému respirátoru někdo směje (a opravdu se tomu mnozí smějí). Já se zase směji jejich hlouposti. A teď co je horší...

12 1
možnosti
BH

100% pravda, ale říkejte to zdegenerovaným vítacím sluníčkářům...

3 0
možnosti

Místo okopávání kotníků vládě, která se snaží něco dělat, dělejte vy v evropském parlamentu něco. Zatím se eu na nic nezmohla. Jenom nás kritizovali za uzavření hranic.

4 3
možnosti
Foto

Dobrý den, pokud jste četl ten článek, tak tam nenajdete žádné okopávání kotníků, ale řadu užitečných rad. A jinak nás nikdo nekritizoval. Poslechněte si to, co EK řekl a v jaké souvislosti.

1 1
možnosti
MK

Teď si představte ten řev údajně demokratické opozice, jakmile by premiér Babiš ihned zavedl kroky o kterých píšete. To by ten váš kombajňák prskal jak nemocný kocour..

7 4
možnosti
Foto

To není pravda - podpořil opatření. V současné době kritizuje neschopnost vlády zajistit dostatek roušek. A to je na okamžitou demisi.

1 2
možnosti
JD

A teď si pane Zdechovský představte, co by se dělo, kdyby již existovala skutečná Evropská federace, ten vlhký sen mnoha neomarxistických pomatenců. Všichni bychom pochcípali. Dnes se to v plné nahotě ukazuje, co je ten nesmyslný spolek zač. Naprosto vytržený z reality, bez jakékoliv rozhodné akce, navíc s "lídry" bez mozku, zato s plnými ústy neuvěřitelných blábolů. Koronavirus již prokázal, co je podstatné a funkční - silný národní stát, který je schopný se o své plně občany postarat a ne ta banda fantasmagorických tlučhubů z Bruselu.

9 3
možnosti
MK

Ursula von der Leyen:

-"Uzavírání hranic narušuje život lidí, kritizuje šéfka Evropské komise"

-"EU zakáže na 30 dní občanům cizích zemí vstup do unijních zemí"

Na toto se zmohla šéfka Evropské komise. ;-O

18 1
možnosti
Foto

Myslím, že jste dostatečně chytrý na to, že si dohledáte, kdo co dělal a nedělal. Vytáhnout takto dvě věty třeba u pana premiéra nebo ministra zdravotnictví dokáži také a mohu s tím tady argumentovat ;-D;-D;-D

2 3
možnosti
JD

J81a50n 95D81r51t79i39n44a

16. 3. 2020 21:28

Nezlobte se ale tenhle Váš blog mi připadá jako když se lehce narcistni nesympatický kravaťák střílí do vlastní nohy. Rád měníte vize v realitu, neznáte slova ... To nejde ... Jste poslanec Evropského parlamentu. Píšete jak to Evropa nezvládá. Přitom Vy jste Evropa více než běžný občan České republiky. Já bych od Vás raději četl čím jste právě Vy přispěl k řešení koronavirové krize. To by mi připadalo fakt přiměřenější než výčet všech Vašich funkcí ....

Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Kryštof, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova: "To nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu za KDU-ČSL (EPP), místopředseda Výboru pro zaměstnost a sociální věci (EMPL), koordinator Evropske lidove strany ve Výboru pro rozpočtovou kontrolu (CONT) a člen výboru pro Občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci (LIBE)

Zdroj: https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=747339

4 2
možnosti
Foto

A teď zkuste nějaký argument - ten výčet funkcí vyžadují pravidla na blogu. Asi tak ;-D;-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.