Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Evropa by měla co nejdříve změnit zákony, které zajišťují NELEGÁLNÍM migrantům, že je z Evropy po vstupu na její území již nikdy nikdo nedostane!

A pokud se dokonce dostanou přes hranice násilím, okamžitě je internovat a přesunout na nějaké dobře hlídané místo..

3 0
možnosti
JD

„Dobrodiní prokázané špatnému pokládáme za zločin.“

Quintus Ennius

6 0
možnosti
JS

J46o64s62e18f 91S39u87k

11. 3. 2020 22:01

Nevím, zda to, co předvádějí představitelé EU je dostatečně srozumitelné. Jako že bránit hranici vodními děly budeme, ale použití zbraní při její obraně budeme dementovat? Z mého pohledu je to paskvil. Všem musí být jasné, že koho si pustíme na své území je jen a jen na nás, a že hranice je hranice..

7 0
možnosti
VK

I když uděláme smigrační politikou jako Evropa cokoliv, je to hašení požáru pět minut po dvanácté.Primární problém byla velkohubá prohlášení Angely Merkelové,kterýmíi ještě uprchlíky v podstatě utvrzovala v jejich přesvědčení emigrovat do Evropy. Nikdy se za svá vyjádření neomluvila natož aby uznala svou chybu. Erdogan dobře ví ,že má Evropu v hrsti,proto může své požadavky zvětšovat. Za zády má miliony Turků a muslimů z jiných zemí v západní Evropě. Také proto že slabá politická reprezentace je v řešení těchto problémů v defenzívě. Polovičatá řešení nic nevyřeší. V možné budoucnosti , pokud se podaří ukončit válečný stav na Arabském poloostrově je otázka kdo bude pracovat na obnově válkou zničených zemí,když mladí většinově emigrují.To bude problém na generace.

6 0
možnosti
JS

Myslel jsem si, že jste v KDU-ČSL světlá výjimka, ale mýlil jsem se.

0 1
možnosti
MK

Dovolím si lehce nesouhlasit. S vyderacem se má vyjednávat pouze po tu dobu, než dosáhneme svého cílem a pak ho zneškodnit. Pokud čtěte diskusi pod vlastními články, musí vám to být jasné. Každé narušení hranic a i Řecko je svým zpusobem má musí být hajeno vojensky. A jak známo, válka a obrana hranic mívá oběti. Jsem si jist, že ty se pak stanou odstrašujícím příkladem pro ty,co by je chtěli následovat. Ať se vám to líbí nebo ne, není mi líto obětí těch, co nás chtějí okupovat a těch co jim v tom pomáhají....

6 0
možnosti
JB

Řecko má určitě hodně ostrovů, ale není tomu tak, že hodně z nich je neobydlených, nebo řídce obydlených, bez zajímavé infrastruktury, o mnéha nejde ani přistát, bez toho, aby se proslulé nafukovačky nepropíchly, a běženci neutopili? Tyhle ostrovy určitě nikoho nezajímají, a tím méně běžence, to nebudou cíle jejich plavby. A těch zajímavých ostrovů - Lesbos, Chios, Samos... ty by skutečně ohlídat nešly?

1 0
možnosti
Foto

Špičky EU odletěly na Řecké hranice...a co? Že by se tam semkly jak kdysi radila Anděla?

Jsem euroskeptik a nevěřím, že by představitelé EU dokázali najít řešení, na to bylo od minulé migrační vlny 5 let a EU neudělala (mimo naivního uplácení Turka) vůbec nic. Ani teď nic nebrání, hranice Schengenu brání Řekové.

11 0
možnosti
Foto

A myslíte si, že ho najde samotné předlužené Řecko? Já ne.

1 1
možnosti
MO

Tomáš Zdechovský v EP imigrační politiku nepodporoval,jak zde mnozí hlásají,naopak tlačil na na řešení a zastavení migrační krize,ale to by si někteří lidé museli nejdříve zjistit a to je pro ně příliš namáhavé.Stačí jim lživý plátek Parlamentní listy.Jen k tomu Frontexu.To je organizace,která do Evropy pašovala imigranty ve velkém.Nemají na hranicích co dělat,tam patří pravidelná armáda.Turecko v podstatě vyhlásilo válku napadáním Řeckých hranic.Mělo by být vyloučeno z NATO.

6 3
možnosti
Foto

Přesně tak - moje názory jsou poměrně dost známy. Od začátku jsem byl hodně proti.

1 1
možnosti
VL

Kam to EU s tou svojí " diplomacií" dotáhla? Vám se ten stav líbí? Nechtělo by to změnu v přístupu k řešení problematiky nelegální migrace? A nejen nelegální migrace? Co takhle začít tím,že sdělíme jasná stanoviska.Ani to se doposud nestalo! Ukázkou EU diplomacie je ,promiňte mi to,i ta nedávná šaškárna s Grétou na půdě EP.Nám co politice asi moc nerozumíme to příjde jako docela absurdní.

6 0
možnosti
Foto

Třeba to dotáhla, že v roce 2016 uzavřela dohodu s Lybií nebo s Tureckem. A přestože nebyla ideální, přísuň migrantů zastavila. Jinak ohledně té šaškárny s Grétou souhlasím. To bylo trapné.

1 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.