Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Pane Zdechovsky, vy moc rad poucujete, ale pritom nejste schopen podat ani jednoducha vysvetleni! Vy ani nevite, ze ta silnice bude potom 40 let patrit te firme, ktera ji postavila, tedy soukromy pozemek. A tam si ta firma bude uctovat, kolik uzna za vhodne, tedy cokoliv. . . .a EU banku do toho netahejte!

0 0
možnosti
PS

Nestaví se nové úsek. Dá se to pochopit z důvodu velké byrokracie, kterou si sami na sebe upletli poslanci a úředníci.

Ale co nechápu, proč se neopravují stávající silnice, hlavně silnice II. a III. třídy. Na ty pořádně nikdo nesáhl už skoro 30 let. Stačí se podívat na mapu silnic ve správě SÚS. Kde jsou rozděleny podle stavu.

Zde se domnívám, že je úplně jedno kdo je zrovna u kormidla, všichni na to se...

2 1
možnosti
Foto

Jak kde - třeba v PA a HK kraji se těch se těch silnic opravilo orpavdu hodně.

1 0
možnosti
PB

Příznivci finančního mága Babiše jsou neskuteční. Ačkoliv z článku jasně vyplývá, že za jeho vedení poklesly investice do výstavby silnic a dálnic na polovinu, že se staví a rekonstruuje absolutně nejméně ve srovnání s předchozími vládami, pořád si melou svou, že za to může někdo jiný a hodně dávno. Poslední úsek nové dálnice byl předán do provozu s koncem roku 2012, rekonstrukce dálnice D1 začala v roce 2013 a od té doby ticho a tma. Už šest let se na významnějších stavbách našich velkých silnic neděje. Ale můžou za to prý ty vlády, které rekonstruovaly a stavěly před tím, Babiš je v tom nevinně.

Co by tento král všech demagogů měl ještě viditelně pohnojit, aby jeho příznivcům docvaklo, že lítání koblih rovnou do pusy se fakt nekoná a nikdy nekonalo?

6 0
možnosti
LC

Jj, když si vzpomenu jak ještě před pěti lety se mně po Česku krásně jezdilo. Stačilo 5 let, jeden Babiš a silnice jsou nadranc.;-)

2 2
možnosti
JR

J61a65n 16R68á32ž

4. 2. 2020 13:23

Pane Zdechovský, jak se říká když někdo plácne hloupost: "Střelil jste kozla".

Za mizerný stav našich silnic, že se dálniční síť nestihla dobudovat podle prvotního plánu už v roce 2016 a že tak není dálniční spojení s Rakouskem, Polskem, či Mnichovem nemámedosud vysokorychlostní tranzitní koridor pro železniční dopravu, mají máslo na hlavě všechny polistopadové vlády a ve většině seděli i ministři KDU/ČSLRv

0 1
možnosti
Foto

Tak když už to připomínáte, tak řekněte, kolikrát jsme měli dopravu a za kterého ministra dopravy došlo k přípravě největšího počtu staveb, začala modernizace D1, dostavba D11 a připravily se plány na koridory na 200 km v hodině.

1 1
možnosti
Foto

No i v článku na který odkazujete je uvedeno, že nejnižší výdaje byly za roky2012-2017 tedy v době kdy jste byli ve vládě i Vy, házet tedy současný stav jen na dnešní vládu opomenout vlastní "máslo" na hlavě je chucpe.Rv

3 2
možnosti
KS

Že je někdo v nějaké straně ještě neznamená, že musí souhlasit s tím, co ta strana před lety dělala nebo nedělala. Ale zmínit to mohl, to je fakt.

0 0
možnosti
JF

J50i80ř60í 92F58o45g48e74l

4. 2. 2020 12:37

Je to zvláštní když lidovci byly nejméně u 75% vlád od roku 89......

Ale pan Zdechovský je schopný Lidovecký manipulátor. Tu si vyzvedne paní Michalákovou, tu migranty, tu zase silnice. Co vlastně udělal on?

2 0
možnosti
Foto

Od roku 1992 jsme byli v 9ti vlád z 15ti - to je 60 procent. Navíc na starost jsme měli dopravu naposled za Šimanovského. Tak se pojďme vrátit k faktům a ne tu míchat pocity.

0 0
možnosti

R^

Je to tak! Nemáme dálnice, nemáme rychlodráhy! Mluvíme o tom, ale nekonáme. děláme zákony, které to mají urychlovat, ale tyto zákony to ve skutečnosti zpomalují. To tu naši republiku stále jen rozkrádáme?

Nemáme lékaře, nemáme sestry, nemáme řidiče autobusů, nemáme dělníky, ubývá nám podnikatelů... Kam ti lidé mizí?

:-)

2 0
možnosti
JR

J21a95n 56R71á61ž

4. 2. 2020 13:34

Kam mizí lidé? No přece většinou do úřadů, do neziskovek, do pojišťoven a poradenských firem, pane Šimku. Někde jsem četl, nemohu ověřit zda je to pravda,ale daleko do pravdy to nebude, že počet lidí, kteří u nás produkují na polích, v továrnách, či řemeslech něco hmatatelného, je cca 800tisíc.

2 0
možnosti
JV

J92i31ř81í 61V12o90l89k49a

4. 2. 2020 12:26

Nejde o nadpis. Jde o silnice a dálnice, které jsou asi nejhorší v Evropě. Obchvat Prahy, dalších měst, všechno v nedohlednu.

2 0
možnosti

To víme! Ale proč? :-)

0 0
možnosti
ND

Dobře zavádějící nadpis...

2 2
možnosti

Proč? Vy si myslíte, že náš stát je řízen dobře? :-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS