Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Dík za informace! Co s tím ale chcete dělat?!?

:-)

1 0
možnosti
Foto

Pachatelé jsou souzeni, takže chci podpořit spravedlnost.

0 0
možnosti
PV

Pane Zdechovský, smekám. Jste jeden z mála politiků na nejvyšší úrovni, který je schopen o těchto citlivých a pro liberální progresivisty nepříjemných věcech otevřeně hovořit. Vím, že taková slova povětšinou znamenají brutální útoky ze strany tzv. liberálních demokratů, kteří sami sebe označují za nositele jediné správné pravdy a každý, kdo se z této tvrdě vyžadované linie odchýlí, je rasista, xenofob a agent Putina.

Nicméně mi ve vašem příspěvku jedna věc chybí - pronásledování a věznění těch, kteří v Británii na tato svinstva upozorňují či upozorňovali. Ano, mám na mysli např. Tommyho Robinsona. Asi víte, že TR si v současné době odpykává 13 měsíční trest za podávání informací o znásilňovacích muslimských skupinách. V mainstreamových médiích prakticky nelze o TR najít jedinou pozitivní zprávu, pouze špínu a negativní věci. Když svého času TR kvůli informování o znásilňovacích muslimských skupinách zatkli, tak se v britských mainstremových médiích (ale i ČT) neustále opakovalo, že se TR ke svému činu přiznal. To se v následném období ukázalo jako lež, chcete-li fake news či manipulace s veřejností. TR se totiž nepřiznal a dlouho ani nevěděl, co vlastně spáchal. TR byl údajně odsouzen dle britského práva a měl to být "spravedlivý" trest. Hodně to připomnělo doby komunismu, kdy zavřeli Václava Havla, taky v souladu s právem.

V průběhu trestu TR na pár měsíců propustili na svobodu z důvodů procesních pochybení. TR tak mohl podat svědectví o tom, jak celý proces s ním probíhal a jak to v britských věznicích chodí. Zvláště mrazilo z popisů, kdy se TR ve vězení dostal do kontaktu s muslimskými odsouzenými, vyhrožování smrtí jemu i jeho rodině. Hnus. Nelze se ubránit dojmu, že se jedná o plánovanou převýchovu (či týrání) politických vězňů, běžně v britských věznicích praktikovanou. Vzpomněl jsem si na Kevina Crehana, zavřeného za drobný prohřešek proti muslimům, a v britském vězení popraveného.

Odkaz na videa s TR, z nichž mrazí:

https://jitkamoody.com/?tag=politcky-vezen

31 0
možnosti
PV

Hmmmm.... tak jsem si odkaz zkontroloval a zjistil, že cenzura byla rychlejší. Videa s popisy procesu s TR i líčení jeho pobytu s britském vězení byla ze strany youtube zcenzurována a smazána - prý jsou nevhodná či urážlivá pro některé diváky. Přitom neobsahovala žádné vulgarismy, žádné útoky proti muslimům, pouze prachobyčejný popis událostí, k nimž došlo v souvislosti se zatčením a uvězněním.

I toto o něčem svědčí !!! Rv

20 0
možnosti
JM

Pokud nebude policie, politici a úředníci v případě zamlčování či bagatelizování uznána jako spoluviník těchto odporných činů a odpovědné osoby nebudou souzeni společně s viníky , tak to bude stále probíhat.

Další problém v tomto procesu jsou média, hlavně ta elektronická (sociální sítě, FB, Google), které podobné neověřené informace označují za FakeNews,Hoax případně je přímo cenzurují a potlačují tak či snižují informovanost a následně tlak na policii

Až časem (za měsíc, dva, rok) vyjde najevo, že to byla pravda, tak to je prostě velkopansky přeskočeno, přičemž lidem, kteří takové informace nejdříve zveřejnili, stále zůstává nálepka dezinformátorů či bany.

21 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.