Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když je někdo schopen napsat moudro jako "Ti, kteří o bezpečnosti vlastně neví vůbec nic, budou strašit invazí islámských radikálů", tak nemá valného smyslu číst jeho fráze o bezpečnosti, protože žije v nějaké zcela jiné realitě.

2 0
možnosti
Foto

K87a50r87e51l 75C81a52c74h

7. 2. 2020 12:28

Vnější bezpečnost jste poněkud odbyl nějakou frází o evropských strategiích. Dějinná skutečnost nám však říká, že kdykoli jsme byli kýmkoli napadeni, nikdo nám nepomohl. A naši presidenti, Beneš ani Svoboda, neměli odvahu vydat rozkaz k obraně území republiky. Nedělejme si iluze o NATO. To slouží především k ochraně zájmů toho, kdo má největší armádu a nejvíce základen po celém světě. ČR je pod rozlišovacími schopnostmi průměrného Američana. V jejich zájmech prostě nefigurujeme. Svou vlastní armádu jsme prakticky zrušili zrušením ZVS. To, co máme, je expediční sbor, který může podporovat Amíky v jejich válkách ve světě, ale ani náhodou bránit územní celistvost republiky. Kdyby Izrael měl podobný přístup, již by neexistoval. Já budu podporovat ty politiky, kteří to budou chtít napravit a ne před tím zavírat oči. Svět není bezpečné místo, protože lidé jsou predátoři a je nás příliš mnoho, obzvláště v nejchudších zemích.

1 0
možnosti
PK

No když to vše splníte a zejména bezpečnost před nelegální migrací, tak vám to tam rád hodím...R^

2 0
možnosti
JP

Zapomněl jste na to nejdůležitější. Tento stát převzal nepřátelsky nebezpečný sociopat, kterému již slouží celá vláda, většina ve sněmovně, veřejnoprávní média i justice jsou již také částečně pod jeho vlivem. Dokud se opozice nepostaví přímo proti této síle a nepochopí, že nádor je nutné z těla republiky odstranit, a že to je to hlavní, co nám může přinést progresivní posun, jsou to jen prázdné řeči.

2 3
možnosti
Foto

A ona tu je nějaká opozice, akorát tak na svolávání mimořádných schůzi k úplným blbostem.

0 0
možnosti
PN

Omlouvám se, ale pojem "Právní stát a smysluplná legislativa" je v demokratickém a parlamentním systému nesmysl. Pokud bychom měli jednoduché, pochopitelné a smysluplné zákony, tak by stát potřeboval minimum úředníků a právníků na to, aby se udržel v hladkém chodu. Jenomže návrhy zákonů připravují právě úředníci a právníci, tedy dvě povolání, které mají eminentní zájem na tom, aby byl v zákonech co největší chaos. Jenom za posledních 10 let se počet právníků zdvojnásobil a každý z nich chce vilu s bazénem a Audi. Proto se musí generovat spousta nesmyslných caus a mnohaletých soudních sporů a to by s jednoduchými, jasnými a spravedlivými zákony FAKT nešlo.

3 0
možnosti
JM

No napsané je to hezky, ale jenom si vzpomenu na paralelu, kdy hodná máma Merkel pozvala v rozporu s domluvou a migrační politikou Německa a EU návštěvníky a zlý Orbán se choval přesně podle zákona aplatných dohod (potažmo toho, co jste napsal jako pravidla)

1 0
možnosti
JF

Snůška obecných proklamací, hlavně připomenout, že nějaké hrozby islamistického terorismu vlastně nic nejsou. Bruselská linie se nezapře.

Příště bych doporučil zkráti a něco více reálného života.

3 3
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.