Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Otázkou je, jestli lze strany poskytující zvláštní práva všem možným menšinám a "menšinám" (třeba majoritním ženám) navzdory dobře viditelným negativním dopadům ještě označovat za normální. A vlastně taky za demokratické.

2 0
možnosti
JP

Pokud se to má v Anglii takto, pak je pro EU Brexit požehnáním

0 2
možnosti

A myslíte si, že ve Švédsku, v Belgii nebo v Německu je to lepší?

5 0
možnosti
ZS

nazývat věci pravým jménem je holt podněcování k rasismu a nesnášenlivosti

ale stejný je to i u nás, díky všem těm sluníčkovým a aktivistickým (a silně agresivním) pomatencům

za článek díky a karma

18 0
možnosti
MK

Koukám, že zmínit jméno Tommyho Robinsona by pana politika zabilo. Přitom nebýt jeho tak se nic nezveřejnilo

18 0
možnosti
Foto

A proč, aby ten článek byl zablokován? Fakt ne :-)

0 0
možnosti
Foto

Poklona za to jak jste to zvládl napsat bez zmínění jména Tommy Robinson.

4 3
možnosti
PV

Proč poklona?

Právě díky lidem typu Robinson se celá aféra v Rotherhamu po neuvěřitelných 16 letech (!!!) zamlčování provalila. Na celé aféře byl nejvíc neuvěřitelný ten fakt, že zatímco příslušníkům muslimského znásilňovacího gangu po dlouhé roky absolutně nic nehrozilo (snad proto se bílé nemuslimské dívky považovali za easy meat, snadné maso), tak o to větší byla šikana a pronásledování nešťastných rodičů právě ze stran místních autorit a policie - důvodem totiž bylo, že si rodiče na nečinnost policie, justice a radnice dovolili několikrát stěžovat.

Byli to novináři typu Robinson, kteří za cenu uvěznění a neuvěřitelné šikany ze strany liberálních progresivistů i muslimských komunit dokázali o těchto zvěrstvech informovat veřejnost a přinutit policii i justici něco dělat (v případě Rotherhamu to trvalo 16 let). Dnes už moc takových lidí není, Robinson je snad poslední. Ostatní mají strach - při zveřejňování těchto kauz jde totiž nejen o živobytí, ale už i o život.

Jednou, až u nás muslimská komunita posílí a naše policie, justice a politická reprezentace bude zcela paralyzována politickou korektností, až se objeví znásilňovací gangy podobné těm v Británii, Francii či Švédsku, a naše dívky budou loveny pro obveselení těchto kriminálníků, až bude ohrožena vaše manželka, dcera, vnučka, možná budete rád za jakéhokoli novináře typu Robinson, který za cenu ohrožení vlastního života, se bude schopen tomuto vzepřít a o tomto napsat. Bude totiž jediný, ostatní budou mít ve jménu politické korektnosti strach.

17 0
možnosti
Foto

Je to otřesné jen číst, co to potom udělá s dětskou duší, jak rychle dospěje a je plná bolesti, strachu a nenávisti k celému světu.

Je to stejné, jako když církev zamlčuje sexuální praktiky s mladistvými, tady se také mlží a případy jsou o to hrůznější, že děti násilí od zástupců církve neočekávají. Jejich stížnosti se však berou na lehkou váhu, zlehčují se a vyvracejí, moc málo případů se objasní.

Zločin proti bezbranným dětem, je ten nejtěžší, který lze spáchat, proto by měl býti potrestán tím nejvyšším trestem a ne zamlčován.Rv

9 0
možnosti
TT

No, s násilím sluhů božích bych byl opatrný - ti totiž dovedou vokecat a vnutit, tedy - ehm - vnuknout, lidem všecko, žejo. Chlapeček, kterému hodný pan farář ukazoval, jak se to dělá, je přece jenom nesrovnatelný s dívenkou, na které se střídali Pákistánci po desítkách.

0 0
možnosti
JB

Tohle je velmi smutná záležitost, kde policie jednoznačně pochybila.

Problém ale není v nějaké neurčité politické korektnosti, ale zcela konkrétní obavě z pouličních nepokojů a dalších násilností. Klíčová věta je i přímo uvedená zde.

Město by vybouchlo, pokud by se vědělo, že asijští muži měli běžně sex s nezletilými bílými dívkami.

1 7
možnosti
MS

No, od vyšetřování a zveřejnění už uběhla nějaká doba a jaký je teda výsledek? Došlo k slibované explozi?

5 0
možnosti
Foto

Líbí se mi, že se nevyhýbáte ožehavým tématům. Jste jediný lidovec, kterému bych dala ve volbách hlas, ačkoliv KDU-ČSL zásadně nevolím.

13 0
možnosti
Foto

Děkuji, vážím si toho. Ale v tomto máme v KDU-ČSL jasno - o zločinech se má mluvit.

0 0
možnosti
JS

Pane Zdechovský, máte pravdu. Ovšem udavač , Vy, je zločinec stejného kalibru.

0 14
možnosti
Foto

Autor se zaobírá dlouhodobě známým zločinem? Vy jste o tom ještě nečetl?

3 0
možnosti
MG

Z citovaných odkazů nevyplývá to, co pan Zdechovský tvrdí, takže je otázka, zda je nepochopil, nebo prostě doufal, že ty několik set stránek dlouhé úřední spisy v angličtině si jeho běžný čtenář stejně číst nebude, takže může klidně předstírat, že se v nich dočetl cokoli.

Ve skratce: podle těch spisů nebyly nalezeny žádné důvody, proč by policie mohla ospravedlnit jakékoli své obavy, že by jednáním v takové kriminální kauze vzbudila podezření z rasizmu. Subjektivně mohl ten či onen policista klidně mít i takový pocit, ale to neznamená, že byl opodstatněný. Vypadá to spíš tak, že místní policie selhala na plné čáře a teď se její šéfové snaží zachránit si zadnice tím, že se odvolávají na jakési obavy, že když zatknou muslima, budou z nich automaticky rasisté....jako kdyby britská policie už po generace nezatýkala muslimy stejně jako kohokoli jiného. Policie nemohla ukázat na pachatele, aby nebyla za rasistickou, ale média ty pachatele bez jakéhokoli problému pojmenovat mohou? Trochu jako kdyby se u nás vymlouval na rasizmus třeba Rom, který přišel o práci, protože nedorazil na směnu.

2 6
možnosti
RJ

Boha jeho dyť je to i u nás. Nikde to není řečeno napřímo, ale určitý věci se neříkají nebo se ti stanou špatný náhody. Na Idnes je to jen ban, ale normálně je to třeba i vyhazov z práce a "společenská likvidace".

9 0
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.