Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomáši díky moc a váš článek, protože se podepíši pod každé Vaše slovo. A díky za podporu Řecka. Zatím jsem v tom, co se děje na hranicích byla osamocena.

Řecko se nedá, ale bojím se nějaké bomby, která tu bránu rozbije a uprchlíci přejdou i s tím koronavirem,protože to, co se děje - viz elektrické nůžky,slzný plyn a různé výbušniny také není moc normální. KarmaR^

3 3
možnosti
Foto

Děkuji, zrovna od Vás si toho velmi vážím.

2 1
možnosti
RB

Víte jak si představuji podporu Řecku ze strany EU já? Že se Uršulka postaví před mikrofon a jasně a nahlas řekne, že se Tureckem EU nenechá vydírat a pokud okamžitě nesjedná Turecko na hranicích nápravu, budou následovat ekonomické sankce!!........ Takhle si já představuji jasné postavení se a vyjádření podpory od EU směrem k Řecku.

31 1
možnosti
Foto

A víte proč to neudělá? Protože chápe zásadu diplomacie. A neudělá to ani Zeman, ani Babiš, ani Trump. Prostě nikdo. Někdy je potřeba méně laciných gesta a ukázat sílu jinak. Když ty lidé nebudou procházet, tak Turecko bude bez dohody a ještě lidé v zemi budou naštvaní, protože nebudou mít dohodu.

0 7
možnosti
JS

V kontextu působení vaší strany po celou dobu migrační krize působí tenhle váš blog pokrytecky a trapněRv

I díky vaší straně je napjatá situace na hranici s Tureckem, to vy jste tady razili přerozdělovací politiku místo okamžitého utěsnění hranic, vy jste chválili dohodu s Tureckem, to vaše Šojdrová se snažila dostat migranty za každou cenu do naší země, to takové strany jako vaše u migrantů vzbuzují falešné naděje, které umocňuje i Papež a strana jako vaše je tou, která otupuje hrot EU na řecko-turecké hranici.

21 1
možnosti
Foto

Můžete mi citovat, kdy jsem razil přerozdělovací politiku. Pokud ne, tak chci Vás požádat o omluvu

1 1
možnosti
JF

J86i75ř17í 41F98o46g85e56l

10. 3. 2020 17:24

Pan Zdechovský si opět přihřívá populistickou polívčičku. Vždy se ozve k aktuálnímu tématu. Ovšem tentokráte je to s křížkem po funusu. Kde bylo podobné prohlášení v roce 2015? Vždyť poslancuje za stranu, která jednoznačně patří mezi strany vítací. V minulosti a v současnosti.

Já prostě vidím, že pan Zdechovský si jen splnil bodík v diáři, každý týden deset dní se připomenout blogem na iDNES, však ono se to zase bude při volbách vodit.

7 2
možnosti
VM

Zajímalo by mne, kdy začne pan Zdechovský bránit hranice Liberlandu.

0 1
možnosti
Foto

Asi moc velkou znalost o Liberlandu nemáte, ale ty chrání Chorvatsko :-P

0 1
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.